כמה שאלותת..

elezrit

New member
כמה שאלותת..

קודם כל..חח.. "סינטתית".. את ההיא מההופעה באשקלון שהיתה עם עוד בת שכל הזמן בין שיר לשיר צעקו "סינטטי, סינטטי"..? היתה לכן מין נקודה הודית כזו, וצמות בחלק מהשיער.. ילדות יפות כאלה..?. ו.. מישו צילם תמונות בהופעה באשקלוןן.?? שכחתיי להביא מצלמה..:( אם כן, אולי שיעלה את זה..? תודעעע

סינטטית

New member
לא זו לא אני

אני אולי "סינטטית" אבל זה לא השיר האהוב עליי ולא הייתי צועקת את זה בהופעה חחחח בכל אופן אני הייתי בראשון ולא באשקלון, אז לא

NaaMuna

New member
אני הייתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

זו הייתה הופעה ראשונה שלי של סינרגיה.. והיה פשווווווווווט מושלללללללללללללללםםםםם!!!! אני מתה עליהםםםםםםםםםםם..רועי גפן ורון הופמן האלה פשוט חמוווווווודיייייייייים!!
יש לי קליפים מי שרוצה..

vered101186

New member
אוי ואבוי חח

אני יודעת על מי את מדברת..הבנות האלו פשוט צרחו לי באוזן אני הייתי שורה ראשונה ממש על הברזלים.. "רועיי אני אוהבת אותך רוווועייי" ררר זה היה מרגיז הופמממממממן שווה כל כך! איזה הופעה מדהימה היתה!

elezrit

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

גמנייי!!! יאיייי קשרי לפה תמונה שלךך!! בטח ראיתי אותךך..1!! חחחחחחחחחח, וואי אני מתה לתמונות מההופעה..:( לא צלמתי בכלל ובהופעה הקודמת שהייתי כל התמונות נשרפוליי..:(

NaaMuna

New member
חחחחחחחחחחח..איפה עמדת?!?!

אני גם הייתי מה"צורחות"...יש מצב שזו אני...:)

vered101186

New member
על הגדר שורה ראשונה

צריך להרוג אנשים כמוך חחח:) סתם, תכלס מה זה נותן לךך לצעוק?

NaaMuna

New member
אני גם הייתי על הגדר

שורה ראשונה... חחחחחח.. וכל הכיף היה לצעוקק...

אני הייתי בהופעה באשקלון:)

היה ממש כייף..! ובסוף ההופעה קיבלתי מגפן חיבוק [אאההה!!] ובהתחלה עוד לא אהבתי אותם כל כך..למרות שאני מכירה את כל השירים בעל פה..אבל בכלמקרה..עכשיו אני אוהבת אותם יותר:) איך היה לכם בהופעה?נהנתם?[בראשון ובאשקלון]

elezrit

New member
טוביי..?!?!

זאת אתת..?!? את לא גרה בי-ם..?! היית בהופעה באשקלון ולא ראיתי אותך..?:(

למעלה