כמה צורם להרגיש בגידה פעם אחרי פעם אין יותר כוחות מרגישה שהלב נשבר לרסיסים ובצורה הכי כואבת שיש,
ש שייייכת New member 25/1/11 #1 כמה צורם להרגיש בגידה פעם אחרי פעם אין יותר כוחות מרגישה שהלב נשבר לרסיסים ובצורה הכי כואבת שיש,
צ צועד ומועד New member 25/1/11 #3 בגידה בנישואין או בחברות? ואת חושבת שאת נתת אהבה טובה ובכל זאת הם בגדו?
ש שייייכת New member 25/1/11 #12 זה אחד בלי קשר לאהבה שנתתי..כן בגידה באמון שלי לנסות להאמין במישהו ולקבל בום..
צ צועד ומועד New member 25/1/11 #15 אני מבין... במקרים כאלה פשוט אין הרבה ברירות אלא פשוט לקום וללכת! בן אדם כזה עם חוסר הגינות מינימלית לא שווה את הזרת הקטנה שלך......
אני מבין... במקרים כאלה פשוט אין הרבה ברירות אלא פשוט לקום וללכת! בן אדם כזה עם חוסר הגינות מינימלית לא שווה את הזרת הקטנה שלך......
א אידאל1 New member 25/1/11 #20 קץ וגרג'ובה עזוב אותו הוא זבל בלי שום קשר אליו היא צריכה לשמור על האיכיות שלה. אם תפעל כהצעתך היא תימצא במקום אחד אתו
קץ וגרג'ובה עזוב אותו הוא זבל בלי שום קשר אליו היא צריכה לשמור על האיכיות שלה. אם תפעל כהצעתך היא תימצא במקום אחד אתו
ב בקהם1 New member 25/1/11 #6 אם את מדברת על עצמך תעזבי אותו!!!!!!!! בן אדם שבוגד נותנים לו מקסימום פעמיים לנסות לתקן. פשוט תמשיכי הלאה. ומי שאמר שתבגדי חזרה, תן לעצמך סטירה בפה.
אם את מדברת על עצמך תעזבי אותו!!!!!!!! בן אדם שבוגד נותנים לו מקסימום פעמיים לנסות לתקן. פשוט תמשיכי הלאה. ומי שאמר שתבגדי חזרה, תן לעצמך סטירה בפה.
ש שייייכת New member 25/1/11 #9 עזבתיי יותר נכון בצאנס שנתתי זה קרה אין לתת למי שבוגד הזדמנות זה לא שווה..
ב בקהם1 New member 25/1/11 #14 ממממ לא בטוח, אנשים נופלים. אם לא היו נותנים צאנס עשרות אם לא מאות בתים היו נהרסים
ב בקהם1 New member 25/1/11 #19 אם תעשנה את זה בחכמה, הוא לא יחזור על זה. תהיינה חכמות, חבל על הלבבות שלכן. "הלכתי לחפש אהבה, ומצאתי אותה שבורה וחפורה בעפר זה מאות בשנים"
אם תעשנה את זה בחכמה, הוא לא יחזור על זה. תהיינה חכמות, חבל על הלבבות שלכן. "הלכתי לחפש אהבה, ומצאתי אותה שבורה וחפורה בעפר זה מאות בשנים"