כמה שאלות אליכם

g i l 23

New member
כמה שאלות אליכם

דבר ראשון, אני לא מתכוון בכלל לחזור בשאלה, ובלי קשר אני בכלל מוגדר כ"מסורתי", אבל לא מאלה שיהפכו לחומייני משטיפת מוח קטנה, אני יציב ואיתן בדעותיי, רק רציתי לשאול, האם חזרתם בשאלה מתוך אידיאולוגיה או מטעמי נוחות?, למרות שזה נראה יותר אידיאולוגי, וחוץ מזה בלי שום דעה אישית, נראה שהמדינה לקראת התחרדות (אולי בהשפעת האיזור האיסלאמי) כל אומן שחוזר בתשובה וכותבים עליו באינטרנט, מתוך נניח 300 תגובות, כ-290 חיוביות ובעד חזרה בתשובה, אמנם, טוקבקים זה לא מדד, אבל עדיין, תמיד זה ככה, והאם אתם חושבים אם ישראל לא הייתה ממוקמת כאן במזרח התיכון המאוד קיצוני מבחינה דתית, אז היו כאן פחות חוזרים בתשובה, והחרדים והדתיים היו יותר "מתונים", כמו למשל בארה"ב וקנדה, ושאלה אולי קצת מוזרה, נכון אנחנו יהודים, אבל עדיין לא שמעתי אתכם מתרעמים נגד האיסלאם, שם רוב הגברים מתלבשים , ועושים מה בא להם, עם בחורות (כמובן לא מוסלמיות), וכמעט 100% מהנשים שלהם לבושות בצורה יותר קיצונית מהחרדיות הכי אדוקות במאה שערים, אני מעלה את זה כי אתם חושבים שרק הדתיים היהודים הם קיצוניים, ולמעשה רוב היהודים הם חילוניים או מסורתיים מתונים, סליחה שחפרתי :).

למעלה