כמה קשה לבן 35

ifuneed2

New member
כמה קשה לבן 35

להשתלב בשוק העבודה אם יש לו תואר ראשון מהטכניון בתחום פרקטי ובציונים גבוהים נניח תואר בהנדסה כימית או סטטיסטיקה

תודה מראש...

ifuneed2

New member
במילים אחרות כמה הגיל הוא פקטור

בהשתלבות בתעשייה

רב תודות....

זו שאלה היתופתטחת

או שבאמת אתה כבר אחרי התואר בטכניון ויש לך ציונים יפים?
כי אם זו דרך אחרת לנסח אם כדאי להתחיל ללמוד בטכניון בידיעה שתסיים בגיל 35, ובתקווה בציונים יפים- רצוי שתגיד, כדי שיוכלו לתת לך תשובה לשאלה.

לגבי מה הסיכוי למצוא עבודה- אני מכירה מישהו שמצא עבודה בגיל הזה אחרי שהוא למד הנדסה בב"ש, וגם כאלה שלמדו ב-HIT.

לא שמתי לב להנדסה הכימית והסטטיסטיקה

חשבתי שרשמת הנדסה באופן כללי.

לי יש מרצה בתחום הסטטיסטיקה שהגיעה ממדעי החברה, והיא נותנת שירותים סטטיסטיים להמון חברות רפואיות וביולוגית. הבנתי שזה אחלה כסף. מצד שני- יש לה המון נסיון (למזלה רמת הסטטיסטיקה בפסיכולוגיה היא מאוד גבוהה, אז היא מכירה המון מבחנים סטטיסטיים לעומק). הייתי מציעה לך לחפש איפה לצבור את הנסיון הזה. אפילו לעזור בניתוחים הסטטיסטיים בסמינרים ותזות, ובמקביל לחפש פרוייקטים בתחום התרופות שבהם מחפשים סטטיסטיקאי שיעזור להם במחקרים הקליניים.
אתה גם יכול לבדוק אם קורס של פיקוח אתי במחקרים קליניים יכול לתרום לך בנושא.

תגידי את בסדר??

הבנאדם עוד לא הלך ללמוד את שולחת אותו לעשות ניתוחים סטטיסטיים של מחקרים קליניים?!

דבר ראשון- שתינו לא יודעות אם הוא למד או לא

כי הניסוח לא ברור.

דבר שני- הוא שאל על תעסוקה, אז עניתי על אופציות שאני מכירה. והדגשתי שיש לה המון נסיון.

דבר שלישי- אני בסדר גמור. הייתי מעדיפה ניסוח הולם יותר. תודה.

לא קל אך לא בלתי אפשרי

אוכל לענות לגבי סטטיסטיקה - אני מניח שבמשרות ההייטק הקיימות יהיה לך מגבלה - מניסיון ממקור ראשון - מסננים קורות חיים של חבר'ה בגיל מבוגר אך יש משרות נוספות שאולי פחות - העניין הוא שלא קיימות הרבה משרות כך שבאמת אי אפשר לדעת. הניסיון מאוד מאוד חשוב בתחום הזה - בדיוק כמו במדעי המחשב העניין הוא שבניגוד למדעי המחשב אין הרבה משרות סטודנטים לסטטיסטיקאים. אני בשנה ג' ואני לא מכיר כמעט חבר'ה שצברו ניסיון בתחום. רוב הניסיון הוא בעיקר בתחום הכלכלי אבל קשה לומר שהם עושים שם עבודה סטטיסטית (אלא אם כן לגרור עמודות של ממוצעים באקסל נקרא עבודה סטטיסטית).

reakwind

New member
אתה יכול להתחיל להציע שירותי ייעוץ סטטיסטי

כפרילנסר לכל מיני ילדודס שלומדים מדעי החברה וצריכים עזרה עם הסמינריון לא? זה גם סוג של ניסיון אני חושב

למעלה