כמה קל לשמח את אמא

ענתי44

New member
כמה קל לשמח את אמא

השבת לקחתי את אמא לבד. זו בדיקה אם אני מסוגלת להתמודד עם חזרה שלה, בעוד חמישה ימים. כשיצאנו מבית אבות אמא רצתה ציפס עם קטשופ, שניצל וגלידה. בקיצור אחד מספקי הזאנק פוד, שמחשש לפרסומת לא אנ קוב בשם. אמא ישבה שם מדושנת עונג, בין כל הילדים והוריהם ונהנתה כל כך. ואז טיילנו לנו. רבות מהחנויות במתחם פתוחות והיה כיף לטייל, בין המדפים העמוסים כל טוב, בין קולבי הבידוד ומדפי הספרים. הדרך הביתה היתה מייגעת ו"ארוכה" מתמיד. עכשיו אמא ישנה במיטתה ואני יודעת שאני כבר כשירה להחזיר אותה הביתה.

אירילה

New member
יופי ענת....שיהיה בשעה טובה

האם אמא כרמלה מדברת על חזרה? מתגעגעת הביתה? שהחזרה תהיה מוצלחת ושאמא תרגיש טוב וכעת עוררת את התאבון שלי לדבר שאותו הכי אני אוהב.....
. אוי מה עשית לי ענת.....

ענתי44

New member
מבחינתה מעולם לא עזבה את ה-../images/Emo82.gif

כל פעם שמחזירים אותה לבית אבות לא מבינה מה פתאום... וצריך מחדש לספר על הניתוח. היא מביעה את הרצון לחזור ומזהה את הבית ושמחה לחזור בכל פעם מחדש. אומנם פה ושם יש רגעים של בלבול בעיקר כשהיא מתעוררת משנת צהרים ולא יודעת איפה היא, אבל בגדול היא רוצה הביתה. אני מצטערת בקשר לגלידה. וחושבת שפעם ב.... מותר. בעיקר אחרי שהצלחת בגדול לשנות את הרגלי התזונה.ומעכשיו אף מילה על....

zs1957

New member
ענת בשעה טובה שתהיה שיבה שמחה

אין כמו בבית. זה חלקת האלוהים הקטנה של כל אחד מאתנו ובודאי של אמא כרמלה האוהבת את ביתה. יופי, בשעה טובה ומוצלחת בשורות טובות זהבה

טילי66

New member
ענתי הי.

כמה מרגש.פשוט נפלא מי יתן ותמיד נשמע רק בשורות טובותכושר הביטוי שלך והתיאורים גורמים לי להתרגשות רבה.המשיכי לשתף רק בדברים מעודדים זה פשוט עושה טוב על הנשמה.חיבוק לך ולאמא הנפלאה תמי

ענתי44

New member
תודה תמי יקירה../images/Emo24.gif

לצערי עוד יהיו רגעים פחות שמחים, וגם בהם אשתף אבל שכולנו נזכה לימים רגועים ונטולי דרמות אלצהיימריות ובכלל. רק בשורות טובות.

אגסיל

New member
ענתי יקרה, כמה טוב שלאמא היה נעים../images/Emo24.gif

אני שמחה בשבילך שהחזרה של אמא קרובה ושאת כבר יכולה לטפל בה. מאחלת לך בריאות טובה והרבה שמחה עם אמא. שיהיה לך שבוע טוב ונעים. לילי

ענתי44

New member
../images/Emo24.gifגם אני שמחה

נעים לחזור לשיגרה והפעם אני אהיה חכמה יותר ואשמור על עצמי. מאחלת לך יקירה, שגם אצלך בקרוב תחזור השיגרה הבריאה של ביקורים אצל אמא ושיעורי אפייה עם הנכדים.

ענתי44

New member
../images/Emo23.gifולאחר מחשבה ארוכה

אני שלמה עם החלטתי להעביר את אמא לבית אבות באופן זמני, מרוצה מההחלטה ואם הייתי צריכה להחליט שוב הייתי בוחרת מה שבחרתי.ואני שלמה עם זה שמקומה של אמא בבית. ושלמרות הטיפול המסור בבית אבות המקום הכי טוב עבור אמא בבית שלה, איתי. ואני מוכנה להכנס שוב לעול. לטיפול שאני בוחרת בו. לא אשקר אם אומר שהיו לי, בעיקר כשהתאוששתי מהניתוח נעימים רגעי החופש. למרות שברובם נשארתי בבית או הלכתי לבקר את אמא, החיים בלי הלחץ של להספיק הכל, ולעמוד בלו"ז נוקשה ועצם זה שיכולתי לצאת בכל שעה לכל מקום ולהיות אדון לחיי ולזמני גרם לי נחת רוח. אבל, אני בוחרת שוב ל"כבול" עצמי לטיפול באמא, הגם שהמסקנה העיקרית שלי ממה שעבר עליי שעליי לתת לעצמי יותר חופשות ורגעים נטולי אלצהיימר או אמא. אני סופרת את הדקות עד שאמא תחזור הביתה ומקווה שבריאותי לא תעמיד אותי שוב במבחן.

ענתילה, שיהיה בהצלחה../images/Emo24.gif

מחזקת אותך בכל מה שכתבת ויודעת כמה שאת אוהבת את אמא ומוכנה לוותר על נוחיות וחופש לעשות כרצונך , אך את צודקת. כל זמן שאמא מבינה ומכירה אותך ואת הבית ואת משפחתה, זהו מקומה, גם אם קשה לך פיזית ואת תמצאי את המינון הנכון לעזרה בבית וגם ליציאה ובילויים מאחלת לך ולאמא שתהיה חזרה מוצלחת ובריאות טובה לשתיכן נשיקות ושבוע טוב, טובה

למעלה