כמה שאלות. אפשר?

adebisi 1

New member
כמה שאלות. אפשר?

כשאביתר בנאי שר באמביציה תאווה לבשר אישה זה כמו סתם תאווה לבשר- אז מה הכוונה? האם כשהוא משווה את זה לבשר הוא מתכוון שזה לא נורא בסך הכל תאווה לאישה?? - אני גם לא יודע אם הוא אומר תאבון לבשר או תאוווה- כי אם זה תאבון אז זה כן מחזק את הטענה שהוא אומר שזה לא נורא כל כך......לא יודע.... ועוד משהו - גם אצלכם אחרי אבות ובנים יש הפסקה ארוכה עד תתחנני אליי כי בדקתי גם אצל שני אנשים אחרים וגם בדיסק שלהם זה ככה???

B l a c k tears

New member
טרללהלה.

אני חושבת שהכוונה היא שתאווה לאישה,הרצון להיות עם אישה [לדעתי הוא התכוון לתאווה לאישה במובן הפיזי,אבל המ] דומה לתאווה לבשר. כמו שאתה רעב לבשר,כך גם אתה 'רעב' להרגשה הפיזית של גבר ואישה. [יו,אני רוצה להזגיד משגל או מילה פחות גסה אחרת ולא עולה לי כלום לראש P: ] יש "הפסקה" בין "אבות ובנים" לבין "תתחנני אלי" בגלל שבדיסק יש 12 שירים והשיר האחרון ["תתחנני אלי"] זו עוד רצועה שהוא הכניס,לכן יש הפסקה קטנה בין השירים האחרים לשיר הזה.

../images/Emo12.gif

לא ראיתי שענית
אבל תקראי גם את את התשובה שלי כי גם את לא אמרת את המשפט הנכון.. כלומר, הפירוש נכון, המשפט עצמו לא..

תשובות.. ../images/Emo9.gif

המשפט הוא: "תאווה לבשר אישה זה כמו סתם תאבון לבשר".. לגבי הפרשנות שלו אפשר לראות את זה בכמה דרכים..
ולגבי ההפסקה באלבום הראשון, היא בערך של 38 שניות אם זכור לי נכון והיא מכוונת לחלוטין וקיימת בכל האלבומים..
אגב, נעים מאוד, אני עדי..

ח ל ו ן

New member
מה שהם אמרו../images/Emo9.gif ועוד תוספת

אני לא יודע אם אתה מכיר אבל יש לנו פינה בפורום שנקראת "יש לי סיכוי להבין". כל שבוע (או שבועיים
) בוחרים שיר ומנסים לנתח אותו או לפחות להבין אותו טיפה יותר- כל הניתוחים במאמרים. הסיבה שאני אומר לך את זה, היא שניתחנו גם את אמביציה, ואתה מוזמן לקרוא

למעלה