כמה שאלות חשובות

רמזורית

New member
כמה שאלות חשובות

1. היום פתחתי את ערכות הברדס של ילדי ובדקתי כיצד מפעילים אותן, למרות שכתוב על האריזה לא לפתוח. אני פשוט חושבת שבזמן אמת- אם לא אדע איך לתפעל את העסק, מרוב בהלה אעשה שטויות. האם צעד זה נכון? 2. אני חולת אסטמה, ובמלחמה הקודמת השגתי בדרך לא-דרך ברדס אקטיבי שבזכותו יכולתי לנשום. עם מסכה אני מרגישה שאני נחנקת. הפעם כשריעננתי את הערכה, שאלתי לגבי מסכה עם מפוח, ונתנו לי טופס למלא, אבל אמרו לי שיש לי סיכוי קלוש ביותר לקבל מסכה כזו, עקב הביקוש הרב. (ולכן לא טרחתי לשלוח את הטופס) האם זה נכון? בינתיים נראה לי שבמצב הנוכחי אני לא אחבוש מסכה כלל, כי אני בסכנת חנק. אודה על תשובותיכם.

כמה תשובות חשובות

1. על פי אתר פיקוד העורף, במקרה של פתיחת ערכת מגן שלא על פי הנחיות פיקוד העורף, מומלץ לגשת לתחנת חלוקת ערכות מגן לבדיקת הערכה וקבלת הנחיות. 2. לערכת מגן עם מפוח זכאים חולי לב וחולי אסטמה, ובאישור ועדה רפואית. אם לא תגישי בקשה לועדה הרפואית לקבלת ערכת מגן עם מפוח לבטח לא תקבלי ערכה כזו. אין לך דבר להפסיד מהגשת בקשה כזו. את הטפסים ניתן להוריד פה.

IC4

New member
מהההההרר לשלוח טופס!

כלומר בלי להלחיץ אף אחד פשוט אני לא רואה אמת ב"יש סיכוי קלוש לקבל מפוח עקב ביקוש רב" זה תרוץ לא-תרוץ! אנחנו (בתחנות רענון ערכות מגן) מטפלים כל יום באנשים שבאים עם טפסי ועדה רפואית (שאושרו להם נגיד כעד-3 שבועות משליחת הבקשה) וגם נותנים לאנשים טפסים חדשים למלא. אז נכון לפעמים יש מחסור, אבל זה רק גורם לנו להגיד לאנשים לבוא כעבור שבוע/יים (נגיד) כשיתחדש המלאי. אז אל תדאגי, את שלך תקבלי בסופו של פסוק
מה שכן, עם החוסר רצון לחבוש מסכה אני בעצמי מזדהה לא אוהב את העסק השחור הזה.

פלסטיק

New member
קודם כל טוב עשית

לא נגרם שום נזק וטוב שתהיי מתורגלת כל זה בתנאי שלא השארת את המפוח עובד ורוקנת את הסוללות ולגבי טופס - כדאי שתשלחי. מה כבר יש לך להפסיד?

-רוני-

New member
זה מילכוד 22, ולמה

אם תהיה הנחיה מפיקוד העורף לפתוח אז ניצלת אבל אם לא אז שתגיעי לתחנות הרענון בעוד כמה שנים אז על כל מסיכה שפתחת תאלצי לשלם 240 ש"ח ועל ברדס 584 ש"ח המחירים נכונים להיום, אני לא מבין בתחנות החלוקה עומדות כ30 ערכות להדגמה ומדידה ותרגול לאזרחים אז מדוע לא להשתמש בהם, לגבי הטופס שהרופא שלך אמור למלא ולשלוח לת"ד 4000 צה"ל ביחד עם המלצת הועדה היית מקבלת ללא בעיה יש מספיק ערכות עם מפוחים לגבי הקיסר או הסופר קיסר אני לא בטוח

למעלה