כמה רעש עושים

כמה רעש עושים

כשמנסים לפגוע בעובדי חברת החשמל, מקורות, הנמלים, המדינה אבל כשיום יום פוגעים במיעוט המשרתים כולם שותקים. עד מתי אני שואל, עד מתי ישתקו אנשי המילואים ויהססו לדבר ולהסביר שככה המצב לא יכול להימשך. לא ייתכן שבקושי אחוז מאוכלוסיית מדינת ישראל יסכן את חייו, יפקיר את משפחתו וילדיו, ייפגע כלכלית, יסתכן באיבוד עבודתו פרנסתו, ייפגע בלימודיו - נמאס!!!

gaby26

New member
הסיבה שבגללה

פוגעים באנשי המילואים היא שלהבדיל מהמשק למילואימניקים אין ועד שיוכל לשמור על זכויותיהם ולמנוע מהממשלה להתעלל בהם ולעשות בהם ככל העולה על רוחם. ורק להזכיר איזושהי אנקדוטה בנושא הזה בזמנו כאשר דברו על כך שלמילואימניקים אין ביטוח וכאשר שני גדודי מילואים איימו שעם לא יסדירו את עניני הביטוח הם מבחינתם לא מתייצבים לשירות כל צמרת השלטון קמה והתחילה להזיז את התחת על מנת לסדר את עניין הביטוח. מה שאני מנסה להגיד הוא שבארץ שלנו עם לא משתמשים בכוח אף אחד לא מסתכל לכיוון שלך.

ירון-מ

New member
אתה לא תאהב את התשובה שלי אבל

הטחוזים מדברים בעד עצמם - אם כ 3-5 אחוזים עושים מילואים לתקופות מלאות זאת אומרת שהשאר "שובתים".

gaby26

New member
די אהבתי את התשובה אבל

עובדה היא שזה עדיין לא מפריע לראשי הדרג הבטחוני וזאת מכיוון שמי שכן עושה מילואים כנראה מספיק להם מבחינת הסד"כ שהם צריכים ועדיין מי שעושה מילואים זה חיילים ביחידות קרביות לעומת שאר ה"שובתים" שהם נמצאים ביחידות יותר עורפיות מה שלא אמור לתת לי הרגשה יותר טובה

ניר נגר

New member
היי ירון, ברוך בואך לפורום שלנו

לא יודע אם השאר "שובתים" או לא אבל לפני שהשביתה תגיע לכולנו אנחנו חייבים לנסות ולשפר בעצמנו. אל תשכח שהצבא זה לא וועד עובדים, בכל זאת מדובר בביטחון המדינה והכי מצחיק שה 3.5 אחוז הם אלה ששומרים על המדינה והם אלה שנפגעים. אם המדינה הזו לא תתעורר אז באמת נגיע "לשביתה" מלאה

ירון-מ

New member
אני לא בא לקרא למרד או הסתה אבל...

כל עוד הצבא ממלא את המכסות שלו מבחינתו אין בעיה או שיש בעיה אבל לטווח המידי יש פתרון - הרוב אומר את שלו בצורה פסיבית - פשוט לא מגיע למילואים - הצבא מבחינתו לא עושה הרבה וזה סוג של לגיטימציה. אם אף אחד לא יגיע יבינו שיש בעיה ויתחילו לפתור את הבעיה.

ירון-מ

New member
נ.ב. -

רשמת שזה מצחיק שאותם אחוזים... - זה לא מצחיק - זה מטריד עוד נ.ב. ברוך הנמצא

ניר נגר

New member
הצבא פשוט "מנצל" את חוש

האחריות שלנו. תראה אנחנו נלחמים, מנסים לשפר, לשמור, לנסות ולהגן אבל בסופו של דבר הכדור נמצא בידיים של הצבא והממשלה ואם הם לא יפנימו שאנחנו בבעיה. אז כנראה שהם יגיעו למסקנה הזו מאוחר מידי, והגעה למסקנה הזו תהיה כשבאמת יצטרכו אותנו...

מה זה השביתה הזאת שכולם מדברים עליה

? אתם מתכוונים להלחם בשיעורי ההתיצבות הנמוכים בכך שלא תגיעו? זה מזכיר לי משהו שהופיע בזמנו על טישרטים: FIGHTING FOR PEACE IS LIKE FORNICATING FOR VIRGINITY (לא בדיוק במלים האלה, אני פשוט נמנע מלדבר גסויות בפורום).

ניר נגר

New member
ממש לא!!! ולראייה אנחנו נלחמים

בדרכים אחרות בעוד אנחנו ממשיכים לעשות מילואים. החלטנו לוותר על המאבק בשיטת המקל (שכולם יעשו צבא) היות והגענו למסקנה שלא יהיה שיוויון. אז אנחנו נלחמים בשיטת הגזר (תגמול האנשים שעושים) המלחמה שלנו תהיה בעד הגדלת הגזר, הכרה בחשיבות שלנו (שלא יקראו לנו בצווים חריגים לשמור על התנחלויות או משימות שהם לא על קיום מדינת ישראל) הפסקת הפגיעה באנשים שיוצאים להגן על האזרחים פה וזאת על מנת לעצור את ההשתמטות ולשמר את גרעין האנשים המצויינים שעושים מילואים.

ירון-מ

New member
אי התיצבות זה הסימפטום

ולא הבעיה, על ידי אי התיצבות מסיבית המערכת תזועזה ויבינו שיש לפתור את הבעיה ואולי הסימפטום לא יופיע.

והתרופה:

מפקדים, כמו המג"ד שלי, שחילק שחרורים מהתעסוקה האחרונה במשורה, ואיים כי ידאג אישית לשבץ חייל מילואים שיצליח להשתמט בתעסוקה במסגרת גדוד אחר באותו מקום בתנאי מזג אוויר יותר קשים, בכלא מגידו, ואף כלא קציעות. אותו מג"ד קיבל על הראש מאלוף הפיקוד כי לא היה תקציב לכל כך הרבה מילואימניקים ונדרש לשחרר חלק מהם.

מסכים עם כל מילה

לא מעט שואלת התקשורת "מה תעשו אם לא ייענו לדרישותיכם תשבתו?" תשובתנו היא שהנתונים מדברים בעד עצמם וכאשר כל-כך מעט משרתים במילואים, כאשר יש עלייה בשנה האחרונה של 67 אחוז במספר העריקים, אנו לא צריכים לאיים. אנשים משתמטים כל אחד בפינתו הקטנה ובדרכו שלו, ולכן חשוב ביותר לדאוג היום לצמצום הפגיעה במערכות חייו של איש הילואים ומשפחתו ולתגמלו.

למעלה