כמה שאלות דחופות.

avishis

New member
כמה שאלות דחופות.

שלום לכם, בימים אלו אני בונה אתר חדש, אני מחפש לעשות לו פירסום מסיבי ביותר באינטרנט מישהו יודע אולי מה הדרך הכי טובה לפרסם וכמה בערך אמור לעלות לי התענוג הזה פשוט אין לי הרבה קנה מידה... תודה רבה מראש

hatkyinc

New member
כמה עולה לפרסם offline?

תלוי באיזה מדיות משתמשים ומה כוללים וכו' נכון? ככה גם פה. בפרסום במנוע חיפוש אתה משלם לקליק במאין מכרז, לכן זה משתנה בין תחומים, כמה משתנה? מ0.25 אגורות עד 125$ דולר לקליק. בפרסומי מדיה אינטרנט, כמו פייסבוק ופרומות תמונה באתרים, משלמים לפי 1000 חשיפות, שוב בדר"כ שיטת מכרז כזו שאתה מציעה כמה אתה מוכן לשלם... (רק ששם יש הרבה יותר הצעה מודעות...) בין כמה שקלים בודדים אני חושב ל1000 חשיפות לעשורת שקלים. יש אתרים גדולים (או סתם שהחליטו) כמו תפוז שקובעים תעריפים לעצמם (שזה הרבה יותר יקר, אבל הם יכולים), ואז בדר"כ זה עסקה לחודש ולא לחשיפות... כך שאתה יכול לבזבז בין 5 שקל למיליונים בהתאם למה שבא לך. * מדובר רק על עלות פרסום עצמית, לא דמי ניהול ולא בניית קמפיינים מצד שלישי.

פרסום???

פרסום?? קודם תדאג שהיה לך תוכן באתר שתרצה לפרסם לאחר מכן תדאג שהתוכן שלך יתואם לגוגל יכול להיות שלא תצטרך פרסום בכלל. עם האתר שלך היה ריק מתוכן טוב אז הלקוחות שלך יקליקו על פרסומות אבל יצאו מהאתר, זה כמו לקנות מקום טוב לשפץ אותו לפרסם אותו יכנסו אליו מלא אנשים אבל המקום היה ריק! תבנה את האתר תתאם אותו למנועי חיפוש אולי לא תצטרך אפילו פרסום ? אולי האנשים יגיעו לבד? אולי הם יהפכו ללקוחות גם בלי תשלום על פרסום במהלך בנית האתר אתה חייב מישהו שישב איתך ויעבוד על SEO וקידום האתר עוד לפני שהאתר עולה לאוויר אולי פרסום לא היה בעיתי אתה תקבל אותו בתור צופר על אתר מזין ומענין בהצלחה

השמיים הם הגבול

זה כמו לשאול כמה עולה אוטו כדאי להבין ולבנות תקציב פרסום לאינטרנט חשוב לחשוב על קהלי היעד ולאתר אותם. כמו שכבר פרטו יש אין סוף אפשרויות. אבל חייבים להיות ממוקדים כי אחרת אפשר לשרוף מליונים ..... תגדיר תקציב שאתה מוכן להשקיע ולאחר מכן יהיה ניתן לבחון את הדרך היעילה ביותר לנצל אותו. בהצלחה

למעלה