כמה רוחניות יש

שששלום

New member
כמה רוחניות יש

מעל גלי האינטרנט לאחרונה. כמה חבל שכולם רוצים להגיד אבל לא לשמוע. עושה רושם שיש לדרול מה להגיד בניגוד להרבה מקומות אחרים אז למה להתלהם אנחנו לא בויכוח על א"י השלמה כרגע. מעניין אין ניתן לגרות את דרול לחלוק עימנו "הרוחניים" את דעותיו בדרך שונה מהעלאת שאלות וצפייה לתשובות אלה אם כן נזכה לתשובות רק אם נהפוך לתלמידיו.

drall

New member
אתה עלית על העניין העיקרי

אתה יכול לשאול אותי שאלות ואתה גם מקבל ממני תשובות. אבל בזמן האחרון אני מרגיש שכל השאלות והתשובות הללו הן די זבל לעוס. לא בגלל שהן לא תשובות נכונות לשאלות הנכונות אלא שלאנשים מסויימים אין שאלות ותשובות נכונות. יש צורך כבר להתקדם אל העולם האמיתי ואל המציאות הנפרדת. הגיע הזמן להפסיק להתעסק בהגדרות הפילוסופיות ולהציץ בעיניים של התלמיד. ככה ניתן להראות לו איך התודעה שלו הופכת למדיום האנרגטי בין החוץ לפנים. זו רק תחילת הדרך ואחריה עוד נכונו עוד ועוד מהפכות. אבל גם להתחלה הזאת , האינטרנט פשוט לא מספיקה, אלא לאנשים שכבר עברו חלק מהדרך וכאלו אני אומנם רואה פה ושם אבל הם מעטים מאוד. לכן אני צריך תלמידים והתלמידים צריכים אותי. חוץ מזה , אני כאן ואני מנסה לעשות פה כמיטב יכולתי המוגבלת. דרול

למעלה