אופס, כבר היה שרשור כזה לא שמתי לב
L lee120 New member 31/5/06 #20 כמה שאלות חשובות אני רואה תסידרה מהפרק הראשון איןןןן מכור לסידרה יותר ממני איןןן!! סידרה באיכות!! אתמול אמרו לי שמייקל סקופילד במציאות הוא הומו זה נכון?? וסתם שאלה שלא הבנתי .. מה מייקל היה בכלא?מנקה? מהנדס? איך יש לו תשירטוטים את הקודים והכל?
כמה שאלות חשובות אני רואה תסידרה מהפרק הראשון איןןןן מכור לסידרה יותר ממני איןןן!! סידרה באיכות!! אתמול אמרו לי שמייקל סקופילד במציאות הוא הומו זה נכון?? וסתם שאלה שלא הבנתי .. מה מייקל היה בכלא?מנקה? מהנדס? איך יש לו תשירטוטים את הקודים והכל?
A Angelus New member 31/5/06 #22 לא. אבל זה נראה אמתי, נכון? אם תעלעל בדפים האחרונים, תוכל לקרוא דיון מקיף מאוד של בנות הפורום בנושא.
ל לילי 22 New member 31/5/06 #26 אני מצטערת פשוט יש שאלות שיכולות להוציא אדם שפוי מדעתו. בטח יש לו את הלוק ולכן ממחר אני עוזרת בהתנדבות כמובן לנקות את כל בתי השימוש בדאלאס שיקגו וגם LA. מי באה איתי?
אני מצטערת פשוט יש שאלות שיכולות להוציא אדם שפוי מדעתו. בטח יש לו את הלוק ולכן ממחר אני עוזרת בהתנדבות כמובן לנקות את כל בתי השימוש בדאלאס שיקגו וגם LA. מי באה איתי?
A Angelus New member 31/5/06 #24 יש שרשור של שאלות, למה לא לשרשר לשם? בנוגע לשאלותייך- נטיותו המינית של מילר לא ברורה. חלק טוענים כך וחלק טוענים אחרת. לירון, מה את חושבת? מה זאת אומרת מה הוא היה בכלא? כיצד הוא עוזר למנהל הכלא? כמין מהנדס, כמובן.
יש שרשור של שאלות, למה לא לשרשר לשם? בנוגע לשאלותייך- נטיותו המינית של מילר לא ברורה. חלק טוענים כך וחלק טוענים אחרת. לירון, מה את חושבת? מה זאת אומרת מה הוא היה בכלא? כיצד הוא עוזר למנהל הכלא? כמין מהנדס, כמובן.
ל לילי 22 New member 31/5/06 #27 אני חושבת שנטיותיו המיניות של וונטוורת' הם לא עיניינו של אף אחד חוץ מהבן אדם שאיתו הוא במערכת יחסים זוגית. (אני לגמרי PC היום)
אני חושבת שנטיותיו המיניות של וונטוורת' הם לא עיניינו של אף אחד חוץ מהבן אדם שאיתו הוא במערכת יחסים זוגית. (אני לגמרי PC היום)