כמה שאלותת..

מצב
הנושא נעול.

crazy eyes

New member
כמה שאלותת..../images/Emo53.gif

כמה שאלותת..

נתבקשתי להכין עבודת על מגדלי עזריאלי. ניתנו לי שאלות שאינני מצליחה למצוא עליהם תשובות, אשמח אם תעזרו לי. 1. מיהו האדריכל של בינייני עזריאלי? 2. מהם מקורות ההשראה שמהם שאב האדריכל רעיונות כאשר תיכנן את המבנה? הכוונה למטענים התרבותיים, ההיסטוריים והסמליים של הבניין. 3. באיזה סגנון היסטורי השתמש האדריכל לצורך תכנון המבנה ומהו המסר? 4.באילו חומרים השתמשו לצורך בניית המבנה? תודה רבה לעוזרים!

גולי מ

New member
בגוגל יש הרבה מידע

כמה שאלותת..

נתבקשתי להכין עבודת על מגדלי עזריאלי. ניתנו לי שאלות שאינני מצליחה למצוא עליהם תשובות, אשמח אם תעזרו לי. 1. מיהו האדריכל של בינייני עזריאלי? 2. מהם מקורות ההשראה שמהם שאב האדריכל רעיונות כאשר תיכנן את המבנה? הכוונה למטענים התרבותיים, ההיסטוריים והסמליים של הבניין. 3. באיזה סגנון היסטורי השתמש האדריכל לצורך תכנון המבנה ומהו המסר? 4.באילו חומרים השתמשו לצורך בניית המבנה? תודה רבה לעוזרים!
בגוגל יש הרבה מידע

גולי מ

New member
גם אני חיפשתי שם ומצאתי

חיפשתי שם..
אך מדובר על הקניון ולא על הבניין עצמו..
גם אני חיפשתי שם ומצאתי
תכנסי לגוגל ישראל תקישי "מגדלי עזריאלי" ותסיירי בין הלינקים שמופיעים שאת מקבלת. יש שם בדיוק, אני מדגישה: ב-ד-י-ו-ק, מה שאת מחפשת.

gewitter

New member
אם תמצאי את הסיפור מאחורי

כמה שאלותת..

אם תמצאי את הסיפור מאחורי
אשמח לשמוע. שמעתי שיש איזו קומבינה פיקנטית בסיפור בנית הקניון.

מצב
הנושא נעול.
למעלה