כמה שאלות אליכם:

משקיף25

New member
כמה שאלות אליכם:

אמנם דעותיי ידועות, ומבחינתי מפלגת העבודה היא בהרבה מקרים "הרע במיעוטו", אבל במצב העכשווי הכל כך מורכב ורגיש בפוליטיקה הישראלית, האם ישכילו עמי איילון ואופיר פינס להיות "רבין ופרס" של העת החדשה? (מבחינת הקונצנזוס ברחוב - כמובן שלא רבין או פרס הם כוס התה שלי בלשון המעטה). האם לדעתכם ישכיל המנצח בפריימריז של מפלגת עבודה, יהיה מי שיהיה - איילון או ברק, להתעופף מהממשלה הזאת כבר לכל הרוחות? מה עמדתכם בעניין?

טשאפק

New member
איילון ייצא מהממשלה אם ינצח

אחרי שקרא לאולמרט להתפטר, אני לא רואה אותו מכהן בממשלה תחת אולמרט. כנ"ל פינס. ברק שתק.

liatse11

New member
השתיקה של ברק מזכירה מאד את אולמרט לפני

הבחירות. יחי עמי אילון

טשאפק

New member
הבנתי שראובן אדלר מייעץ לו

והוא מתמחה בלהשתיק את לקוחותיו - שרון, אולמרט.

gershon17

New member
שכחת להגיד "כנראה"

הנבואה הרי ניתנה לממתיקים. אחרי ההצהרות הברורות שלו, אני לא מאמין שהוא יכנס לממשלה עם אולמרט, אבל שרי מפלגת העבודה האחרים יכולים להפתיע.

עדכאן

New member
אם איילון ינצח בבחירות הפנימיות

הוא לא ישאף, כדבר ראשון לצאת מהממשלה, אלא לבסס את כוחו בתוך המפלגה. אני מעריך שאם ניצח ינסה להכתיב לאולמרט סדר יום חדש. ההתגוששות בניהם, בלי קשר לתוצאות תחזק את אילון מבית, ואז כשיחליט שהגיע הזמן להכריע, יחליט - בחירות או הישארות בממשלה בתנאים חדשים. זה לא עניין ליום אחד אלא למספר חודשים. בנתיים יתפרסם הסיפור בהמשכים בחיבורם של וינוגרד ושות', לתכנים שבו, כמו גם לתגובת הציבור תהיה השפעה על מהלכיו של איילון ...אם ינצח.

טשאפק

New member
הוא ייצא

אם אולמרט יעמוד בראש הממשלה הוא לא יישב בה. אולי יהיה איזה מצב מוזר, שראש המפלגה אינו שר אבל הממשלה בקואליציה, אבל אני בספק. בסיעה יהיה רוב ליציאה מהממשלה - כל מי שאינו שר יתמוך בזה.

עדכאן

New member
מאמר השמצה מבית היוצר של מעריצי ביבי

לא שווה התיחסות נוספת.

orenelraz1

New member
אבנרי "מפרשן" את דבריו של עמי איילון "ומתכמן"

נרי אבנרי, להטוטן, אשליין, מאסטר באחיזת עיני אנשים, בזריית חול בעניים, ממש כמו ביבי. ביבי מצביע בכנסת בעד ההתנתקות (להלן "חוק ההתנתקות" כפי שמופיע בפרוטוקולים של הכנסת) ומסביר ש"לא הייתה לו ברירה" ביבי מקצץ לקשישים, נכים, חולים ומוסדות השכלה ומספר ש"לא הייתה ברירה". על השקר הזה בנה קריירה פוליטית. אבינרי מוכיח את מיומנותו בלקיחת ציטוטים, הוצאתם מהקשרם, פרשנות מטעם. הוא גם יודע שאף אחד לא יבדוק את ההליך המשפטי נגד מרגלית הר שפי, הוא גם יודע שאף אחד לא יעלה בדעתו שלא עמי איילון הכניס אותה באופן אישי לכלא, (היא שוחררה מחקירת השב"כ) אבל נאשמה ע"י המדינה, נשפטה ע"פ חוק, עירערה בכל הערכאות ונמצאה א-ש-מ-ה. לגבי "הזגזג" "הנורא" של עמי. דומה השאלה שנשאל עמי איילוו לשאלה האם אתה מעדיף למות בתאונת דרכים או למות בתאונת מטוס. תשובה לשאלה כזו מיותרת כמו גם השאלה עצמה. נראה שביבי חשב "לטייל" בבחירות מול אולמרט (שיש לו 3 אחוז תמיכה) או לפחות מול ברק (שקל לתקוף אותו בתחום הביטחוני) אבל עמי איילון הוא סיפור אחר. לא הרבה יודעים אבל מאחורי עמי איילון מסתתר אחד המוחות הכלכליים המבריקים הלא הוא פרופ' ברוורמן, שיכול להוכיח קבל עם ועדה את טעויותיו הכלכליות של ביבי. האם ביבי מ-פ-ח--ד ?? הזהרו מהבורות, היא יסוד של כל משטר עריץ.

שרירי86

New member
ביבי הוא ההוכחה

שאפשר להיות ראש ממשלה > על בסיס שקרים בלבד. יתרה מכך , אפשר גם שידעו שאתה שקרן > ולקבל בסקרים 30 מנדטים. תומכי ביבי הם "עם מוכה" שרובצת עליו קללת הדביליות.

למעלה