כמה עולה...

kensaggy

New member
כמה עולה...

תכנות ב PHP לשעה..? אשמח לשמוע טווח מחירים של אנשים שונים כאן בפורום.. כמה אתם לוקחים...? האם אתה עובדים לפי שעה או לפי פרוייקט? עם לפי שעה אז כמה? תודה מראש

kensaggy

New member
ואם

אתה מעביד, אז כמה אתה משלם לשעה? או האם אתה משלם לפי פרוייקט? שוב תודה

אמיר ט

New member
בד"כ לפי פרויקט

אבל נדיר שלוקחים לפי שעה רק בתיקונים ספציפים של מערכות קיימות (אצלי לפחות).

kensaggy

New member
טווח מחירים..

אתה יכול לתת לי בבקשה טווח מחירים ככה בערך..ז"א פורום, מערכת משתמשים, אזור מנהל..דברים כאלה שיש ברוב האתרים... האם יש זה מקובל לקבל תשלום לפי מספר העמודים? נשמה לי קצת טפשי אבל רק לדעת... שוב תודה מראש

patael

New member
אני בסביבות....

25 - 30$ לשעה. כמובן שהעבודה היא אצלי בבית. כולל התקנה על השרת ותיקון באגים.

kensaggy

New member
זה..

די הרבה... גם אצלי העבודה היא בבית. וגם אני מתקין על השרת ומתקן באגים.. לא ידעתי שמתכנת PHP (או כל מתכנת לשם הנושא) מקבל כ"כ הרבה לשעה... כמובן שלא יצע לי לעבוד כל כך הרבה תמורת תשלום, אבל עכשיו אני אדע.. תודה בכל מקרה. אשמח לשמוע עוד אנשים--> מתכנתים ומעבידים.... נ.ב. בטעות יצא $ והתכוונת לש"ח או שלא?

Ephp

New member
אני לוקח...

2 וחצי שקל לשעה, אני עובד בקיוסק ואני עובד עם מחשב 286 שמריץ Windows 3.11 ואני עובד במשך עשרים דקות מתאים?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

orenphp

New member
מה??!?

מי משלם לך כמעט 150 שקל לשעה?!?! אפשר לחשוב שאתה מתכנת כמה שנים טובות (וברמה כזו) עם מספר תארים... עשה לי טובה. המחירים כיום, בחברה (מניסיון של שנתיים וחצי), זה בסביבות ה35-50 שקל לשעה. אורן.

patael

New member
תשמע...

עשיתי שתי פרוייקטים, אומנם המחיר היה גלובאלי, ספרתי את השעות ובשניהם יצא לי 22$ לשעה.

orenphp

New member
ידידי, זה עבודה גלובלית...

לכן זה לא משנה כמה זמן בפועל לקח לך... הוא דיבר על מחיר פר שעה ולא פר פרויקט. בקיצור, תשובה לא לעניין. דוגמא טובה לכך: עבדתי פעם אחת על פרויקט בעלות של 2000 דולר, שהיה אמור להימשך לחודשיים. בפועל לקח לי קצת פחות מחודש (כולל דיבוג), אז יצא שהרווחתי קרוב ל50 דולר לשעה. אתה באמת חושב שזה הסכום שהיו משלמים לי במידה והייתי עובד פר שעה?? סה"כ לעבודה פר פרויקט יש את היתרונות והחסרונות כמו כל דבר בחיים, אבל אתה לא יכול לערבב בין השניים.

patael

New member
תשובה מאד לעניין....

כיוון שאף אחד לא מעוניין לשמוע כמה זמן בדיוק עבדתי, רוצים מחיר FIX, לכן, אני הוא זה שעושה את החשבון ומתמחר לפי הערכת הזמן שלי, שקולעת. אני עובד בבית תוכנה והאמן לי, כך עובדים בד"כ.

orenphp

New member
כמה דברים...

שמע, הוא רוצה לדעת כמה לוקחים פר שעה, ואל תבלבל את את השכל על בית תוכנה. אני עובד בחברה מקצועית מגיל 16 עד גילי המופלג כיום (18 וחצי). בכל אופן, יש להתחייחס (כיוצא משמם) באופן שונה לשכר גלובלי ולשכר פר שעה. אני רוצה לראות שהבוס שלך יתן לך 22 דולר לשעה... לכן, במידה ויצא לך כך מצוין, אבל מה יקרה אם פרויקט יקח לך יותר זמן מהממוצע ונגיד תרוויח 2 דולר לשעה?? זה לא נותן לאדם אינדקציה נכונה לשום דבר, מאחר וזה משתנה בהתאם להספק שלך (דבר שמאוד נוח בשכר גלובלי, אך מאוד לא נוח בשכר פר שעה). בקיצור, יש שוני, אבל תערבב בין השניים.

nirdagan

New member
יש להבחין בין שכר של העובד בחברה

ובין מה שהחברה לוקחת לשעה מהלקוח. האחרון הוא בערך פי שלוש או ארבע מהראשון. האמת שלחברה יש עוד הרבה הוצאות מעבר לשכר של המתכנת. מה גם שאם המתכנת עובד בחברה. כמו כן חברה נותנת במחיר שהיא גובה הזה איזו אחריות או שירות ללא תוספת מחיר.

nirdagan

New member
תיקון קטן

יש בהודעה הקודמת משפט קטוע. אמור להיות: מה גם שאם המתכנת עובד בחברה יש לחברה עלויות לדאוג שהוא עושה את העבודה.

למעלה