כמה שאלות... בקשר לESF

Goku4

New member
כמה שאלות... בקשר לESF

אז ככה אני צריך עזרה בקשר למשחק כמה שאלות 1. צריך בישביל לשחק במשחק עוד משהו חוץ מהלף לייף ואת המשחק? יעני צריך עוד משחק או קוד או משהו? 2. צריך הלף לייף 2 או 1? 3. אם מישהו יכול להסביר לי איך משחקים בו איך מתקינים את 2 המשחקים ביחד או משהו אולי מישהו יכול להביא לי את האיי סי קיו שלו והוא יסביר לי שם 4. מה ההבדל בין כל הגרסאות של המשחק? 5. מאיפה אפשר להוריד את כל המודלים וכל זה? תודה בבקשה תענו לי אני מת לשחק בזה.

Goku4

New member
ועוד משהו

מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד אולי את המשחק half-life?

Matrix man

New member
לי יש תשובות

1. לא, רק צריך את הCD-Key המקורי אבל אם יש לך האף לייף מקורי אני מניח שאין לך בעיה 2. האף לייף 1 3.בעעע זה קשה להסביר, כנס לwww.esforces.com ותחפש שם הסברים... 4.גרסא 1.2.1 היא הכי חדשה ויש בה הרבה שיפורים ותיקוני באגים, הגרסא 1.1 שהיא הגרסא הישנה יותר, כבר אין לה סרברים אבל חלק מהאנשים מעדיפים אותה.. 5. www.esf-world.com מקווה שעזרתי.

FireZeroX

New member
מה זה?

פעם שלישית שאני שומע על earth's special forces ואין לי מושג מה זה. אז מה זה, איך זה קשור להאף לייף, ולמה לא שמעתי על זה עד הפורום?

Matrix man

New member
ESF= משחק מחשב שולט

מוד למשחק האף לייף המוד מבוסס על הסדרה דרגון בול זי ויש שם דברים ממש מגניבים אפשר לעוף ולעשות מתקפות עם כל הדמויות הראשיות בסדרה וזה ממש סבבה של דבר גם יש ליגות וכאלה זה לא משחק מפגר כמו בודוקאי או המשחקים המעפנים לגיימבוי, מומלץ. לא שמעת על המוד הזה כי הוא לא פופולארי כמו למשל קאונטר סטרייק...

שוקי666

New member
www.3dv.co.il יש קהילת איאסאף שם

בניהולי, אם תיכנס עכשיו אולי גם תספיק לטורניר שלשות כמו כן יש ערוץ במירק אם יש לך 3Dv.ESF @ Qnet תמצא שם בערך 30 שחקנים כולם מישראל

למעלה