כמה קשים 12 הימים...

גלית 2

New member
כמה קשים 12 הימים...

זוהי לי ההפריה השניה. לפני שלושה ימים בוצעה ההחזרה ואשמח לעצות מעשיות איך לעבור בשלום את 12 הימים מבלי לצאת מדעתי. חברה שלי שנכנסה להריון בהפריה השלישית השביעה אותי לא לזוז מהמיטה כי רק ככה היא הצליחה להיכנס להריון, ולי זה ברור שאני כבר מחר חוזרת לעבודה (שהיא רק מול מחשב). אני כבר מאבדת את שפיות דעתי, ומחפשת סיבות לריב עם בעלי כמו האשמות לחוסר תשומת לב מספקת (שאם לומר את האמת הוא באמת משתדל מאוד) אני בתחושה שעד לבדיקת הדם אני על HOLD- מין חוסר חשק שכזה לעשות משהו.

גלית, אין לי תשובות....

הבנתי מהפורום שחשוב לשמור על מנוחה, אך עדיין אני טרייה בהפריות... לכן רק חשבתי להקפיץ
כדי שהמנוסות יותר יוכלו לענות לך, כיוון שהועדתך קצת נעלמה לה בסוף הדף.... מאחלת לך
ממני ד.

יובל@

New member
היי גלית

3 ימים זה די והותר למנוחה אחרי ההחזרה וזאת במידה ואת מרגישה טוב ושום דבר לא כואב לך מידי. לחזור לעבודה זה הדבר הכי טוב, כך יוכלו מחשבותיך להיות מופנות לדברים אחרים. מניסיון אני אומר לך שזה קשה להתחמק מהמחשבות אבל ככל שתעסיקי את עצמך בדברים אחרים , יהיה לך יותר קל. מומלץ בתקופת ההמתנה לעשות כל מיני דברים כיפיים, אם זה לראות סרטים, לצאת עם בעלך למסעדה שמזמן רציתם ולא יצא, לקרוא את הספר שמונח לך כבר חודשים על המדף ולא מצאת את הזמן לקרוא אותו. בהצלחה יובל

קרן פ

New member
היי גלית ../images/Emo140.gif

גם אני לא עבדתי בכל השבועיים של ההחזרה. מה שעשיתי זה פשוט הכנתי לי לוח שידורים מועדף של כל מיני תוכניות מפגרות בכבלים, ישנתי בצהריים, ובערב הייתי יוצאת קצת להתאורר.. זה באמת נורא קשה, אבל לא בלתי אפשרי.. המון בהצלחה, קרן

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הנה, כבר עבר יום, ועוד מעט יעבור עוד אחד. לי היתה שיטה שנקראה שיטת חצי שנה. אחרי החזרה החלטתי שיש עוד חצי שנה עד לבדיקה. ומי נכנס ללחץ בחודש הראשון? ככה עברו להם הימים בעוד אני משננת לעצמי ולכולם שיש עוד חצי שנה, ורק ביום-יומיים האחרונים התחלתי להרגיש שמחצית השנה מסתיימת לי. אם זה עושה לך טוב, תריבי עם כל העולם. שרון ג. כתבה פעם שאפשר לזרוק ביצים מהמרפסת על עוברים ושבים. ואנחנו כאן ב
מוכנים לפתוח קורס טיפוס על קירות
העיקר שתעשי לנו נחת עם בטא בשמיים
נועם

למעלה