כמה קישורים

כמה קישורים

עוד פעם תיקיית המועדפים שלי באקספלורר עומדת להתפקע ושוב לפני המחיקה אני מצרף כמה קישורים מעניינים לפורום: השרת העיוור, מוכיח שכמו שתגם תרנגול עיוור לפעמים מרים מהרפצה גרגר גם שם מידיי יש פנינים הפעם זו ביקורת מעולה ל magical mystery tour, של... נו... החברה האלה מליברפול, אבל בטח יודעים למי אני מתכוון. מה אתם עושים הקייץ?, אם יש לכם עודף זמן וכסף, לאדון צימרמן יש תוכניות בשבילכם, הוא יוצא לסיבוב הופעות ברחבי ארה"ב, שחוץ מזה שהוא מבטיח אחלה מוסיקה (דילן או לא דילן), שיתוף פעולה עם הגריטפול דד זה נשמע כמו אחלה טיול, תבלו. ועוד יהודי זקן (לא כל כך זקן), גידי גוב, שפעם לפני שהיה מגיש תוכניות בידור(?) בטלוויזיה היה גם זמר, מוציא אלבום חדש, ל y net היה מה להגיד גם על זה. יותר בונוס מכל דבר אחר, אתר מקסים של אחד הדמיות היותר חשובות של הסיקסטיס: ראווי שנקר הזקן, באתר אפשר למצוא הכל על המוסיקאי המדהים הזה כולל לשמוע ולראות אותו בפעולה (קישור למטה). ועוד בונוס, מאמר, תאמינו או לא, של גדי שבת שלנו, מתוך פורום מוסיקה בראזילאית כאן בפרדס, על Caetano Veloso, מחלוצי הטרופיקלה ואחד המוסיקאים היותר מדהימים שנתקלתי בו (אם אתם לא חושבים שזה קשור לפורום תקשיבו לו ואז תקראו את המאמר), אגב גדי, נשמח לכמה כאלו גם אצלנו. ולסיום, יקירו של הגמד, מוריסי, חוזר לפעילות כך מאימים עלינו בנענע, שיהיה בריא

Chocoholic

New member
The dead

שהכותב ציין, הם אותם ה dead הידועים, גילגולו של ה grateful? אם כן, אז סבבה...יהיה מעניין.

כן, רק בלי ג'רי גרסיה

בכלל שמועות עקשניות אומרות שהלהקה מופיע בהרכב נטול גרסיה מזה זמן מה

niraf

New member
../images/Emo32.gif

לא קשור לפורום, אני ממליצה בחום על השלישייה הישראלית "טוקן" שעושה מוזיקה ברזילאית: פרקשניסט, גיטריסט וחלילן וירטואוזים ומצויינים. תכננתי לתת קישור לאתר שלהם להורדות חוקיות ,אבל משום מה הוא לא נפתח.

למעלה