כמה עולה EOS300 משומשת

© DrorZi

New member
כמה עולה EOS300 משומשת

חשבתי לקנות אחת, אני יודע שהיא לא עבדה קשה בכלל (עם עדשת קיט, אבל אותה אני באמת לא צריך). אם אתם תוהים המטרה זה שתהיה לי אופציה לצלם בכל זאת פול-פריים ו/או פילים עם העדשות שלי. כמה הייתם משלמים על EOS300 משומשת
דרור זי.

© DrorZi

New member
זה בדיוק מה שהצעתי

הצעתי 850 שקל, זה חבר שלי אז לא רציתי לעמוד במצב שיראה כאילו אני חבר שלו ומוכר לו לוקשים כדי שימכור לי במחיר מציאה בשבילי ואחרי זה יגיד "יכולתי למכור ביותר" בשביל זה שאלתי. תודה. מישהו ירצה את העדשת קיט תמורת ארוחה במקדונלדס
דרור זי.

אם כבר מציעה לך לרכוש את האלאן 2

או בגירסת הEOS 50 .הגוף כ1000 ש"ח ועדיף פי כמה.

© DrorZi

New member
זה לא יגמר

אני אטפס ל 1000 שקל, ו EOS 50 ואז מישהו יציע 33 משומשת, וכו השימוש בה יהיה אפסי מאוד, אני מנסה לצמצם את ההוצאות עליה והיא תשמש כמצלמת גיבוי/משימות מיוחדות בעיקר ולכן אני לא רואה צורך לטפס מהעל ה 300 משומשת (ושוב, אני יודע ממי אני קונה, היא צילמה להערכה שלי, בהגזמה פראית, 100 סרטים, והיא כמו חדשה)
דרור זי.

100 סרטים הם קילומטראג' גדול

לדגם כזה. אני הייתי מהססת.לדעתי הוא 'עשה עיסקה טובה'.

© DrorZi

New member
תשובות

100 סרטים זה כולה 3600 תמונות, אפילו ל 300 זה לא צריך להזיז דבר שני זו הגזמה מופרעת ויש סיכוי שהוא לא עבר את ה 30 סרטים בכלל (משום מה דווקא את הנתון הזה לא שאלתי אותו) דבר אחרון, הוא עוד לא עשה עיסקה היות ואני נתתי הצעה והוא הראה נכונות ולא יותר מזה, כל צד עדין יכול לסגת הוא ד"א קנה קנון A70 (בהמלצתי) ב B&H (שוב, בהמלצתי), ומרוצה עד הגג שאין לו יותר הוצאות פיתוח ויכול ללחוץ כמה שבא לו. אין לו מה לעשות עם ה 300 יותר ולכן הוא הציע לי. נ.ב. אני משתדל לא לבוא לשאול האם משהו שכבר עשיתי הוא טוב או לא כי כבר עשיתי את זה ואין לבכות על חלב שנשפך (ואני בכלל שונא חלב), ולכן הדיון מאוד רלוונטי כרגע
דרור זי.

../images/Emo45.gif ...שונא חלב,אה?../images/Emo8.gif דעתי

1.לגוף שני - עד 1000 ש"ח גג - זו הוצאה סבירה מאוד , בתנאי שהוא תקין ובמצב באמת 'חדש'. 2.כדאי שיהיה כמה שיותר 'קרוב' לגוף בו אתה משתמש כגוף עיקרי - מבחינת תכונות ומבנה - היינו :גוף מרמת הביניים - יש כמה הבדלים בין גוף בסיסי לגוף מרמת הביניים - שעשויים להגביל\לעצבן (מחק את המיותר) - אז לקחת בחשבון - יש טבלת השוואה בין גופי קנון ב>לוחות - מצלמות קנון הרפלקסיות.

למעלה