כמה עניינים

TEENAGER1

New member
כמה עניינים

* מחר ב-21:00 בגל"צ יהיה משהו על האלבום של מאיר - לא הצלחתי להבין אם הוא עצמו ישתתף או שרק ידברו עליו, בכל מקרה תאזינו, בטח יהיה מעניין... * עוד ביקורת על האלבום: http://www.nrg.co.il/online/11/ART1/675/154.html * קיבלתי עכשיו עיתון משבת עם כתבה יפה על טרנד ההתחזקות במוזיקה שכל הזמן מדברים עליו... ציטטתי בשבילכם את הקטע הרלוונטי (יש עוד כמה אבל הם טכניים למדי), אני מקווה שזה חוקי: "הדם החדש שמזרימה האמונה הטרנדית, לא רק שלא נדחה על ידי הגוף החילוני, הוא אפילו מעשיר אותו. לפרטים, ניתן לפנות לאלבום החדש והמקסים עד דמעות של הרב מאיר בנאי. וליתר דיוק: לרצועה מספר 2, "לפלח הרימון", שבו בנאי מפגיש בין משה הסופר מרומא לבין לד זפלין". לילה טוב

תודה על העדכונים ../images/Emo13.gif

לגבי מה שיש הערב, אני מניחה שהם ידברו על האלבום ועל מאיר, לגבי זה שהוא בעצמו ישתתף, הילד אמנם התחיל לדבר טיפה יותר בהופעות אבל לא הייתי מרחיקה לכת עד כדי כך.. הסיכוי לזה הוא באמת קלוש

TEENAGER1

New member
לטובת מי שלא שמע

אני אספר לכם שאכן, מאיר השתתף וזה היה סוג של מרגש עד מאד לשמוע אותו מדבר ברדיו
הגעתי די באמצע אז לא הספקתי לשמוע הכל.. בעיקרון היו כל מיני שאלות די צפויות.. כמו איך אנשים דתיים ששמעו את הדיסק הגיבו עליו
מאיר ענה שהוא דווקא נכנס לאינטרנט לקרוא תגובות של אנשים, והיה נראה שאנשים נהנו מהדיסק והצליחו להתחבר אליו, גם הדתיים.. שאלו איך הוא מסביר את הגל של מוזיקה יהודית שהתפרץ בזמן האחרון, אז הוא צחק ואמר שהם לא ישבו בועדה כל הזמרים והחליטו את זה.. זה כנראה פשוט משהו שקרה לכל מיני אנשים באותו זמן. השאלה הכמעט אחרונה הייתה אם גם האלבום הבא יהיה כזה, מאיר ענה שהוא ממש לא יודע, זה תהליך שלוקח זמן אבל הוא מקווה שהפעם זה ייקח קצת פחות.. והשאלה האחרונה הייתה.. מה עם הופעות? והתשובה... 7.2 בביט, 12-13.2 בזאפה, 14.2 במעבדה! מאיר הגדיר את זה "הופעות חגיגיות", אין לי מושג מה זה אומר אבל אני מניחה שנדע בבוא הזמן... אחרי הראיון השמיעו את "המשחק בקוביה" והשדרן אמר שהוא מאד ממליץ על האלבום.. נראה לי שזהו
היה כיף לשמוע!

wshay

New member
מתי..?

שייט פספסתי אתו... טוב מזל שיש פורום תודה רבה ועד פברואר זה מלא זמן... ועוד משהו כל הכבוד לו שהוא סוף סוף מדבר מבסוט עליך מאיר

דיבר? מאיר? ../images/Emo12.gif

אז כנראה שהוא עדיין יכול להפתיע אותי
אפילו לא טרחתי לנסות לשמוע מרוב שהיה לי ברור שלשדרים לא יהיה ה לחדש לי.. באסה! נשמע דווקא שהיו שאלות שאני יכולה לחיות איתן..
אגב, אני מניחה שב"הופעות חגיגיות" וא התכוון למופעי השקה לאלבום סופסוף, שזה אומר שיהיו יותר מ-2 שירים מהאלבום החדש, והתקווה שלי היא שכל המופע יהיה מהאלבום החדש.. אני מקווה שגם הוא חושב כמוני.. (אני מריחה את תום עידן השפשף והפעם באמת!
) איזה כיף! וואי והוא מדבר
משהו טוב עובר על כוחותינו
תודה על העדכון מותק

wshay

New member
עידן השפשף

איך אפשר לסיים הופעה בלי שפשף זה החלק של הקהל

הקהל יאלץ להתגבר..

וזה כבר הרבה זמן לא השיר שמסיים הופעה.. אני ממש בעד החידושים האלו
זו התפתחות מבורכת.. ועכשיו בכלל..

החשיבות של השיר הזה בהופעות

ירדה בהדרגה כבר בשנתיים האחרונות והיו אפילו חודשיים שלמים בלעדיו לגמרי, הקהל לא התלונן ויש לומר שאפילו ההפך אצל חלקם ואני בתוכם.. הייתה הכנה, חבל שלא לקחת בה חלק

איף

New member
../images/Emo6.gif

עדי אני מראה לך מה זה! סתם, אני לא נגד עדי. אני מאד בעד עדי. אבל גם בעד שפשף.

אה.. הלו..

סה"כ הבעתי דעה והיא ממש לא חדשה אפילו, הספקתי גם להגיד למאיר שיש לי משהו נגד השיר הזה
אתם לא חייבים להסכים איתי והמניעים שלי בטח שלא אמורים אפילו לעלות על דעתכם (זה לא השיר, זה מה שהוא עשה בסופו של דבר לקריירה של מאיר) אבל אין סיבה לפתוח קואליציה נגדי, אני אדם נחמד בבסיס

TEENAGER1

New member
ועוד משהו יפה שהוא אמר ושכחתי

השדרן שאל אותו לגבי הטקסטים באלבום, שהם בעברית מאד גבוהה ולרוב האנשים לא כל כך מובנת, האם לא היה חשש להוציא אלבום עם טקסטים כאלה? מאיר ענה שכשהוא שומע מוזיקה, הוא שומע קודם כל את האווירה שהשיר מביא ורק אחר כך את הטקסט. והוא חושב שבשירים באלבום יש את זה, כלומר גם אם לא ממש מבינים כל מילה - אפשר להבין את רוח הדברים.

../images/Emo6.gif

כן, אחרי שמבינים שהוא לא אומר שם "לך אמת ולא אמת" אפשר גם לבדוק מה הפירוש המדוייק להמייה
(סוג של התרגשות, להיות נפעם מול משהו, במקרה שלנו ה' ולא לדמות לו.. "לך אהמה ולא אדמה" מהמייה ודימיון
) (יעלי ואני בתובנות של אמצע הלילה זה אחד הדברים המשעשעים!
)

אה, רגע..... זה שהוא אמר על ההופעות

זה נחשב שיש תאריכים להופעות? זה אומר שאפשר כבר לכתוב לעצמי ביומן שאני הולכת לביט? או שזה לא סגור?

למעלה