כמה שאלות (דחוף)

מת לנחש

New member
כמה שאלות (דחוף)

כמה שאלות דחופות על מחש מסוג כרכן תירס: מקווה שתוכלו לענות לי כולם,עידו: 1/יש לי אקווריום של דגים האם זה מתאים לנחש אם הוא מספיק גדול? 2/אם אני רק צריך להוסיף מנורת חימום ואור כמה עולה כזאת מנורה והיכן אפשר להשיג אותה? 3/איפה אני יכול למצוא נחש כרכן תירס יפה ובמחיר טוב? אם מישהו שרואה את ההודעה מעוניין למכור כרכן תירס אשמח אם יצור איתי קשר: [email protected] וחוץ מזה שמח לדעת היכן אני יכול למצוא אקווריום גדול במחיר זול,אם מישהו יודע על נחש מסוג אחר אשמח אם הוא ישלח לי תמונה (כמובן במחיר נמוך) מקווה שתעזרו לי!!!

barazu

New member
כמה תשובות

טוב בקשר לאקוורים-אם הוא מספיק גדול אז הוא אכן יכול להתאים לכרכן תירס. אבל תהיה צריך להוסיף יותר מרק מנורת חימום תיצטרך להוסיף כלי מים,מצע,מקום מחבוא,מדחום ומד לחות. בקשר למחיר אני לא יודע, ובקשר לנחש עצמו אתה יכול לבדוק בלוח המכירות של הפורום.

אקווריום של דגים יתאים לנחש

רק אם תסגור אותו בצורה כזאת שנחש לא יוכל לברוח, ואם אין לך ניסיון עם נחשים (וכך זה נראה) עדיף שתקנה טרריום שמיועד לזוחלים ולא תנסה לאלתר. אני ממליץ בחום שתעבור קצת על הודעות קודמות בפורום (חלקן מלפני הרבה זמן) שנוגעות בנושא של "נחש חדש" ושם תמצא תשובות רבות לשאלות שלך ולכאלו שיהיו לך. בנוסף מומלץ מאוד שתקרא כמה דפי גידול על כרכני תירס ובכך תקבל מידע רב יותר לפני שתרכוש את הנחש. בקשר לרכישה של הנחש: כמו שכבר נכתב לך מומלץ שתבדוק בלוח המכירות של הפורום ולא תשאל אנשים על גבי הפורום אם יש להם נחש בשבילך, זו לא הדרך. נ.ב זול זה לא תמיד מה שצריך לחפש, במיוחד כשמדובר בבעלי חיים.

למעלה