כמה שאלות אם אפשר..

כמה שאלות אם אפשר..

1. כמה עונות יש למומינים? 2. היכן ניתן להשיג את כל הפרקים (במיוחד את האחרון)? 3. כמה ספרים יש למומינים והיכן ניתן להשיגם? תודה.

john deere5

New member
אז ככה:

לפי מה שאני יודע... 1. 1 2. אימיול 3. לא ידוע לי...בטח ביפן... בטוח יש פה אנשים שיודעים יותר ממני...

B o N u s

New member
ככה

1. 103 2. דרך תוכנות שיתופיות (את העונה הראשונה בעיקר) 3. יש כעשרה ספרים, אאל"ט. וכנראה שבקרוב יחזרו לחנויות. טל :)

Witchcrafts

New member
שתי עונות.

אגב, כששלחתי את הדוא"ל לאתר החינוכית, בתשובה שניתנה לי נכתב ואצטט: "לתכנית 3 סדרות. סדרה 1 52 פרקים סדרה 2 26 פרקים סדרה 3 26 פרקים." קיימים דיונים בפורום על סוגיית העונות (אם זכרוני לא מטעני, היו כאלה שחשבו שיש אפילו ארבעה), אבל תמיד התשובה הסופית היא שמדובר בשתי עונות בלבד ובסרט. אז, שלוש עונות? האמנם? מאין נוצר הבלבול?

monolith98

New member
תשובה.

1. רשמית יש שתי עונות. החלוקה בארץ מתבצעת ע"י כך שבוחרים לרכוש כמות פרקים מסויימת (לרבות 52) ולאו דווקא את כולם בבת אחת. פה נולד הבלבול הקיים. רשמית לפי יפן, בה הסדרה הופקה, הפרקים מחולקים כך: * פרקים 001-078 ... עונה 1 (78 פרקים). * פרקים 079-104 ... עונה 2 (26 פרקים). 2. לא את כולם, אבל מספר נאה שאפשר למצוא באימיול (לא כולל את האחרון). אך תוכל למצוא בקלות בפינית או בשבדית. 3. הספרים של המומינים מתחלקים לשלושה נושאים עיקריים: ספרי מקור, ספרי תמונות וקומיקסים. אני מאמין שאתה מדבר על ספרי המקור שהיו תחת השם "משפחת החיות המוזרות". לפי מה שידוע לי, תורגמו כשישה ספרי מקור וספר תמונות אחד: ספרי מקור: * כוכב השביט מגיע לעמק המומינים. * משפחת החיות המוזרות. * ספר הזכרונות של מומינאבא. * קיץ מסוכן בעמק המומינים. * עמק החיות המוזרות. * ספורי משפחת החיות המוזרות (מעשה בילדה בלתי נראית ועוד סיפורים). ספרי תמונות: * מי יעודד את רשוש? כיום ניתן להשיגם רק באמצעות חנויות יד שנייה מאחר שזמורה-ביתן הפסיקה להדפיסם. כמובן עד שלא תשקול להחזיר לנו אותם מחדש, כי בכל העולם הספרים האלה עדיין במלאי. במקור, בפינלנד יצאו כתשעה ספרים, חמישה ספרי תמונות ועשרות קומיקסים.

וולפהרט

New member
וואוו... ספרי תמונות...

לא נתקלתי בהם מעולם... לי יש בבית ארבעה ספרים (כל החיות המוזרות+ קיץ מסוכן) ואני מתה להשיג את כל האחרים. צריך לחתום על איזו עצומה שמבקשת מההוצאה להחזיר את הספרים! זה פשוט בלתי אפשרי שמומינים כל כך פופולרים ואין אותם בחנויות!

Witchcrafts

New member
מחווה לסרט.

סתם, כי, לא יודעת. פשוט 300 נראה יותר מכובד. יודע מה? בסוף מרץ אפרסם, גם אם יהיו פחות חתימות. ^^;

למעלה