כמה שאלות הלכתיות

יודיX3

New member
אני לא חושב שזו המטרה

התגובות של משה הן מאד דומות לאלו של ההורים שלי. קשה להם מאד לקבל את העובדה שאני גיי וזה כואב להם מאד. ולי האמת גם כואב שרע להם כי אני אוהב אותם והדבר האחרון בעולם שאני רוצה לעשות זה לפגוע בהם. מצד שני, החינוך שהם קיבלו, הדור שהם נולדו, הסביבה בהם גדלו- כל אלה משפיעים על הלך מחשבתם שלא נובע מרוע לב.

dkey

New member
אבל הוריך לא ישהו כאן

ויוציאו לך את המיץ. לא מדובר באדם שמביע את דעות בית שמאי המוכרות. מדובר בהתבטאויות בגנות. אין אמפטיה. זה כבר רוע. להורים קשה כי אנחנו לא כמו כולם אבל מה שחשוב זה שטוב לנו. הוא מנסה בכח לחבל בהרגשה שלנו ובניסיון שלנו לגשר בין העולמות. שבת שלום חמוד

יודיX3

New member
שבת שלום :)

אני עדיין חושב שאין כוונותיו רעים- אני משוכנע בדרכי וכל נסיון לחבל בו יעלה בתוהו, אבל חשוב לי שאנשים כמוהו יבואו לפורום ויביעו דעתם כי הם מכינים אותנו להתמודדות האמיתית בחיים. אותי באופן אישי הדיונים פה ובפורומים אחרים, גם עם אנשים שחשבו ההיפך ממנו מאד חיזקו אותי- ועזרו לי להתמודד עם ההורים שלי- במיוחד עם היציאה מהארון. חג שבועות וגאווה שמח

mohini

New member
מצטערת

אבל לדעתי הדברים נבעו מחוסר ידיעה הרבה חושבים שטרנסגנדר היא פשוט נגזרת של הומוסקסואליות ולא בעיה מגדרית המטרה שלנו זה להסביר מי אנחנו ואולי לגרום לאנשים להבין אותנו ולדעת שיש כמונו שמגדירות עצמן דתיות/ם

בבון35

New member
לא נכון!!!

אני חושב שמשה רוצה לעזור, רק אין לו את הכלים המתאימים לכך. אל תשפוט אדם לכף חובה בכל מקרה! אין יודע אתה את עברו,הויו ועתידו...

mohini

New member
הבאתי לך מקורות ואתה הבאת לי

ספקולציות בדוק בתחומין כא ואינציקלופדיה הרפואית של אסיא בכל אופן כל עוד לא תוכל להביא פסיקת הלכה סופית ולא ספקולציה אישית שלך אין לך מנוס מלבד לפתוח תחומין ולבצע מחקר קטן משלך אני מבטיחה לך שבתור אחת שחיה את זה אני קצת יותר מנוסה ממך בנושא הזה

בבון35

New member
עכשיו הבנתי שאינך נמנה על הזרם

החרדי או האורטודוקסי. תקן אותי אם אני טועה... כמו כן לאיזה פלג אתה שייך?

בבון35

New member
שלום מר אזולאי. שבת שלום וחג שמח.

למה אתה עונה לכולם ורק לי לא? אתה מטיף כל הזמן ואינך עונה על שאלות שאין תשובתן כהטפה...

dkey

New member
אני רואה את מצבך כפיקוח נפש

ולכן שום דבר לא חל בענינך אם את חשה מצוקות קשות של כלא ואי אפשרות לחיות בגוף הנוכחי.

בבון35

New member
אין לי שמץ של מושג...

לדעתי,עוד לא ישב אף רב גדול או רבנים גדולים, לדון בענין.כשם שנוצרת-ככה מטרתך בחיים...

Xetkh

New member
איש מהעונים כאן איננו רב בר סמכא

לענות על שאלותייך, ועל כן קח את דבריהם בערבון מוגבל בלבד. לתשומת לבך

dkey

New member
רב אינו אלוהים

ורבנים שונים מחזיקים בדעות שונות. החוכמה קיימת גם במקומות אחרים. ניתן אפילו לטעון שרוב הרבנים בורים מוחלטים בנושא זה ובנושא ההומוסקסואליות בכלל ואינם מעוניינים להתעמק משיקולי שונים בהם פחד ופוליטיקה.

אתה צודק שיש להתייחס בחשדנות

למידע באינטרנט. אבל לא ניתן להכחיש, שהמקורות שעליהם אנו מצביעים, כתובים בשלחן ערוך ובגמרא במפורש.

למעלה