כמה עולה

talkk

New member
לא נראה לי...אבל,

בפחות מ-100 אפשר לקנות תוכון האכלת יד... תוכי מקסים וחמוד! ולמרות שהרבה חושבים שהוא לא חברותי ופראי, זה רק מפני שלרוב ניתן למצוא אותו בלהקות בתוך כלובי תעופה גדולים. תוכון שמוחתם טוב הוא חברותי וחמוד ומקסים, ומתאים למתחילים, וגם יש לו אופציה לדיבור, אמנם לו ברור, אבל גם זה משו... טל

SMחן

New member
אני מוכר תוכון צהוב האכלת יד בן

חודשיים שלא מזמן נגמל..סביבות 100 ש"ח

כן..

יש לי זוג תוכונים הם לא נותנים לגעת בהם ולשחק איתם ואי אפשר לעשות איתם כלום (אני לא רוצה זוג תוכונים לקישוט..)אז רציתי למכור את שני אלה לחנות אחת ולקנות לי קוקטיל אבל בכסף שיקנו ממני זה לא יספיק כבר יש לי כלוב והכל ..(מה שיש לתוכונים עכשיו). אבל לפני שאני מוכר רציתי לדעת כמה עולה קוקטיל אם זה עולה למעלה ממ100 אז לא נראה שאני יעשה מה שרציתי לעשות

סליחה על הבוטות אבל...

מי יקנה תוכון ב100 שקל??? עזוב את זה שהוא מוחתם.. בלי להעליב אחי,אני רק רוצה לעזור לטובתך,תוריד את המחיר ויקנו

כן ואליך..

אם אני ירצה תוכון אחר אומנם הוא לא מוחתם אני לחנות ההיא שמוכרים שם ב25 ש"ח תוכון

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני נורא רוצה קוקטיל לדעתי אני הסתדר איתו יותר..

במיוחד

אחרי הטראומה שקרתה להם אתמול כל הכלוב התהפך הנקבה יצאה ואז גם הזכר אבל הם חזרו לבד כי הם אוהבים להיות בכלוב אבל עכשיו הם פוחדים עוד יותר...

נעה גל

New member
אז תצטרך לשלם... מה לעשות שאלה

המחירים? - אגב, המחירים שנתנו כאן הם של מגדל ולא של חנות. בחנות המחירים לקוקוטיל מוחתם נעים בין 250 ל- 500 ש"ח. בכל מקרה, שווה להתאמץ ולחסוך כסף בשביל קוקוטיל ואם זה ממש בלתי אפשרי שמעת שגם תוכון מוחתם הוא מקסים.

אם זה מעל ל200

150 זה עוד בסדר אבל 200 ומעלה...אין לי מאיפה להשיג סכום כסף כזה..

אני קניתי אתמול גוזל .....

קוקטיל ב50 שקל אחרי הנחה (אמא שלי היתה גננת שלו) ואני מאכיל אותו שבועים בערך אם מזרק ואחרי זה אני הולך אליו ליגזור תקנפים ויש לי קוקטיל האכלת יד..

אין לי ניסיון בהחתמת גוזל

למרות שאני יכול לנסות לפי כל ההסברים אני לא סומך על עצמי אני מעדיף לקנות כבר האכלת יד בכל מקרה לפי המחירים שאמרו פה איך 50 ש"ח ? לפני ההנחה כמה זה עלה?

למעלה