כמה פעמים???

מצב
הנושא נעול.

עוד שי

New member
מעציב

כמה פעמים???

כמה פעמים עוד אצטרך לקרוא את צמד המילים הזה - קטן מ-2
מעציב
ניסיתי לכתוב את הרגשתי. בכל פעם מחקתי וכתבתי מחדש. רק המילה מעציב נשארה לי תקועה שם בתחילת ההודעה. כנראה שבמקרה זה, יותר מלים לא אומרות מאום.

liati7

New member
מקווה שזו הפעם האחרונה../images/Emo24.gif

כמה פעמים???

מקווה שזו הפעם האחרונה

מאחלת לך שמהר מאד תחזרי לעצמך ותמשיכי קדימה. ה"פיסגה" שלנו קרובה מאד , מאמינה שבקרוב כולנו נהיה שם. אמן!

../images/Emo10.gifבאמת כמה פעמים? אוף!../images/Emo7.gif

כמה פעמים???

באמת כמה פעמים? אוף!

ורדהל'ה , אני מקווה שפעם הבאה תשמעי בע"ה בשורות משמחות וכולנו נוכל לאחל לך בשורות משמחות ולינקים מחייכים.קבלי
ענק.

hope13

New member
אוי, ורדה, מצטערת כל-כך...

כמה פעמים???

אוי, ורדה, מצטערת כל-כך...
ממש בוכה איתך
זה לא הוגן, פשוט לא הוגן. את כל-כך יודעת לפרגן ולשמוח באמת עבור אחרים, כל-כך רציתי בשבילך. מצטערת. הלוואי ויכולתי לעזור. סיגל

העין ה 3

New member
תודה לכולכם../images/Emo23.gif

כמה פעמים???

תודה לכולכם

כל כך מחמם את הלב, וכל כך עוזר להתגבר. עדיין עצובה מאוד, ויותר מתמיד פוחדת שהרבה סיכוי כבר לא נשאר. השעון הביולוגי מתקתק בקול רם ובקצב מסחרר. אבל אנחנו עוד נשבור את הסטטיסטיקה!!!

Big Mama 1

New member
ברור שנשבור מאמי ../images/Emo88.gif

תודה לכולכם

כל כך מחמם את הלב, וכל כך עוזר להתגבר. עדיין עצובה מאוד, ויותר מתמיד פוחדת שהרבה סיכוי כבר לא נשאר. השעון הביולוגי מתקתק בקול רם ובקצב מסחרר. אבל אנחנו עוד נשבור את הסטטיסטיקה!!!
ברור שנשבור מאמי

ראיתי רק עכשיו ../images/Emo7.gif

כמה פעמים???

ראיתי רק עכשיו

איזה חרא. זה מה שיש לי לומר לך. לא יודעת עוד כמה פעמים תאלצי לקרוא את צמד המילים הללו. הלוואי והן לא היו קיימות
הלוואי שמתי שהיינו רוצות זה היה מצליח! אני יכולה רק לחבק ונשק אותך (וירטואלי כרגע) כי אם הייתי יודעת את התשובה כנראה הייתי מליונרית.

מצב
הנושא נעול.
למעלה