כמה עולים לאגרים

• פותח הנושא TIS
  • פורסם בתאריך

TIS

New member
כמה עולים לאגרים

כמה עולים לאגרים אבק 3? ואיזה אבק יותר כדאי לקנות? 3 או 5? הציעו למכור לי לאגרים של BONES REDS ב- 120. ניסו לעבוד עליי?

ShLuMp

New member
אני יודע ש...

ספיד מטאל עולים (אבק 3) חדשים 110-120 אז אם הציעו לך יד שניה ב120 אז ניסו לעבוד עלייך

all arounder

New member
תראה ההבדל הוא ש.....

מה שאני כותב כאן זה יכול להיות ככה או הפוך אני לא זוכר........ באבקים כל הקטע במספרים זה שבתוך האבק יש גולות קטנות כאלה שמסובבות את האבק עצמו יאנו......(לא יודע איך זה עובד בדיוק...) וככל שיש יותר גולות ככה הם יותר קטנות וככה האבק יכול לסוע יותר מהר אבל הוא נהיה יותר שביר.......וככל שמספר הגולות קטן יותר אז האבק חזק יותר אבל נוסע פחות מהר.......נראה לי שזה ככה או שזה הפוך הבנת אחי? קיצר בחנות יסבירו לך על זה כבר על בטוח.......אז אם אתה רוצה לסוע יותר מהר קנה 5 ואם אתה רוצה שהם יחזיקו יותר זמן וזה אז קנה 3.........

zvikel

New member
abec 3 is stronger

abec זה רמת הליטוש של הלאגר עצמו ככל שיותר גבוהה הליטוש מדויק יותר ועדין יותר והלגאר מהיר יותר אבל בגלל שהוא יותר מלוטש הוא חלש יותר...

Gimany

New member
קנה אבק 3

הקשר למי שהציע לך הם משומשים או דנדשים?

fentoozler

New member
קנה אבק 5

לדעתי אבק שלוש איטי מידי ואל תדאג זה לא ישבר

TIS

New member
הציעו לי לאגרים יד ראשונה

ישר מהחנות. ותאמינו לי שאני יודע איך המייסבים עובדים. אני רק לא יודע איזה מהם לקנות. בתור אחד שזורק את הסקט שלו לפעמים ומתעלל בו קשות אני חושב שבהתחלה אני אקנה מייסבים ABEC 3. תודה על העצות

xflil

New member
תן כבוד לסקייט שלך, מסכן

גם אני מתלבט בין אבק 3 לאבק 5 יש לי ספיד מטאל אבק 3 ולא יודע, אני מרגיש כאילו אני רוצה יותר מהירות, אבל אני פוחד על מה שאומרים שנשבר....

Bazooka Joe

New member
זה בולשיט

לי יש אבק 7 ולא קורה לזה כלום. ואני עושה דברים בכלל לא נעימים לסקט. אילו המיסבים המקצועיים הראשונים שיש לי ובוודאי שבשבילי הם היו מהירים בהתחלה וזה באמת כייף ומתרגלים לזה, אבל אני לא יודע עד כמה ההבדל גדול בין זה לאבק 3 במהירות, אני יודע שהוא ממש מזערי. תשאר עם מה שיש לך למה לבזבז עוד כסף סתם, לא נראה לי שיש סיבה.

xflil

New member
שמע, יש פה עוד אלמנט! (לא החברה!)

אוקיי, אז אולי המהירות היא לא כל כךךךךך יותר גדולה, אבל נגיד אולי האבק 5 שומר על המהירות שלו יותר מהאבק 3?! מה עם זה?

Amorphous

New member
צודק

יש לי אבק 5 ונסעתי בכמה שקייטים של חברים שלי שיש אבק שלוש וממש שמים לב להבדל במהירות

Bazooka Joe

New member
world industries

לא נראה לי שלאגרים של וורלד נחשבים לדלוקס אבל אני מרוצה. ובאמת לא נראה לי שיש הבדל גדול בכלל

למעלה