כמה שאולת בקשר לWILD

Scr4ck

New member
כמה שאולת בקשר לWILD

אני ממש חדש בכל החצלולים האלו אבל זה מגניב אותי ברמות פשוט שאין לי זמן (וגם מוטיבציה) לכתוב יומן ווויילד נראית לי שיטה שלא מחייבת יומן . (?) עכשיו ניסיתי אותה הבוקר ולא הצלחתי בדיוק, זה מה שקרה: סידרתי שעון כמו שכתוב שיצלצל אחרי 6 שעות שינה והתעוררתי, כתבתי מה שזכרתי מחלום שהיה לי שטפתי פנים ולהלהלה ונורא התלבטתי אם לעשות מילד או ווילד בסוף החלטתי ווילד זה נראה לי כהזה פסיכדלי לשמוע קולות ולראות דמויות לא עמדתי בפיתוי ! קיצר התרכזתי מאד בנשימות וחשבתי שאולי זה גם מתאים לשלב פה את השיטה הזאת של הספירה עד 200-600 ?? כאילו בתור משו להתרכז כי לא היה לי נוח עם הנשימות ממש. אז התרכזתי ולא חוויתי אף תסמין שכתוב על הווילד אבל באיזשהו שלב כאילו נפתחו לי העיניים אבל הרגשתי שלא פתחתי אותם אז קמתי מהר מהמיטה, הסתובבתי חזק ומצאתי את עצמי מחוץ לבית (בתחתונים חח) ואז הבנתי חלום צלול והתרגשתי ממש ! ..אבל אז אמא שלי העירה אותי אוף זה היה כל כך מבאס. קיצר מעניין אותי איך אתם עושים ווילד? נשימות? סופרים או יש את הדבר הזה אם הנהיגה זה עובד טוב ? מחר בבוקר אני מנסה שוב תאחלו בהצלחה!

makron2

New member
מזל"ט וברוך הבא לפורום

סחטיין על הוויילד המוצלח. "וויילד נראית לי שיטה שלא מחייבת יומן . (?)" - עדיף תמיד לכתוב קצת ביומן ללא קשר לשיטה,זה יעזור באופן כללי לשפר את החוויה ויגדיל את הסיכויים לחצלל,אם יש לך שיטה שעובדת תזרום איתה בנתיים. "מצאתי את עצמי מחוץ לבית (בתחתונים חח)" - מזכיר לי גם חצלול שהיה לי וכמעט פיספתי אותו בגלל שהתפדחתי להסתובב בהתחלה עם תחתונים,עד שהייתי בטוח ב100 אחוז שזה חלום
"מעניין אותי איך אתם עושים ווילד?" - לכל אחד נוח עם משהו שונה,הרעיון בריכוז הוא לשמור על מודעות מסויימת תוך כדי הרדמות הגוף(אני מעדיף לא לזוז בכלל תוך כדי הנסיון),לא תמיד יש תופעות נלוות בוויילד,לכן יש המשתמשים בבדיקת מציאות שלא דורשות תזוזה כלשהיא בעת הנסיון(כדי לא להפריע לוויילד ולתפוס את חלומות שמתחילים במיטה בעיקר)לדוגמא:חבישת כיסוי עניים - כשמסוגלים לראות מדובר בחלום,או בדיקה שונה שבה מנסים לנשום דרך הפה שהוא סגור. לי תמיד יותר קל להכנס לווילד מיד לאחר מיילד או כשאני עייף מאוד. בהצלחה.

Scr4ck

New member
תודה על התגובה ! עוד כמה שאלות ..

הממ מה יותר קל לך לעשות ווילד או מיילד ? כאילו ווילד יותר מושך אותי כי בוויילד אתה מסתמך על עצמך וכאילו נשאר בהכרה כל הדרך לחלום ובמיילד אתה נרדם וצריך לקוות שזה יפעל (לא כך ? ) וגם כל הקטע הזה עם ההזיות וקולות נראה לי כל כך מגניב חח כמו איזה סרט אימה איזה באסה שלא חוויתי XD ומזתומרת יותר קל לך להיכנס לווילד כשאתה עייף מאד? הבנתי שלא טוב לעשות ווילד בלילה :/ כאילו רק אחרי 6 שעות שינה בערך לא ?(או צהריים שזה נשמע לי האופציה האידיאלית אבל אני לעולם לא ארדם בצהרים חח..) ואשמח לתשובה על הקטע הזה עם הספירה זה גם מסקרן אותי . אבל תודה בכל מקרה !

Scr4ck

New member
אגב..

ניסיתי הבוקר שוב וזה מה שקרה: התעוררתי אחרי 6 שעות וקמתי. אחרי 5 דקות בערך חזרתי למיטה, במקום נשימות חזרתי בראש על המשפט בריכוז: "אני ער לגמרי" (מצאתי שזה ממש מתאים לי ומשאיר אותי בריכוז). אחרי 5 -10 דקות (סוףסוף) הרגשתי את השיתוק מתחיל אבל קרה דבר מוזר. הוא היה רק חלקי , כאילו רק בפלג גוף עליון. ושכבתי ככה בערך 5-10 דקות ולא קרה שום דבר והשיתוק נשאר ככה ולא הצלחתי להגיע לחלום צלול. אחרי עוד כמה דקות גם השיתוק נפוג ופשוט וויתרתי . מה קרה פה?

makron2

New member
המשך..

"קל לך לעשות ווילד או מיילד ?" - לי אישית קל יותר מיילד אבל ברגע שקורה לי חצלול מיילד אני משתדל מיד לאחר שאני מתעורר ממנו לבצע וויילד מאחר שקל יותר להכנס לחצלול שוב לאחר שחווים אחד(המודעות בדרך כלל דיי גבוהה). שליטה על וויילד היא מעולה אך לפעמים לוקח זמן להכיר את המשתנים ז"א למצוא שיטה וזמן נוח.(אפשר לשלב). "כל הקטע הזה עם ההזיות וקולות" - תופעות שכאלו בעיקר קורות בפעמים הראשונות,לאחר מכן המעבר בדרך כלל הוא דיי חלק,אבל בקשר לקטע הזה עצם החלום הצלול עצמו היא חוויה מאוד יחודית והחלום הוא גם מעיין הזייה מורכבת. בקשר לנסיון לווילד אני מתכוון מנסה ביום שאני עייף מאוד(או באופן חריג)בזמן ההרדמות,כך שלזמן הנסיון עצמו(לאחר מספר שעות)אני עדיין אוכל לחזור להרדם בקלות ולא אתעורר לחלוטין. "הספירה" - היא גם דרך לשמור על ריכוז/עירנות תוך כדי ניתוק/התעלמות מהגוף עצמו בעת הנסיון,כדי להיות פסיבי ורגוע וכך השיתוק שינה יקרה יותר בקלות ומשם המעבר לחצלול מודע ברגע שיחל מחזור חלום נוסף. שיתוק שינה חלקי קורה בעיקר כי לא רגועים מספיק,ישנם מספר פתרונות,אך כמו שציינתי ישנם גורמים שמשתנים בווילד. אפשר להוציא אוויר מהראות ולשמור אותו לשנייה או שניים(לחזור פעם או פעמיים)ואז להמשיך לנשום רגיל,שוב הפעולה עצמה תגרום לך להתרכז יותר בנשימה וכך תוכל להרגע יותר. עוד שיטה ששמעתי היא להוזיז את עניים למעלה למטה מהר מספר שניות ואז לא להוזיז אותם בכלל(שוב אותו עיקרון) בהצלחה.

Scr4ck

New member
תודה רבה

תודה על העזרה גם הבוקר ניסיתי ווילד ואפילו לא הגעתי לשיתוק T_T אבל הייתי עייף ברמות ולא הצלחתי להתרכז מחר אני אנסה מילד - הבוקר התחלתי לכתוב יומן חלומות D: אתחיל גם לעשות בדיקות מציאות קבועות בכל שעה . הבדיקה הזאת שנושמים דרך הפה כל כך טובה ומהירה יואו אימצתי XD

למעלה