כמה ציורים!

greeneye

New member
כמה ציורים!

מהתקופה האחרונה.. פלאש, ותאבלט חמדמד.

greeneye

New member
פאנקיסטית..

[עוד לא גמורה, אני חייבת לעבוד על הרקע או משהו..]

pipidi

New member
את זה הכי אהבתי

מה גם שהוא מוכיח שכשמציירים מרפרנס, הציור יוצא שונה מדברים שהיית מצייר אם היו יוצאים רק מהראש, כמו 3 הפרופילים שנראים מאד דומה במבנה שלהם. זה לדעתי מיוחד יותר גם בגלל התוספת הקטנה שמוסיפה המון של עניבה בצורת א"י לא ברור לי למה, אבל אני בטוחה שיש לך הסבר מתאים. אחלה! וסיים את העבודות

greeneye

New member
אני בת,

ו..כן, אני פשוט עצלנית מטבעי [וחייבת לעשות עבודת קיץ טיפשית במתמטיקה ובספרות.. לקרוא התפסן זה לא כיף..], ככה שיש כמה עבודות לא גמורות אצלי בתיקיה.. אין לי הסבר לעניבת א"י, פשוט...רציתי לצייר אותו עם חליפה, והתפקששה לי העניבה ופתאום זה נראה לי קצת כמו ישראל, אז...הפכתי את זה לעניבת א"י. לוידעת למה. מוזר. ועוד ציור מרפרנס..של ג'ון לוק מאבודים

SCaToPHaG

New member
איזה טאבלט?

אני לא יכול לחשוב על שאלה פחות רלוונטית... בכל טאבלט התוצאות שלו היו נראות בדיוק אותו דבר. הכשרון והבנאדם מציירים, לא העט הרגיש ללחץ. אולי יעזור לך לשאול על מידת הנעליים שלו

greeneye

New member
תודה!

בעיקרון הוא אינטווס3, אבל לא מצאתי בו משהו שונה מטאבלט אחר... זתומרת..יש דרגות שונות של לחץ, אבל לא התקנתי את התוכנות המצורפות, וגם ככה, הטכינקה היחידה שאני מצליחה לצייר בה היא "טכניקת צייר" שזה פשוט הצללות בגוונים.. גם במציאות, למעט עפרונות צבעוניים ועטים, אני לא יודעת לצייר ולהצליל בצבע [כמו למשל שמן או אקריליק..]

למעלה