כמה צריך לעלות...

ishay-to

New member
כמה צריך לעלות...

מסוק רפרטור 30 חדש מנוע 36 עם 49 מיסבים ?

מחירים של רפטור 30

בחו"ל כ-350$ ובארץ בסביבות 1800 ש"ח שמעתי שאפשר להשיג אותו עם מנוע. שים לב כי בחנויות מסוימות בארץ הוא נמכר ב-2400 ש"ח ואפילו יותר , צריך לדעת איפה לקנות. בברכה, ליאור.

alonj

New member
קבל הפניה ספציפית

כמו שליאור כתב : ב"טיסני השרון" (בני) מוכרים אותו עם מנוע מקורי או ווברה במחיר 1800 ש"ח. (ליאור אמר לי בע"פ שעדיף ללכת על OS). לעומת זאת, ב"טיסן נתניה" (אילן) הוא ביקש 2400. בקיצור - וואחד הבדלים...

אתם טועים לחלוטין...

גם ליאור וגם אלון אל תשכחו לציין את העובדה שמדובר בשני מוצרים שונים!!!!!!!!!! הרפטור מגיע גם כקיט וגם כARF המחיר 1800 ש"ח זהו מחיר לקיט מפורק 2400 ש"ח לקיט ARF וההבדל עצום למי שיודע במה מדובר עכשיו לגבי הקיט כבר ניתן למצוא פה בארץ ב- 1600 ש"ח בברכה הובי מוטורי

דני שלום

המחיר בחו"ל לקיט עם מנוע זהה כמעט ל- ARF עם מנוע ! ו-1800 זה עם מנוע גם ! ה-1600 שלך זה עבור רק קיט ! (איפה אגב?) אין צידוק בלשלם 600 ש"ח נוספים (או יותר) בשביל הבנייה של ה-ARF - מגוחך !! בברכה, ליאור. נ"ב דני היקר - כמו שאתה יודע אני קצת מבין ברפטורים , אז תשתדל לקרוא את ההודעות טוב לפני שאתה יוצא בזלזול ואומר "אתם טועים". תודה.

ליאור שלום

קודם כל אני לא מזלזל באף אחד ולהיפך אחרי השיחה שהיתה לנו אתה אמור לדעת שאני דווקא מאוד מעריך אותך אחרת לא הייתי פונה אליך ועשיו לגבי המחירים אני עוסק הרבה במכירה וחשוב לציין עובדות שלא ציינת מה לעשות אבל אתה יודע שקיים הבדל גדול בין הבנוי למפורק יש הרבה עבודה ויש אנשים לא אתה ולא אני שעלולים לעשות טעויות בכל מקרה תציין שמדובר בקיט כי הדבר מטעה אנשים וזה גורם לבלבול למשל: הבחור שקנה ממני רפטור בעין יהב לא הבין איך יש הפרש כזה במחיר שלי והמחיר של בני מטיסני השרון בהתחלה גם אני נלחצתי אבל מיד בדקתי והבנתי שמדובר בקיט ולא במסוק בנוי בכל מקרה תקפיד לציין את ההבדל(אני על הרכבה של קיט גובה 500 ש"ח) לגבי 1600ש"ח קיט כולל מנוע כמובן איפה שאלת? כאן אצלי בהובי מוטורי! קיט כולל פרו 36 ומשתיק 49 מיסבים בברכה דני קרנר הובי מוטורי

דני שלום

בסדר , הבנתי מה העקרון שלך ואני מקבל אותו למרות שאני לא חושב שצריך להיות כזה הבדל גדול בין קיט לבנוי (בחו"ל ההבדל קטן מאוד). לגבי 1600- אתה מוכר קיט 49 מיסבים עם מנוע ומשתיק ב-1600 ? יפה מאוד ! אני אשיג לך כמה לקוחות לדיל הזה חבל שלא אמרת קודם !! ועוד דבר - כמה אתה לוקח על קיט 49 מיסבים ללא מנוע כלל ? בברכה, ליאור.

דני שלום!!

אין צורך להלחץ פשוט אצל בני טיסנאי השרון הקיט כולל גם סנדויץ טונסאי במחיר,ולכן יש הבדל במחיר...לא בכל חנות טיסנים אפשר גם לקנות סנדווצ´ים...וגם טיסנים..."מנפלאות חנויות ההובי בישראל" בטח בשנה הבאה ימכרו לנו "בערבה הפתוחה"- סנדווצים מוטסים של "מקדונלס-דוגלס" יאלללה תהנו... צביקה.

צביקה בין הגדולים...

עכשיו קראתי את ההודעה אני עדיין מתפוצץ מצחוק....... אבא שלי נכנס לחדר ולא מבין מה אני יושב מול המחשב ונקרע מצחוק..... שרק נמשיך לצחוק ולצחוק!!!! אחלה צביקה בברכה דני קרנר

למעלה