כמה עצוב

pov2

New member
אני חושש שאת הדיון הנ"ל יש להעביר לפורום "כל מיני דברים"

אבל אם כבר הגעת לכאן, דע שההסטוריה מלמדת שהחרבת העולם (מבול) לא תשפר רבות את האנושות.
בסופו של דבר, הים אותו ים והאנשים אותם אנשים.
&nbsp
&nbsp

מעמקים39

New member
אמממ סלח לי פוב אני כבר הודעתי לך מזמן שזה פורום כל מיני

aaa123

Member
אני חושב שצריך לחסום את מי שכותב

שהוא שונא את כל הנשים.
מקומו לא בפורום הזה.

pov2

New member
עקרונית אתה צודק, אך לפי שעה, נאמץ אותו כחיית מחמד

העובדה שציין ליד הודעת השנאה הפותחת שלו, שהסיבה לשנאותו היא תסכול מינית, הצילה אותו.
לימדה שהבעיה היא אצלו ולא (רק) אצלנו
&nbsp

Berethor

New member
בטח שזה עושה, כי צריך להבין את זה ולתת תקישור הנכון

אם אני נותן ציטוט מאיפשהו אז נהוג לקשר למקור, וגם אני מעדיף לתת דוגמאות למקורות שונים ולא רק לדעות אישיות שלי.

מעמקים39

New member
אין מצב שאתה מתגעגע לפורום הישן

כי בטח היית חסום שם לנצח נצחים. ברטור בטח לא היה מספיק לכנות אותך טרול כי בשניה שרק היית מסמן את פורום פמיניזם עם העכבר, המערכת היתה מעיפה אותך במהירות הבזק ל"שיחת גברים". אין מצב שעברת את הגדר החשמלית בפמיניזם. אתה הראשון שצריך להודות ולנשק את רגלי פוב שנותן לך לנשום כאן

Berethor

New member
אני דווקא הסתדרתי לא רע שהיו כאן מנהלות

הרושם שלי היה שלפחות בתקופה שהייתי בא, הן היו יחסית ליברליות, גם בנושאים שאת והמנהל הנוכחי יותר שמרניים לגביהם, סתם השתתפתי יותר בפורומים אחרים באותה תקופה, לא באשמת הניהול. בכל אופן מר "ראש עצום" המריר לא היה שורד הרבה.

Berethor

New member
אני מאמין שפוב עדיין לא ראה את זה

לחשוב שמר ראש עצום פתח נושא במיוחד כדי לשפוך את המרמור שלו על נשים ועל הניהול.

Berethor

New member
מיזנטרופ? מתאים לך

"מיזנתרופ או מיזנתרופיסט הוא אדם ששונא או שלא בוטח באנושות כנוהג כללי. בעוד שמיזנתרופיה מבטאת חוסר אהדה לאנושות ככלל, באופן כללי יש למיזנתרופים יחסים נורמליים עם אינדיבידואלים ספציפיים. מיזנתרופיה עשויה לנבוע מרגשות בידוד או ניכור חברתי, או כבוז לאופיה של האנושות."

[URL]http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%99%D7%96%D7%A0%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%94#.D7.93.D7.9E.D7.95.D7.AA.D7.95_.D7.A9.D7.9C_.D7.94.D7.9E.D7.99.D7.96.D7.A0.D7.AA.D7.A8.D7.95.D7.A4[/URL]

Berethor

New member
אם כך כנראה שיש לכם הרבה במשותף, לא פלא שאת מחבבת אותו

אגב איך זה מסתדר עם הצד היותר מדי אופטימי, רומנטי ותמים שלך? סוג של מאניה-דפרסיה?

למעלה