כמה קשים..

eboyשניר

New member
כמה קשים..

* סרט זר על מלחמת העולם השניה. משהו עם חייל גרמני וחייל פיני שנפגשים אצל איזשהי אישה שגרה בטבע סוג של.. בהתחלה הם לא מצליחים לתקשר והגרמני יורה בפיני בטעות והאישה מחזירה אותו לחיים באיזה קסם מוזר (נראה קצת אינדיאני..) אהה.. זה מה שאני יודע עליו.. הוא שודר בערוץ הסרטים של הוט (4) לפני איזה חודש וחצי.. * סרט יפני (דובר אנגלית אבל יפני) שמספר על נערה, אחת מ-40 שנחטפה ואומנה עד שניהייתנ לוחמת. הצליחה להרוג את כל שאר הנערות חוץ מעוד שתיים (מה שהפך את שלושתן להכי טובות) ואז הן הפכו להיות רוצחות שכירות. משהו עם "בובות חרסינה".. *סיפור על שני נערים תמימים שהתחילו להעריץ את השכן שלהם ולבלות איתו כמעט כל הזמן, הוא הרגיל אותם לפשע, בחורות וסמים. אני לא ממש זוכר את הסיפור אבל בסוף הם יורים אחד בשני איזה 5 פעמים כדי לראות אם הם יכולים לעמוד בזה.. אני לא זוכר באיזה שפה זה.. מוכר למישהו?

eboyשניר

New member
שכחתי..

* סרט עם שחקנית מפורסמת, יש לה שני בנים (נער ואחד קטן יותר, חד הורית) הם עניים וכדי להרוויח כסף היא הופכת לדילרית ואז מנסה לצאת מזה, הבוס שלה חוטף לה את הבנים והיא מתחילה להתחרפן ומאיימת עליו עם רובה.. זה היה בהולמרק..

hagayx

New member
הרביעי

"הפריצה" ודרך אגב אתם לא מסמנים פה ספוילרים?

nickey

New member
זה פורום

זיהוי ולא פורום סרטים וקולנוע. כל ה"ספוילרים" האלה בעצם מסייעים לזיהוי הסרטים.

eboyשניר

New member
תודה לכל מי שענה נשאר רק השלישי..

עם זה עוזר גם לכל אורך הסרט הם צפו כל הזמן באיזה תוכנית אירוח של מישהי שכל פעם אירחה פושע אחר ועשתה איתו ראיון.. הם חלמו להגיע לשם.. (בסוף הם הגיעו..)

למעלה