נים ולא נם
New member
כמה שאלות הלכתיות
יש לי כמה שאלות הלכתיות אני אשמח לקבל תשובות רציניות עליהן אז ככה: 1.האם יש איסור הלכתי, לאדם שנולד זכר לקחת הורמונים של אישה? 2. האם יש איסור הלכתי , לאדם שנולד זכר לעבור ניתוח להגדלת חזה (ללא שימוש בהורמונים) על מנת שיהיה לו/לה חזה כמו של אישה ביולוגית? 3.האם יש איסור לגבר להתנשק (צרפתית
) עם גבר? 4. האם יש איסור לאקט שבו גבר יורד לגבר , מלבד העיניין של הוצאת זרע לבטלה? ואם לא, אז בעצם אין פה הבדל אם גבר יורד לגבר או אישה יורדת לגבר. נכון? 5. האם אישה שהיא טרנסית (הווה אומר: אדם שנולד כגבר ביולוגית ,אך שינ(ת)ה את גופו לגוף נשי) מותר לה להמשיך ולקיים את מצוות התורה? או שכיוון שהיא כבר "פגמה" בגופה עליה כל חייה לחיות כחילוניה? אני אשמח אם מישהו מוכן לענות לי תשובות לשאלות הנ"ל. הם מאוד חשובות לי. בנוסף אנא ציינו מה המקור של התשובה שלכם. תודה רבה נים
יש לי כמה שאלות הלכתיות אני אשמח לקבל תשובות רציניות עליהן אז ככה: 1.האם יש איסור הלכתי, לאדם שנולד זכר לקחת הורמונים של אישה? 2. האם יש איסור הלכתי , לאדם שנולד זכר לעבור ניתוח להגדלת חזה (ללא שימוש בהורמונים) על מנת שיהיה לו/לה חזה כמו של אישה ביולוגית? 3.האם יש איסור לגבר להתנשק (צרפתית