כמה פעמים ????

hubash

New member
כמה פעמים ???? ../images/Emo26.gif

1.כמה פעמים קמתם בבהלה לאחר ששמעתם את השעונים בTIME 2.כמה פעמים עשיתם אהבה לצלילי PINK FLOYD 3.כמה פעמים עשיתם אהבה לצלילי התקליט DARK SIDE OF THE MOON 4.כמה פעמים בכיתם כששמעתם שיר של PINK FLOYD 5.כמה פעמים עישנתם צמחים לא חוקיים לצלילי ה FLOYD זהו לעת עתה , אשמח לקבל את תשובותיכם...

BogN

New member
אני אגיב רק על הראשון

תמיד שאני שומע Time בבסיס, כולם קמים כי הם בטוחים שזו אזעקה של שריפה
לפחות בהתחלה כולם קמו עד שהם התרגלו... אבל עדיין יש אחד שלא קלט את העניין וכל הזמן קם בשביל לבדוק מה העניין

ליטן א

New member
הממממ

אני אענה, ולו רק בשביל להקפיץ את ההודעה למעלה...
1. איזה 3-4 פעמים, אבל היה לי קטע ממש חמוד, שהחלטתי להעיר את כל החבר'ה בבסיס שלי בצורה הזאת.. בזמן של ההשקמה, חיברתי את הדיסקמן שלי לרמקולים בחדר, שמתי את השיר הזה, וכולם התעוררו בבהלה.. היה היסטרי.. 2+3. האמת, באופן מפתיע, לא הרבה.. פעמיים עם Atom heart Mother, ועוד כמה פעמים עם דארק סייד 4. אף פעם 5. אני גם לא נוגע בסיגריות, אז צמחים לא חוקיים...
אלא אם כן להתמסתל מהעשן של הרביעייה שהעבירה צינגלה מאחד לשני בהופעה של רוג'ר ווטרס נחשב...

Inis mor

New member
חמוד-אני אוהבת סקרים!

1.ממש מזמן-כשרק התחלתי להקשיב להם. גם השותפה שלי היתה קמה בבהלה. פעם כשסבתה שלי הגיע לבקר אותי היא צעקה "מי מרים את הטלפון?" בעצם-אני זוכרת שבהופעה של רוג'ר ווטרס הם הבהילו אותי כי עמדתי ממש קרוב לאחד הרמקולים הקדמיים. לא שלא ידעתי שהם יבואו, פשוט לא הייתי הכי "צלולה"!
2. אם היה לי שקל על כל פעם... אין מה לעשות -פינק פלויד היא מוזיקה סקסית שהכי כיף לעשות איתה סקס. החבר האחרון שלי לא אהב את זה ממש האמת כי הייתי "מכניסה אותם למיטה". הוא צודק -להגיד "אוח! תשמע איזה סולו גילמור מביא" כשאתה האמצע-זה לא הכי נעים. 3.ראה הנ"ל. 4. לא זכור לי כל כך. הכי קרוב היה ביום שסיד מת היינו אצל חברים אחרי העבודה ומישהו שם את COMFPRTABLY NUMB כחלק מהפלייליסט ודיברנו על זה שסיד מת...פתאום נהיה לי נורא נורא עצוב אבל לא זכור לי שבכיתי. אני לא בוכה בקלות. 5.בוא נגיד שזה נעשה במקומות בהם עישון מסוג זה הוא חוקי (אמסטרדם, לונדון-שימוש אישי שם הוא לא עבירה על החוק). וחוץ מזה המוזיקה שלהם מכניסה אותי ל"היי" טבעי-אני לא צריכה עזרה של דברים אחרים.

itaikuskus

New member
אהלן

1.אולי ב50 פעמים הראשונות ששמעתי את זה. אף פעם לא ממש ידעתי לנחש בדיוק מתי זה בא, כדי להכין את עצמי 2+3. "אהבה", עושים רק לצלילי MOTLEY CRUE, אחרת זאת לא אהבה. 4.גבר אמיתי לא בוכה 5.סמים עושים אותך כזה קטן

wish i was here

New member
עונה

1.בכמה הפעמים הראשונות ששמעתי 2+3. אני בתול בעעע 4.לא בוכה בשירים...עד כמה שזה ישמע מוזר לחלק פה 5.אני נקי,סורי

RoieL

New member
הממ

1.כמה פעמים קמתם בבהלה לאחר ששמעתם את השעונים בTIME: כמעט בכל האזנה 2.כמה פעמים עשיתם אהבה לצלילי PINK FLOYD: בתול 3.כמה פעמים עשיתם אהבה לצלילי התקליט DARK SIDE OF THE MOON: ^^ 4.כמה פעמים בכיתם כששמעתם שיר של PINK FLOYD: לא בכיתי, הפכתי להיות עצוב כזה 5.כמה פעמים עישנתם צמחים לא חוקיים לצלילי ה FLOYD: לא עישנתי צמחים לא חוקיים.

THC MaN

New member
תשובות

1. מלא פעמים חח 2. וואי האמת שלא 3. שכחתי לשים ת'מוזיקה נו חח 4. בול 7 5. רגע זה כולל את עכשיו?

יאללה

1.כמה פעמים קמתם בבהלה לאחר ששמעתם את השעונים בTIME? כשאני נרדם וזה על פול ווליום אז אני קם אבל לא בבהלה אבל בהאזנות הראשונות קמתי בבהלה כל פעם חח 2.כמה פעמים עשיתם אהבה לצלילי PINK FLOYD? וואוו המוןן אני גם מכניס אותם למיטה חחח מתחיל לשיר באמצע חח אפילו עשיתי אייר גיטר באמצע התנשקות חחחח אני טמבל... 3.כמה פעמים עשיתם אהבה לצלילי התקליט DARK SIDE OF THE MOON ? המון ותמיד השיא היה בגרייט גיג ושני השירים בראיין דאמג' ואקליפס 4.כמה פעמים בכיתם כששמעתם שיר של PINK FLOYD ? היו כמה פעמים בחרתי למוסיקה שלהם 5.כמה פעמים עישנתם צמחים לא חוקיים לצלילי ה FLOYD? לא צריך ת'חרא הזה אני בסוטול תמידי במיוחד כשאני שומע פינק פלוייד

למעלה