כמה שאלות אליכם...

כמה שאלות אליכם...

כפי שאתם יודעים, או לא, אני הצטרפתי לפורום לפני כמה ימים, לא מנוסה, ופרסמתי כבר כמה עבודות שלי, אם בכלל אפשר לקרוא לזה "עבודות". יש לי עוד הרבה מה ללמוד, כי לפי דעתי הציורים שלי נחמדים, ולא יותר מזה. העבודות שלכם פשוט מקסימות, הלוואי והייתי יכול להגיע לרמה הזאת, למרות שאני לא חושב... אממ, אז כמה שאלות שאני מאד אשמח אם תענו אליהם... 1. באילו תוכנות אתם משתמשים ולמה? 2. אתם עוסקים בציור ממוחשב(או ציור) כמקצוע או כתחביב? 3. כמה זמן אתם עוסקים בנושא? 4. כשאתם מציירים ציור, אתם חושבים קודם על מה הוא יהיה, או שזה פשוט בא לכם טבעי? ועוד שאלה כללית יותר, יש עוד טוטוריאלים חוץ מב"טאג ליינס"? תודה מראש! :)

וכדי לא לפתוח נושא חדש - תוכנה

http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&itemNo=429980 דומה לפיינטר ככה אמרו לי. (לא מכיר את פיינטר...)

תגובה

אני עובד בעיקר עם פיינטר IX, אני מאד נהנה מאופציית ה-Pick underlaying color שלא ראיתי באף תוכנה אחרת. בנוסף, התוכנה מאפשרת לך אינסוף צירופים שונים של אפשרויות ליצירת מברשות חדשות. לעומת זאת Artrage, שיצא לי לעבוד איתה, קצת מעצבנת, מאד מוגבלת לצד פיינטר, והממשק ילדותי. אני גם עורך ומשפץ ציורים עם פוטושופ CS כמובן.

אחרי שראיתי את הציור שלך...

אני מחר רץ לחנות לקנות את התוכנה!(ברצינות...) האמת היא שזכרתי את ארט רייג' לטובה, הורדתי אותה שוב אתמול, היא באמת טיפה ילדותית ומעצבנת... ועוד משהו, מה זאת אומרת האנדרליין קולור הזה? מה זה עושה?

תכונה בפיינטר

זו תכונה שכאשר אתה מצייר עם צבע מסויים על צבע אחר, היא מערבבת את הצבע הנבחר יחד עם הצבע שמתחת, תלוי בעוצמה של הלחץ על העט.

למעלה