כמה שאלות.. (חדשה)

Lari chan

New member
כמה שאלות.. (חדשה)

לא ממזמן בתחלתי לקרוא על חלומות צלולים ואני ממש ממש רוצה לחלום חלום כזה... אז יש לי כמה שאלות: 1.יש תקופה מסויימת שבה אני צריכה לכתוב ביומן חלומות לפני שאני מנסה לחלום חלום צלול? 2.חשבתי לנסות את שיטת הWILD אבל היא נשמעה לי די מפחידה.... יש כאן מישהו שניסה אותה? 3.אם אני רוצה לחלום חלום צלול בזמן שנת צהריים,אני צריכה לישון לפני ואז להתעורר ולחזור לשון כמו בלילה? 4.איזו שיטה היא הכי מומלצת כדי לחלום חלום צלול? אני השמח לתשובות ותודה מראש =)

elronx

New member
ברוכים הבאים...

לשאלות שלך 1. כתיבת יומן חלומות בעיקרון עוזר בשיפור הזיכרון של החלומות אחרי הכל מה הטעם בלחלום חלום צלול אם בבוקר לא תזכרי אותו בכלל? זה דיי חשוב... 2.ניסיתי אותה ולא סבלתי אותה ... ולא הצלחתי במיוחד... 3.לא פשוט ללכת לישון ואולי לעשות שיטות כמו ספירה או להתרכז בתיקתוק של השעון עד שנרדמים ואז נכנסים כבר במודע לחלום 4.יש כמה מומלצות אבל אני משתמש ב wbtb שזו ההכי אפקטיבית בשבילי (wake back to bed) אני פשוט מתעורר אחרי 4ארבע וחצי שעות שינה ופשוט חוזר לישון תוך שניה למרות שמומלץ לעשות שיטות כמו ספירה או להתרכז בתקתוקים של שעון וגם בד"ככ נשארים ערים לבין חצי שעה לשעה

makron2

New member
ברוכה הבאה...

בנוגע ליומן החלומות הוא כלי מאוד חשוב גם ע"מ להכיר בצורה טובה את החלומות,כך אפשר לזהות פרטים "דמויי חלום" שיעזרו לך לזהות שמדובר בחלום בזמן החלום. רצוי שיהיה כמה חלומות ביומן לפניי שמתחילים,כמובן שצריך להמשיך לתעד חלומות רגילים לאחר מכן מכיוון שחלומות משתנים עם הזמן ומספיק לזכור חלום או שניים ללילה. שיטת הוויילד היא שיטה מעולה,ולשלוט בה זה דבר טוב,רק לפעמים זה לוקח קצת זמן,מיילד זו גם שיטה מאוד טובה. חלומות צלולים יכולים להתחיל גם באמצע של חלום רגיל בעקבות תשומת לב לפרטים דמויי חלום(מוזרים/שונים)

Lari chan

New member
עוד שאלה בקשר ווילד

אני הולכת לנסות בקרוב ווילד ואני די חוששת לראות כל מיני דברים אז יש לישאלה ואולי היא תישמע די דבילית אבל בכל בכל זאת: כשנכנסים לשיתוק שינה אז רואים את החדר למרות שבעצם נרדמים (כלומר נמצאין במן חלום..) או לפחות ככה אמרו לי.., אז בזמן שאני נמצאת בחלום הזה אני רואה לפי התנוחה בה אני יושנת במציאות או שמיזווית אחרת? ואני יכולה לעצום עיניים?

makron2

New member
לכל אחד

יש תופעות קצת שונות וכולן תופעות שולייות וזניחות. צריך להיות עם עיניים סגורות,בווילד בדרך כלל מרגישים שנכנסים לחלום,לפעמים יש מקרים שבהם כאילו מתעוררים במיטה אבל עדיין חולמים(התעוררות כוזבת),אפשר לבצע בדיקות מציאות בכל פעם שמתעוררים באמצע הלילה כדיי לתפוס שזה חלום ולהמשיך אותו בצורה צלולה,ישנם עוד אפשרויות,כשמתעוררים(במיוחד מחלום)פשוט להשתדל לזוז מעט מאוד ולחזור לישון תוך כדיי להזכיר לעצמך מידיי פעם שאת עוברת לחלום ואת תדעי שזה חלום.(או משהו בסגנון). יש כל מיניי שיטות לווילד.

למעלה