../images/Emo45.gif נכון מאוד...
תכלס אנחנו לא באמת יודעים מה קרה שם, אנחנו נוטים להאמין כמו פתים למה שכתוב בתקשורת, אך אתם שוכחים שהתקשורת אוהבת לנפח ולהוציא דברים מהקשרם, והיא תמיד מסלפת דברים, היא לא סתם מכונה בשם "תישקורת" כי זה מה שהיא... - שקרנית ! ובמיוחד אם זה נוגע לדתיים, ישר הם קופצים, מנפחים, וממציאים דברים. הכל כאן עניין פוליטי על רקע דתי/חילוני. ככה עשו גם עם "תיכון אדר" בשעריה, המציאו המצאות מפה עד ירושלים. שבסוף גילו שהכל היה חרטה.. לא לשפוט סתם ולא להאמין כמו תוכי למה שכתוב בתקשורת.. ואגב... מה הקשר דתיים = גזענות? וכי מה אצל חילונים אין את זה? למה השנאה המטופשת הזאת שמנסים לעשות בין חילונים לדתיים? זה נורא מטומטם ולא נכון כל הקטע הזה שישר עושים הכללות על כל הדתיים או להיפך על כל החילונים.. כולם אותו דבר. כולנו ישראלים ובצורה כזו או אחרת לכולם יש את אותו דפוס התנהגות לא משנה מה הוא. אל לנו לשפוט מה באמת קרה שם. אני מאמין שמי שצריך לטפל בזה, יודע מה לעשות, וכמובן, יודע יותר טוב מאיתנו ומהתישקורת את אמיתות הדברים. כולם כרגע משחקים אותה יפי נפש חמודים... זה הכל.. אני לא אטעה אפילו אם אני יאמר שיש כאן הרבה אינטרסים אישיים מאחורי הסיפור הזה..