כמה עידכונים...

SpaceDog

New member
כמה עידכונים...

אהלן חברים. טוב, נעשה זאת בקצרה, אני חייב לעוף... טורי החלה את מסע יחסי הציבור לספר שיצא בימים אלו. היא החלה לערוך ערבי חתימה במקומות מסויימים, בחוף המזרחי ובשבוע הבא בחוף המערבי. אגב, למרות שהשיווק הוא לספר, הפאה האדמונית מADP על ראשה. יצא לי לראות אותה בלי הפאה בשנה שעברה, ומצב השערות על ראשה היה שפיר. כל השמועות על התקרחות מתקדמת בהחלט נשארות בגדר שמועות בלבד. דיברתי עם מישהו מקורב לה, הוא אמר שבגלל שהיא צובעת כבר שנים לגוון האדום, זה הורס את השיער וגורם לו להיות דליל ובעייתי. מחרתיים לפנות בוקר יתקיים הצ'אט איתה, זה יהיה בשעה 02:00, ככה שאל תמהרו ללכת לישון... כמו בצ'אט בשנה שעברה, אני מציע שכל אחד ירשום בניק שלו את שמו בתוספת "ישראל". למשל, maor- israel. בצ'אט הקודם היא העירה על כך שיש הרבה אנשים ממדינתנו הקטנה. דבר שני, אם יש למישהו שאלות מעניינות שהוא רוצה לשאול, בואו נשרשר אותן כאן. אני אשמח לכתוב אותן, האנגלית שלי מצויינת. ודבר אחרון לסיום- מי שלא הספיק להוריד מ-legs and boots איזו הופעה נחמדה, אז החל ממחר ההופעות מגיעות אל מסחטת הכסף שאינה נחה לרגע- Itunes. זהו לבינתיים. אני חייב לצאת, אז נשתמע מחר. תחשבו על שאלות שבא לנו לשאול... מאור.

חחחחח תודה

הרגת אותי "ומצב השערות על ראשה היה שפיר"
בכל מקרה,השאלה היחידה שעולה לי לראש היא : "מתי לעזאזל את חוזרת לישראל?!
.חזרי .חזרי .שוביייייייייייי ,אל ביתי ." ואני מקווה שאני אצליח לנסח את זה
(סתם) בכל מקרה,תודה רבה . אני לא מקורית בעליל ,אבל אני מניחה שהשם shira-israel יספק סחורה נאותה לא פחות .(ולא,לא בגלל שהשם שלי כלכך יפה.הוא פלצני לאללה.) שבוע טוב

shiray

New member
תקשיבי!!!

את אומרת לה שהקיץ אינו אותו דבר, למרות שעדיין חם פה כמו בכבשן, ושאנחנו מתגעגעים ושאם היא באה שוב, אני מבטיחה לה שאני מעבירה אותה מהר לאללה בנתב"ג!!!

shiray

New member
תהיי cubane או איך שכותבים את המאכל הזה...

אני בעד לשאול אותה למה כשאני עושה משלוח מאמזון, וקונה עוד 2 סינגלים שלה, המשלוחה עולה יותר מהדיסק!!!

הממ,כן,בבקשה שימו קישור למתקשים:\

כאילו, כשזה יגיע,כמובן
פאק אני צריכה בכלל לקום מחר ב-7 מה אני עושה פה

shiray

New member
יאייי לקחו לי את המשמרת!!!!

האמת שעד לפני שניה הייתי בבאסה, כי אני בחוסר קל של משמרות, ואני צריכה לדחוס איזו משמרת... קיצר- ב2 אני שם!!!

noosh

New member
אמג היא דיברה אלייך ../images/Emo10.gif

ואמרה שהיא אהבה את ישראל ושזה היה השראתי
העיקר שהיא התחמקה ממתי היא חוזרת
. ואז הוידאו נתקע והצ'אט מת ואני צריכה לישון
.

avivs

New member
היא הייתה כל כך יפה!

כתבתי לה כמה פעמים מתי היא באה לישראל, אבל אולי היו אחרים שגם כתבו. בסוף היא אמרה, "היינו כבר בישראל... ואנחנו נהיה שוב". או משהו כזה. היא הזכירה את השם שלנו שלוש פעמים במהלך הצ'אט. מגניב! אבל למה ADP יצא רק ב2009. נראה שהיא ממש לא סגורה על המוצר הזה. ואוי, הספר נראה כל כך יפה!!! אני חייב להזמין את הכריכה העבה

למעלה