כמה שאלות בC#

• פותח הנושא mnot
  • פורסם בתאריך

mnot

New member
כמה שאלות בC#

1. שאני שומר לTEXT FILE כול פעם שאני שומר אז הוא דורס לי את הנתונים שהכנסתי איך אני כול פעם שאני פותח את הקובץ הוא ישמור לי את הנתונים בשורה חדשה בלי שימחק לי את מה שכתבתי כבר. 2. כאשר אני מכניס נתונים למערך מסוג אוביקט ואני רוצה להוציא את הנתונים אז הוא מתפיס לי את הNAMESPACE ולא את הנתון שאני רוצה מה אני עושה??? 3. מישהו יודע איך לעבוד על תעריכים ז"א אני רוצה להחסיר בין תעריכים אני מכניס דרך הקונסול ע"י הקלדה שאני שואל את המשתמש הכנס תאריך כניסה: הכנס תאריך יציאה: ואני צריך לקבל את הזמן בינהם איך אני עושה את זה

ht2006

New member
תשובה 1. Text file

תקרא את מה שכתוב כבר בקובץ ותשמור במשתנה מסוג stringbuilder למשתנה זה תשרשר את מה שאתה רוצה להוסיף, את כל ה-stringbuilder תכתוב לקובץ. או:
static void AppendToFile() { StreamWriter SW; SW=File.AppendText("C:\\MyTextFile.txt"); SW.WriteLine("This Line Is Appended"); SW.Close(); Console.WriteLine("Text Appended Successfully"); }​

האזרחק

New member
תשובה 2

אם אתה קורא ל ToString שלא מומש באובייקט תקבל את הnamespace שלו. כשאתה "מוציא" ערך מהמהערך אל תשכח לעשות casting לטיפוס המקורי. (אם אתה שומר טיפוסים מסוגים שונים, קרא על as ו is בשעות הפנאי)

למעלה