כמה שאלות בבקשה ..

כמה שאלות בבקשה ..

אני משתמש בקיובייס SX 2 אם זה משנה.. שאלות: * חיברתי טראק וכשאני רוצה להוציא אותו לMP3 או WAV או MIDI הוא נותן לי הודעת שגיאה.. מה יש לו??? * נניח שאני רוצה להשתמש בסינטי A1 בערוץ אחד בצליל מסויים, ובערוץ אחר בצליל אחר, איך עושים את זה? כל פעם שאני משנה את אחד הערוצים אז גם השני משתנה ואני מעוניין בשתי קולות שונים לשני הערוצים אבל להשתמש באותו הסינטי.. * האם יש בעיית זכויות יוצרים אם אני מחבר פלייבקים לשירים שכבר קיימים ומשתמש בזה כרצוני? * אני צריך שמות של סינטיסייזרים שמדמים : גיטרה חשמלית,מנדולינה,חצוצרה וכינור אבל איכותיים, שיישמעו אמיתיים, תנו כמה שיותר שמות.. * הסינטים של סטיינברג (שלא באו עם התוכנה) הם חינמיים? תודה רבה !

HeavenlyB

New member
כמה תשובות

* שגיאות, יש המון. אם לא תגיד לנו מה הודעת השגיאה, לא נוכל לדעת. ואגד, אני ב-99% בטוח שזו לא בעיה של התוכנה, אלא שאתה לא יודע לעבוד איתה נכון. * ל A1 יש רק ערוץ אחד, ולכן אתה לא יכול להשתמש באותו סינטי, אלא תצטרך לפתוח אותו עוד פעם, ולשלוח את הערוץ השני של המידי אל הסינטי השני שפתחת. * הסינטים שלא באים עם התוכנה הם לא חינמיים. חפש באתר KVR, שם תמצא את רוב הכלים שקיימים בשוק. חלקם חינמיים.

הנה התמונה לשגיאה+ שאלה נוספת

האם יש תוכנה שלוכדת (מקליטה) מידי שמתנגן? (לא מידי שמתחבר למחשב אלא מידי שמתנגן נגיד בווינאמפ) וכשאני אומר לוכדת אני מתכוון לוכדת לאודיו ולא למידי.

elper11

New member
פתרון לבעית השמירה

כשאתה שומר קטע אתה צריך לסמן אותו מאיפה עד איפה...בבאר של הבתים תנגע בנקודה שיהיה לך עפרון ואתה לוחץ והוא עושה לך שני חצים כאלה לצדדים..תמשוך את אחד מהם וכשזה עושה כחול זה בסדר תעשה מההתחלה עד סוף הקטע...כשזה חום זה לא טוב אתה צריך להחליף צד (סליחה על ההסבר השכונתי לא יודע איך להסביר טוב יותר..)

SlyStone

New member
שאלה קשורה לשאלה שניה שלו...

את אותה הבעיה של A1, יש גם ב-SaxLab? כי גם שם ניסיתי לעשות 2 ערוצים עליו ולא הצלחתי... כל פעם אחד שינה את השני... ואני אענה לך על VSTi's: גיטרה חשמלית- נתנו כמה שמות באיזה אשכול פה כבר, תחפש את זה. מנדולינה- וואלה לא יודע... חצוצרה וכינור- Edirol Orcestral... הוא מצוין ויש בו אורקסטרה שלמה. יש בו גם עוד כלי נשיפה אם אתה רוצה... אבל ב-SaxLab (שהזכרתי מקודם) יש כלי נשיפה יותר טובים, לדעתי... רק שאין חצוצרה, יש אחרים.

:)

"אם יש בעיית זכויות יוצרים אם אני מחבר פלייבקים לשירים שכבר קיימים ומשתמש בזה כרצוני?" אני חושב שאם הטראק שאתה מוציא ממנו את הפלייבק חוקי אם קנית את הדיסק או את השיר אז עם זה אין בעיות. עם קנית את הקיו בייס אז גם עם זה אין בעיות של זכויות יוצרים. אבל אם אתה רוצה להוציא את הקטע שלך עם הפלייבק לשוק ושתקבל על זה כסף אז אני חושב שעם זה יהיו לך בעיות. אם אתה לא תקבל על זה כסף אני חושב שאין עם זה בעיה. אני חושב..

elper11

New member
ואתה צודק..

בדיוק הסבר לעניין תעשה מה שתרצה אבל ברגע שאתה מרוויח אתה צריך לקנות לך מקוריות...כמו של הפלייבק ושל האינסטרו ושל הקיובייס ושל כל מה שאתה רוצה כדי לעשות מזה מוזיקה וכסף..

HeavenlyB

New member
לא בדיוק נכון

כל עוד השימוש הוא לא פומבי, לא תהיה בעיה של זכויות יוצרים. ברגע שהשימוש הוא פומבי (הופעה, מועדון, רדיו וכו') את אף אחד לא יעניין אם קיבלת כסף או לא, צריך לדאוג לאישור שימוש בחומר.

SlyStone

New member
הנה מקרה כזה:

הגיע לפורום פ'אנק, פה בתפוז, הבסיסט של הלהקה "קולולוש"... ומישהו שאל אותו אם זה יהיה בסדר אם הוא יעשה רימיקס לאחד השירים שלהם... אז הוא ענה לו שהוא יכול לעשות בשמחה, אבל לפני שהוא מוציא את זה לכל מקום, להעביר את זה דרכו...

למעלה