כמה שאלות? ואולי תשובה..

aviadbarel

New member
כמה שאלות? ואולי תשובה..

למי כאן יש מושג: 1. בכמה התל"ג גבוה אצל ערביי ישראל למול ערביי שאר העולם? 2. בכמה אחוז המשכילים גבוה מיתר ערביי העולם? 3. חופש דיבור? 4. עצמאות האישה (עדיין יש מקום לשיפור, אבל מה שלא תספרו לא נוכל לעזור) 5. הכנסה ממוצעת 6. ביטוח בריאות חינם 7. כסף לממן כל מיני שטויות, רק כי ילדתם המון ילדים? תעשו לי טובה ואל תתבכיינו על ה"נכבה", זה הדבר הכי טוב שקרה לכם. ואם מישהו בכל זאת חושב שלא, יש לי שאלה - אם היו מציעים לכם לקבל עצמאות, יחד עם שאר "אחיכם" ואהוביכם הפלסטינים, הייתם מסכימים? זה לא ידרוש מכם שום דבר, חוץ מלוותר על האזרחות הישראלית שאתם מתביישים להחזיק בה אבל מסרבים לוותר. תשארו באותו הבית, עם אותם השכנים, פשוט העיר בה אתם מתגוררים תהיה שייכת לפלסטין ולא לישראל? לרוב היהודים במדינה לא תהיה בעיה להיפרד מה"משולש" למשל, השאלה אם אתם תרצו בכך? אם כן, אני מאמין שאפשר להתחיל להחתים עצומות, לצאת להפגנות, ונדאג לתקן את ה"עוול ההיסטורי" (ה"נכבה" / שחרור) ונחזיר אתכם לשלטון פלסטיני. רוצים?! אם לא, אז תסתמו את הפה ותבינו שכאזרחי המדינה יש גם חובות לצד הזכויות (שרק את חלקן מניתי) ותתחילו לעבוד מבפנים, בשיתוף פעולה אפשר להשיג הרבה יותר מבטרור (ולא תגידו לי שערביי ישראל לא חלק מהטרור הפלסטיני) ובבגידה. נקודה למחשבה.

גידעון1

New member
איזה ערבי ירצה לעזוב את ישראל לטובת פלסטין?

הרי אף ערבי כאן לא באמת רוצה שלטון חמאס על הראש שלו, אף בעל לא ירצה לחזור הביתה מהעבודה ולגלות שאשתו נעצרה כי לא היה עליה כיסוי או כי היא נסעה עם גבר אחר. מי יתן להם ביטוח לאומי ואצל מי הם בקושי ישלמו ארנונה והמדינה תוותר להם? ומי יתן להם את החופש לקלל את המדינה שבהם הם נמצאים הרי אם הייתם בעזה והייתם מקללים את החמאס מיד היו יורים בכם. אז תגידו את האמת, מה יותר עדיף שלטון יהודי או שלטון חמאס שמחקה היטב את חוקי הטאליבן?

respecta1

New member
../images/Emo208.gif

aviadbarel

New member
נפולת של נמושות ../images/Emo208.gif

מתי תחליטו להיות אמיצים ולענות לשאלות קשות?!

aviadbarel

New member
אין אפילו ערבי אחד עם אומץ לענות?

הפתעתם אותי לרעה. מימיי לא נתקלתי בערבי שמפחד להביע את דעתו.

אושרי 7

New member
הפורום הזה מצחיק...

גם אני ניסיתי...כתבתי הודעה ארוכה ומושקעת ופשוט התחננתי שמישהו ינסה להתעמת איתי. אבל לא קיבלתי אפילו תשובה אחת.

aviadbarel

New member
את האמת אחי..

זה יותר עצוב ממצחיק. מתחיל להיראות כביזבוז זמן.. את האמת זו מעין הסכמה שבשתיקה, אז למרות שהיה הרבה יותר כיף לנהל איתם ויכוח, לפחות הם מסכימים איתנו.

מוחמד5

New member
סתמנו את הפה

ברצוני לענות לך באותה הלשון :הנכבה היא הדבר הכי טוב שקרה לכם ". אבל לא אענה . טרור !! יש טרור ערבי ויש גם טרור יהודי . עובדה !!!

aviadbarel

New member
אשמח לשמוע על הטרור היהודי

חוץ ממספר מצומצם מאוד של נבלות בני בליעל לא זכור לי יותר מדי טרור יהודי. אני מאחל לאותם רשעים (ברוך גולדשטיין, הבחור ההוא שרצח את חבריו במפעל והבחור ההוא משפרעם באוטובוס) שאלוהים ימצה איתם את הדין (ומי מביניהם שנותר בחיים ולא בוצע בו לינץ' שגם מערכת המשפט הישראלית תמצה איתם את הדין). כמה הרוגים היו מהטרור היהודי? כמה אלפיות אחוזים זה ביחס לטרור הפלסטיני? הנכבה היא דבר חיובי, כי אתם חיים במדינה מפותחת, וכפי שבעצמך ענית לי בשרשור אחר אתה לא מעוניין בתיקוני גבול, כלומר אתה מרוצה מאזרחותך הישראלית והיית רוצה לשמור אותה.

אושרי 7

New member
כן, הטרור היהודי פשוט חוגג

בכלל היחס בישראל כלפי הימין היקצוני שדוגל בטרור הוא סובלני ופתוח. בואו נראה: הרב כהנא - הוא ותנועתו הוצאו אל מחוץ לחוק - כיום אם רק תראה את אחד הסמלים של כ"ך יש סכנה שיעצרו אותך. ממשיך דרכו של כהנא - חיים בן פסח - גורש מהארץ ולא מורשה אפילו לבקר בה. עדן נתן זאדה - לא נעשה אפילו מאמץ קל שבקלים לעצור את מי שביצע בו לינץ' (כזכור - הלינץ' בוצא לאחר שנתן זאדה שכב על הרצפה, בעוד הוא מפורק מנשקו) - זאת הודות לשמאל הקיצוני החזק בארץ. אנשי ימין נעצרים ומוחזקים במעצרים מנהליים במשך חודשים ללא משפט. בכלל, למישהו יש ספק מה היה קורה אילו ברך גולדשטיין היה שורד לאחר הטבח שביצע? למישהו יש ספק שהוא היה יושב בכלא עד היום? כמה מחבלים ערבים יושבים בכלא? את חיים בן פסח גירשו מהארץ. מישהו היה מעז לגרש מהארץ את טלי פחימה? אדם רציונלי חייב להבדיל בין גינה פורחת ובה כמה עשבים שוטים, לבין גינה נובלת ובה רק כמה פרחים. והעובדות, כמו תמיד, מדברות בעד עצמן: עובדתית, הטרור זוכה בחברה הערבית לתמיכה עצומה. המספרים שונים, אך המגמה זהה. למשל, סקר שנערך ע"י NEAR EAST CONSULTING בקרב ערביי עזה ואיו"ש בזמן מלחמת לבנון השניה, קבע כי 97% אחוזים מהם תומכים בחיזבאללה. זה נחשב לסקר מאד אמין, אם כי הסקרים הישראלים מדברים על מספרים צנועים יותר (כ 70 - 80%). כמעט בכל חברה ערבית נמצא רוב מוצק התומך בבין לאדן.

aviadbarel

New member
מה עצוב?

לא כל כך הבנתי את כוונתך? עצובה העובדה שבוצע לינץ' במרצחים הנפשעים ההם? (גולדשטיין ונתן-זאדה)

מוחמד5

New member
../images/Emo10.gif

שהטרור מתרחש יום יום וחלק לא רואה אותו. למבצעי הלינץ' היה ממי ללמוד. כמובן שאת שניהם אני מתעב ומכנה חיות.

aviadbarel

New member
לא ברורה לי כוונתך?

האם אתה מתכוון למבצעי סיכול של כוחותינו?

למעלה