כמה עצוב

כמה עצוב

כמה עצוב שלרוצח כול כך נתעב נולד בן. כמה עצוב שלבנו של הרוצח, שלא עשה כלום רק נולד, כבר יש שונאים ועכשיו יסתובב כול חייו עם אות קיין על מצחו, לכול מקום אשר ילך, ידעו כי הוא השושלת של הרוצח. כמה עצוב, כמה פטאתי, שהברית מילה שלו יהיה בדיוק בתאריך הלועזי בו אביו רצח את ראש הממשלה. היו על התינוק הזה כול כך הרבה ויכוחים, אפילו היה ויכוח האם יתנו לו להיולד או לא... כמה עצוב זה שאפילו לפני שאמו נכנסה להריון, כבר היו חילוקי דעות שלא רוצים את התינוק הזה מהסיבה הפשוטה... הוא יהיה המשך לשושלת הרוצח.

כמה עצוב

כמה עצוב שלרוצח כול כך נתעב נולד בן. כמה עצוב שלבנו של הרוצח, שלא עשה כלום רק נולד, כבר יש שונאים ועכשיו יסתובב כול חייו עם אות קיין על מצחו, לכול מקום אשר ילך, ידעו כי הוא השושלת של הרוצח. כמה עצוב, כמה פטאתי, שהברית מילה שלו יהיה בדיוק בתאריך הלועזי בו אביו רצח את ראש הממשלה. היו על התינוק הזה כול כך הרבה ויכוחים, אפילו היה ויכוח האם יתנו לו להיולד או לא... כמה עצוב זה שאפילו לפני שאמו נכנסה להריון, כבר היו חילוקי דעות שלא רוצים את התינוק הזה מהסיבה הפשוטה... הוא יהיה המשך לשושלת הרוצח.

soofgania

New member
../images/Emo45.gif

כמה אירוני שהברית בדיוק באותו תאריך

../images/Emo16.gif 04/11/1995 רצח רבין../images/Emo16.gif

12 שנה שעברו ממוצא"ש הערור 04/11/95 השעה 21:40 יורם ארבל נהיה בשידור כולו לבן לאחר כמה דקות בא הידיעה שרבין נורה. בשעה 22:30 הכריזו על מותו. יהי זכרו לעד ת.נ.צ.ב.ה ל א נ ש כ ח , ו ל א נ ס ל ח

את צודקת סופגי

תראו ערוץ 2 גידאמק מנסה להסביר למה ההודים שקרו בוז,בדיוק עברה כוסית,אז זה נוהל טבע,כן כן טבע תחשבו על זה,חוק העדר
קופים הם לא- כי אוהדי ביית"ר לא קופים חס וחלילה איך אתם מעיזים להעליב את המין אנושי
אז מה כן? מכון וויצמן למדע,לקח עליו את האחריות לבדיקה מאיזה זן הם האוהדים של ביית"ר בהצלחה מחר נראה איזה עונש יקבלו[אמן שיקבלו הפחתת נקודות ונצחון טכני במשחק האחרון,כך האוהדים שלא עשו צרות יריבו עם אלו שעשו צרות] ואז תיהיה מלחמה בניהם...לא שלמישהו זה אכפת....

לכל מי שראה את מהדורת ערוץ 2

מר ארקאדי גדאמק- בא לראיון מוקדם בחברת החדשות של ערוץ 2,ליונית לוי אמר- שראש הממשלה הוא בלה בלה בלה[הרי הוא רק חיכה לזה שהוא יגיע למהדורה לבלבל את המוח כי אולמרט עושה לו בלאגנים[בבסדר בסדר הבנו שאתה יכול לקנות פאקינג עמוד בידיעות אחרונות!!!!] אבל ישר להשמיץ את ראש המממשלה ולהגיד שזה אירוע ספורט ולא מפגן פוליטי,אתה בעצם תומך באוהדים ששרקו בוץ במקום להגיד שאתה מתבייש[וכן אנחנו יודעים את ההסטוריה של רבין והרצחו אתה לא צריך לחזור על זה מליון פעם רוסי דפקט] ולהגיד שהאוהדים שלך עשו טעות ואתה מתנצל בשם הקבוצה אתה מעיז להגיד שאולמרט לא אוהד-[א-מה הקשר בין אוהד לבוז על רבין] שנית[ב' כמובן] לא זכור לי שהגעת לארץ רצית בהתחלה לרכוש את,סכנין,באר 7,עכו,והפועל זיבי.ואז אמרו לך שאם אתה רוצה להיות ראש העיר ירושליים- כדי לך להביא לביית"ר אליפות אם תביא נביא לך ראש עיר ככה אמרו הגורמים המושחתים בעיריית י-ם בערך 53 אחוז מהעם ראה את הראיון בערוץ 2 מכבד הכפשה, כדי להסיר ת'כפפה המזוייפת שננתת ל"עם" בזמן המלחמה? הרי ילד נכה במגרש הכדורגל שמגשים חלום- זה בדיוק אותו מפגן פוליטי על רבין בספורט- אחרת איך יתרמו לילד המסכן[שאתה טורח להציל] כסף להשתלה ....כלשהי....? כמעט בטח שזה יפורסם בגוגל-ומי שמגיב- עדיף עם IQ גבוה

0SUPERBOY0

New member
תגיד שופט

1 -, תגיד אתה מספר לנו או שאתה מדבר עם ארקדי ומצפה לתשובה ממנו? 2-, למה לעזאזל ניראה לך שבית"ר מעניינת אותנו? והאוהדים הערסים הלא מפותחים שלה?...

המילים שבלב=רוסית סקסית 23?

כמה שנאה בנקודה אחת,סופגי שמי לב- איך מתרגמים דברים שאני רושם ממקלדת אלחוטית מהסלולרי שלי,ל.דיסלקט,מפגר,ומה לא,הרי רונית רק רצתה לבוא לפה לעשות שמח,חיפשה ומצאה לה, שיער לעזזאל,יגאל עמיר- מממ אולי דרכו נמשוך צומי? יופי בואו נתמוך ביגאל עמיר ובתינוק המסכן שלו שלא עשה כלום חוץ מלהוולד בכוונת תחילה .בכדי לעצבן ציבור שלם טיפשות אינה נגמרת בפורום חחח
עד מתי

שופט טיפשון תרד ממני זו לא אני, זה מישהו אחר

ותרד לי מהוריד אל תזכיר את השם שלי פה יותר

חחח שופט דיסלקט באמא

כותבים לעזאזל לא "לעזזאל" דיסלקט איזה תרוצים אתה ממצאי שאתה כותב דרך הסוללרי עלק חחח גם דרך הסוללרי אין שגיאות כאלה עילג!

המילים שבלב=בני מלך הסטלנים ואישתו רינת../images/Emo13.gif

מה חשבת שאתן לאשתך לרדת עלי? מתר לך בכלל לכתוב פה?

בית"ר מי??

בית"ר ירושלים הקבוצה עם הכי הרבה כשלונות בהיסטוריה שלה אפילו ניצחון אחד לא הביאו באירופה! ועוד קוראים לנו הקופים הירוקים..? ראינו מי מתנהג כמו קוף בשידור חי. לא סופרים ממטר את הקבוצה הזאת. ארקדי מי?זה שמוכר אורניום לאירן! עכשיו רוצה להיות ראש עיר יורשלים ובקשר לדיון על הילד של יגאל עמיר נותר רק לרחם על הילד שמרגע הולדתו לעולם חצי עולם שונא אותו ורוצה להרוג אותו והחצי השני רוצה לעשות ממנו קדוש. רק על החלטה המטופשת של יגאל עמיר להרוס עוד נשמה בעולם הזה שזה הבן הקטן רק על זה מגיע לו איזה פיצוץ טוב לפנים! לסיכום:בתי"ר תתמשיכו לעשות שטויות מול המרקע ולקרוע במכות את אוהדי סכנין את אוהדי הפועל ת"א ולקרוא בוז לזכר רבין... אחרי הכל הייתם לוזרים ונשארתם לוזרים! מכבי חיפה עוד יום אחד תחזור למה שהיא עשתה עד שנה שעברה--וזה לקרוע את הקבוצות האחרות לגזרים ולהשאר מספר 1!ולהביא נצחונות באירופה!!!!!!!!

הבהרה קטנה..

בדיעות שלי ימני! ודוגל בטרנספר למי שצריך. אי אפשר לחיות כאן שתי עמים ביחד! ובמקום זה מביאים לנו סודנים ויש בניהם הרבה מוסלמים. אך בחיים אני לא יהיה בעד מישהו שעשה מעשה נפשע כמו יגאל עמיר והרג יהודי כמו יצחק רבין ראש הממשלה הצבר הראשון של ישראל,נולד בישראל הגן על המדינה כל חייו והביא איתו הסכמי שלום שחלק גדול מהם הייתי נגד! אך בחיים לא אקרא ליהודי -נאצי! יגאל עמיר הוא לא גיבור שלי!ורק על החלטה להביא ילד לעולם שכל חייו יסבול ,רק על זה מגיע ליגאל עמיר עונש סירוס. אך גם השמלאנים עושים טעויות על שמאל וימין הם רוצים שחרור ברגותי הם רוצים שחרור רוצחי השר גנדי,או יותר נכון האחראים על הרצח כי הרי הם "בלי דם על הידיים" בדיוק כמו ברגותי הוא לא רצח הוא כולה שלח מתאבדים לישראל ...מטעם התנזים. הגיע הזמן שגם אלה שמכנים עצמם "שמאלנים" ואלה שמגדירים עצמם ימנים יחשבו טוב טוב מי האויב ומי ירוויח מהויכוחים האלה..ומי עלול להפסיד את המדינה לטובת הערבים בגלל מלחמת אחים בין יהודים. ההודעה לא מכוונת לאוהדי בית"ר...שעדין לא למדו--מכבי חיפה היתה אלופה כמה שנים..והיא תחזור להביא נצחונות באירופה. *****ההודעה הזאת מתורגמת בשפת הסימנים לאהבלים ממדרגה ראשונה שזה אוהדי בתי"ר ירושלים,אנא הזמינו את ערוץ התרגום ב3 ש"ח לחודש***

רפי ממצב?

יאלהההההההההההההההההההההההההההההההה מכביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי תגיד מתי אני ואתה הולכים למשחק?[למשטרה בזבולון זה נמשמע פחות טוב...]

למעלה