כמה קישורים לחג

כמה קישורים לחג

מתנה אחת ליקי, מתנה אחת מג'יפורס ובכלל סתם דברים הצטברו בתיקיית המועדפים שלי, אז שניה לפני שאני מוחק, הנה הם. לפני כמה זמן כתב כאן יקי על ה New York Rock & Roll Ensemble, שהיה מאוד ידוע בשנות השביעים ומעט נשכח, אז כנראה שמישהו ב"הארץ" קורא את הפורום שלנו, אחרת איך אפשר להסביר את הביקורת הזו. GeForce 5 התשובה האמיתית של עולם השפיות להולדן, הפציץ בשבוע שעבר בביקורות על החברים שהלחינו את ג'ארלד בוסטוק, אם פעם נעשה סקר לביקורת הטובה ביותר, הביקורות שלו תיהיה מועמדת רצינית. דיברנו היום ואתמול על אלו שמזדנקים בכבוד, אחת הדרכים היותר קלות לעשות זאת הוא להוציא מחדש את שיריך הישנים, דרך יותר טובה היא להוציא כל הזמן שירים חדשים מעולים, לו רייד עושה את שניהם וב ynet כתבו על זה. פול מקרטני, סיכם את סיבוב ההופעות שלו (זה שהתחיל מתישהו ב 1970 וייסתיים כשהילדים שלי יסתובבו עם קטטר כנראה) בהופעה מיוחדת ב "קאוורן קלאב", אם השם, נשמע לכם מוכר אתם יודעים את הביטלס שלכם, אם לא לכו ללמוד, לקרוא על ההופעה תוכלו מהקישור למטה. והמוביל במצעד המבוכה של אגדות מזדקנות: אוזי אוזבורן, מופיע עם הבת שלו, בניסיון לעשות כמה ג'ובות מתוכנית הטלוויזיה והבת המשונה שיצאה לו. ואם תמיד רציתם לקנות גיטרה בוואלה!, מציעים לכם אחת יד שניה במחיר מצויין, ניגן בה פעם מישהו שאולי שמעתם עליו, ג'ימי משהו...

meandmeandme

New member
אין קישור לכתבה של ג'י..

אבל חוץ מזה הכול
אהבתי את הביקורת לרפלקשנז. למרות שהוא אמר כמה דברים כואבים על אי אל פי ויס.

dylan

New member
מנצל"ש שתי המלצות.. היום ומחר

בטלוויזיה.. היום ב19:00 בערוץ 3 מופע הצדעה לג'ון לנון - השחקן קווין ספייסי מנחה מופע מיוחד שנערך לאחר טרגדיית ה-11 בספטמבר 2001. המופע הוקדש לקורבנות ולמצילים שחוו את אימי הפיגוע בבנייני התאומים ובפנטגון, באמצעות מחווה לשירים, לקריירה, לתפיסת העולם ולכמיהה לשלום עולמי של ג'ון לנון. בין המשתתפים: שון לנון, לו ריד, נטלי מרצ'נט, אלאניס מוריסט, סידני לאופר, מובי, נלי פורטדו, קרייג דיוויד ואחרים. גם כוכבי קולנוע רבים התנדבו להופיע בערב, ביניהם: דסטין הופמן, טים רות', סטיב בושמי, בן סטילר וג'יימס גנדולפיני מ'הסופרנוס'. (הפירוט מתוך מוסף 'ערוצים' של 'ידיעות אחרונות') ת'אמת רשימת כוכבי הקולנוע מעניינת יותר מרשימת הזמרים אבל בכל זאת..
מחר 00:05 בערוץ 2 הדלתות - נראה לי שאני שייך למיעוט בפורום שלא ראה את הסרט (וגם מחר לא אני לא אוכל לראות..) אבל בכל זאת נראה לי שזה שווה אזכור.. אגב, המבקר של ידיעות לא ממש התלהב (בלשון המעטה) מהסרט וזה מה שנכתב שם: דרכו לצמרת של ג'ים מוריסון, מנהיגה המגלומני של להקת 'הדלתות'. הסרט אינו מנמק את עלייתו ואת יומרתו לנהל שיג ושיח עם הקב"ה. עם ואל קילמר. חלול וריקני. אוליבר סטון כתב וביים.

גדי שבת

New member
ולא רק המבקר של ידיעות לא התלהב,

גם אני לא התלהבתי (וגם זה בלשון המעטה).

גם אני לא

וגם זה בלשון בלשון המעטה, נורא כיף לשמוע את השירים בסרט, למה לעזעזל, היה צריך לצרף לזה עלילה???, כל כך מיותר

למעלה