כמה קישורים חדשים

• פותח הנושא mto
  • פורסם בתאריך

mto

New member
כמה קישורים חדשים

באתרים הבאים תמצאו שקטגוריות שונות מתכונים ודברים הקשורים לשוקולד שלא היו בקישורים כאן : בנצ´י השמן אחח איזה עוגות יש שם , תיכנסו למאפים יש שם רשימה ענקית..פשוט מהממם. עוגת קוקוס עם שוקולד מגורד שמעו !! זה נשמע טעים רצח .. כמו הקקאו שרצו מאיטליה רק עוגה. אחח החיים הטובים. מי דואג לכם ? רוצים לאפות ? הנה רשימה של עוגות + מתכון שקיבלו מלא דירוגים אמור להיות מצוין !! ( אבל אמור זה שם של דג אז מה קשור בכלל ? ). המשך יבוא.

mto

New member
המשך כמו שהבטחתי

אז כמו שהתחלתי לומר .. מי מכיר את זה ? סיפרו לי את זה באילת בטיול באמצע המדבר על כוס תה ושוקולד.. אחח חיים טובים. זה רק אני או שכל אחד כאן היה רוצה מכונה כזו לבית שלו ? אחח מי לא היה רוצה לקום בבוקר לגשת למכונה |תדגש| לא להכניס שקל או שניים ולקחת שתייה חמה שוקוצ´ינו טוב.. מי רצה לקנות שוקולד ולהזמין מחול ? אולי כאן ? בהצלחה. המשך יבוא.

mto

New member
ועוד המשך

באמת שאני לא מבין איך לא העלו את האתר הזה ואם כן אז בבקשה סליחה על זה שאני מעלה אותו שוב.. אתר מעולה אתה לוחץ על הארץ שאתה רוצה ומקבל מלא תוצאות הקשורות בשוקולד. אחח איזה מתכונים .. איזה.. רדו קצת עם הגלגלת ותיגעו לעוגות השוקולד, אם בא לכם עיינו גם בעוגות אחרות ( לא שמעתם ממני אחממ אחממ פורום שוקולד). חנות בלגית .. מצוינת ששולחת אלייך ..איזה חיים אתה בא הביתהומחכה לך שוקולד בלגי? אני דווקא יותר אוהב את הבירות שלהם. וזהו להפעם. לילה טוב

meital G

New member
מכניסה מהירה ורפרוף לא ממצה

בכל האתרים, אני יכולה להגיד לכם שכבר הכנסתי שנים מהם ל"מעודפים שלי". אני באמת ממליצה ליודעי האנגלית שבנינו שילכו להתעמק. ובאשר אלו מטו, כמו שאמרתי אתמול, אתה המלך
היום זה קצת פחות תופס.. אבל אני עדיין מלאת הערכה.
האתרים מעולים.. ומילות הקישור.. אין כמוך

למעלה