כמה שאלות באקסס.

טניאמה

New member
כמה שאלות באקסס.

שלום, השאלות הן: 1. סתם שאלה כללית: עד כמה באקסס הסיבוכיות היא קריטית ? כלומר, במקרה של תכנון לא כ"כ יעיל ,עשרות אלפי נתונים במע' וביצוע חיפושים וחיתוכים עליהם. האם זה יגרום לאקסס לעבוד לאט מדי ? 2. בהינתן מאקרו (נקרא לו M) שקורא נתונים מקובץ וכמה קבצים בתיקיה אחת. האם ניתן לבנות מאקרו (או קוד ב VB או כל מנגנון אחר..)שיפעיל את M על קובץ אחר קובץ בתיקיה ? אם כן, הכיצד ? ואיך אני יכול לעשות שכל פעם אחרי קריאת הקובץ, הקובץ שנקרא יועבר לתיקיה קבועה אחרת, ויימחק מהתיקיה הנוכחית ?? 3. כמו שאלה 2 רק שהפעם במקום להשתמש במאקרו M , להשתמש באיזשהי שגרה (ב-VB) שתופעל על כל קובץ וקובץ. תודה רבה

1. מאד. מפני שלאקסס אין מנוע אופטימיזציות שעובד כשאתה לא משתמש במערכת, זה נוראי. 3.2. אפשר עם VB. (אפשר להגדיר אוביקט ADO, או אוביקט msAxess ולהשתמש בו). על לא דבר

טניאמה

New member
זה אמור להיות מסובך מדי ?

אתה יכול לפרט קצת יותר איך משתמשים בהם כדי לעשות מה שביקשתי. תודה רבה!!

גרי רשף

New member
השלמות לטרול יפה התואר

לכאורה לבנות טבלה זו המשימה הכי קלה שיש, וכל אחד מצליח כבר בנסיון הראשון. הבעייה היא שקודים לא יעילים ניתן לתקן ולהחליף באחרים במשך הזמן, אבל לשנות דטבייס שתוכנן לא נכון - זה קשה מאוד. בדרך כלל עם כמה עשרות אלפי רשומות ומשתמש בודד- לא צריכה להיות בעייה מיוחדת (אבל אל תתפוס אותי במילה..). לגבי עבודה עם קבצים וספריות מתוך הקוד- יש שפע דוגמאות בקישור הבא: http://www.planet-source-code.com/vb/scripts/ShowCode.asp?lngWId=1&txtCodeId=1386

טניאמה

New member
תודה על הקישור אבל אני לא מצליח למצוא שם

פתרון לשאלה שלי. מישהו יכול למקד אותי ? תודה.

למעלה