כמה ריקודי עם

azaz2716

New member
כמה ריקודי עם

יש בסה"כ, וכמה ריקודים יודע משתתף קבוע בחוג לריקודי עם (רקדן ולא מרקיד)? כמה שילובים יודע וזוכר רוקד, האם מישהו ניתח פעם את הנתונים האלה? אני מנסה להעריך ובכל פעם מתברר לי ש....גם את זה אני מכיר ו....גם את זה....וזה מסתכם לדעתי במאות - יכול להיות?

כמות ריקודי הזוגות

שלום 350 ריקודי זוגות נרקדו באזור המרכז ב2-3 השנים האחרונות (גדי ביטון- ומישאל- מוטי מנחם -בעיקר ) 20 בוטלו נשארו 330 20 שמעתי פעם אחד נשארו 310 20 שמעתי 2 פעמים נשארו 290 30 שמעתי 3 פעמים נשארו 260 30 רק בשעות הקטנות של הלילה או בהרקדות עם שורשים כמו שמעון מרדכי בקיצור נשארו 230 90 אחוז מהרוקדים בהרקדות הגדולות יודעים עד 200 יוסי יש את הפירוט הנ"ל לפי שם ריקוד

ריקודים מבוטלים???

אתה רציני? קיימים ריקודים שביטלו אותם? (אני מתכוונת לביטול הריקוד, ולא שהריקוד סתם לא באופנה) אם כן - מדוע? למה פתאום מבטלים ריקוד? האם ידוע לך איזה ריקודים בוטלו? (כמה דוגמאות) תודה!

תיקון "ריקוד שלא נקלט מכל סיבה

שהיא אצל מרקיד מסיום לדוגמה:אצל מישאל אהוב בסיירת חרוב טריפל לספר לך ענין אצל גדי ביטון אוהבת לא אוהבת אני אתן לו בין הטוב והרע יפה את לילה מה בל עד סוף הקיץ תגידי לי להתראות בברכה יוסי

אף אחד לא יכול לבטל ריקוד. כל ריקוד

יכול להופיע פתאום יום מן הימים,גם אם הוא ריקוד כפול או ריקוד שהיום הוא לא יפה . אם יש בו איזו בעיה שלא מתאימה ללחן אז אפשר לעשות שינוי קל ולתקן את הבעיה.אין דבר כזה ריקוד בוטל גם אם הוא לא עבר השתלמות ,הוא לא בוטל.

יש הרבה הרבה יותר

ביומני רשומים 3290 ריקודי עם ישראלים - ועוד היד נטויה. דבל'ה.

לא מזמן עשיתי רשימה...

של כל הריקודים שאני מכירה (מעגלים וזוגות, ישנים וחדשים)אני מאמינה שיש כאלה ששכחתי או שאני לא יודעת איך קוראים להם אבל בעיקרון הגעתי ל 200 ואני רוקדת שנתיים בדיוק ובזמן הלימודים הרקדה אחת בשבוע.(לצערי!!!)

baruchg

New member
כמות ריקודי העם הישראליים

1. באתר www.markid.co.il יש רשימה של 2400 ריקודים. 2. באתר www.rokdim.co.il יש כ- 1000 ריקודים. 3. במאגר של ד"ר JACK STILL באתר האוסטרלי www.israelidances.co.il יש כ-4500 ריקודים. 4. ריקודי זוגות יש כ-750. 5. דובל'ה אורבך וליאורה סלוצקי מחזיקים רשימות של מעל 3000 ריקודים אבל הרשימות לא פורסמו. 6. כרמל עזרא טוען שיש מעל 5000 ריקודים אבל לא ברור אם זו הערכה או רשימה. 7. כולם ממתינים שאירגון המדריכים יעשה קצת סדר. 8. כנראה שרוב ריקודי העם ישכחו...

azaz2716

New member
למחזר יותר!

כל מרקיד "תקוע" על רשימת השירים/ריקודים שלו וכך יוצא שאנחנו רוקדים את אותם ריקודים בדר"כ, נו אז אין זה פלא שיש ישנים וטובים שנפלטים החוצה. אני פונה אל המרקידים ומבקש גוונו מעט, צרו שינוי, צאו מהקיפאון ואתגרו אותנו הרוקדים עם ריקודים שלא תמיד (בלשון המעטה) נרקדים. למשל "שיבולי פז" - מי מכיר מי יודע. מתי רקדתם לאחרונה את את "הוי ארצי מולדתי" וכמה הוא רלוונטי כעת הריקוד הזה. תודה!!!! (והרשימה עוד ארוכה).

azaz2716

New member
למחזר יותר

כל מרקיד "תקוע" על רשימת השירים/ריקודים שלו וכך יוצא שאנחנו רוקדים את אותם ריקודים בדר"כ, נו אז אין זה פלא שיש ישנים וטובים שנפלטים החוצה. אני פונה אל המרקידים ומבקש גוונו מעט, צרו שינוי, צאו מהקיפאון ואתגרו אותנו הרוקדים עם ריקודים שלא תמיד (בלשון המעטה) נרקדים. למשל "שיבולי פז" - מי מכיר מי יודע. מתי רקדתם לאחרונה את את "הוי ארצי מולדתי" וכמה הוא רלוונטי כעת הריקוד הזה. תודה!!!! (והרשימה עוד ארוכה).

szvi

New member
האתר אוסטרלי

ניסיתי להכנס לאתר www.israelidances.co.il נראה שיש טעות בכתובת אודה לך מאוד על תיקון

revgola

New member
תיקון וקצת על סיומות אתרי אינטרנט

היי הכתובת של האתר האוסטרלי (הקהילה היהודית באוסטרליה) היא http://www.jewishaustralia.com אתר מופיע ב"קישורים" שמופיעים בפורום (בשורה הכחולה למעלה). באתר עצמו בצד שמאל ישנו תפריט לנושאים שונים, ביניהם "Dance" ואפשר להגיע גם ישירות בכתובת הבאה: http://www.israelidances.com סיומת כתובת האתר שיש ברשותך היא שגויה. הסיומת הנכונה היא com ולא co.il הסיומת co.il היא סיומת של אתרים ישראליים באינטרנט. il = israel קצת על סיומות אתרי אינטרנט: סיומות כתובות האתרים באינטרנט (לאחר הנקודה) אופייניות לסוג האתר ולמדינה בה רשום האתר. דוגמא לסיומות נוספות של מדינות - uk בריטניה, fr צרפת. דוגמאות לסיומות לפי סוג האתר: מסחרי - 'סיומת מדינה'.co (בארץ ובעולם) , com (בארה"ב וכנראה גם אוסטרליה). (דוגמאות www.rokdim.co.il , www.markid.co.il בארץ, www.cnn.com בארה"ב) ממשלתי - gov (דוגמא אתר הכנסת - www.knesset.gov.il) אקדמאי - ac (בארץ ובעולם) , edu (בארה"ב). (דוגמא אתר אוניברסיטת תל-אביב www.tau.ac.il אוניברסיטת קימבריג' באנגליה www.cam.ac.uk) עיריות - muni (דוגמא אתר עיריית פתח-תקוה www.petah-tikva.muni.il) הערה: באתרי ארה"ב לא מוסיפים סיומת מדינה. רויטל

תיקון

בארה"ב יש סיומת מדינה. יש גם סיומות com. (בעצם סיומות אלו נחשבות בינלאומיות) ויש גם סיומות us. (כמו בכל מדינה בעולם).

baruchg

New member
כתובת האתר האוסטרלי

בתובת האתר האוסטרלי: www.israelidances.com

עוז 2002

New member
בעצם... למה לא??

בעצם... מה רע בריקוד שבא, מתנחל לכמה חודשים, וגווע? מי אמר שכל ריקוד צריך להיות ריקוד לדורות? ואם הוא לא מחזיק מעמד כמה עשרות שנים עדיף שיגווע? מה רע למשל בחברות קצרה (עם הריקוד!), אינטנסיבית, חושנית ומלהיבה לחודשיים שלושה? האם הייתם מוותרים על כל הרומנים שלכם שלא החזיקו מעמד 10 שנים לפחות? על כל המסעדות שלא הפכו להיות אתר הבית? למה קשה כל כך לאנשים עם גמישות ושינויים?? שיהיה לכם יום נעים ושגרתי!

azaz2716

New member
נכסי צאן ברזל

הם אותם ריקודים ישנים ונפלאים. ועבר ראוי שיישמר. יש כמובן ריקודים שלא שרדו מסיבות כאלה ואחרות אבל יש רבים אחרים שנידונים לכליה רק בגלל שהמרקידים לא מגוונים את הר"ש (רשימת שידור) שלהם, והם אלה שלא פונים לגיוון, אם תקרא שוב את המסר הראשון תראה שלא בנו הרוקדים הבעיה אלא באי ריענון המרקידים.

baruchg

New member
ריקודים שבאים ... ודועכים

הרעיון שלך אפשרי אבל זה טורם לבלגן, כך שאי ניהול רשימת ריקודים מעודכנת ופירסום הצעדים המדויקים (למי שרוצה) גורם לרקוד רק של הצעדים הבולטים, ולאט לאט הפינות הקטנות שכולם שוכחים... מתעגלות וגורמות לבלגן שקיים היום... אנשים רבים לומדים מהעתקת צעדים לא נכונים וחבל.

למעלה