אוקיי לילית והדרומי כנסו לפה ומיד!
אני לא יודעת מה הקטע של שניכם באמת שלא ואני לא רוצה לחמם אף אחד מכם אבל השירשור הזה עובר "קצת" את גבולות הטעם הטוב.... לילית, כל הכבוד על זה שאת עוזרת לעמותות למצוא בעלים חדשים לכלבים מגיע לך צל"ש על העניין הזה כי אין הרבה אנשים שמוכנים לתרום... עכשיו כלבים בין אם נרצה ובין אם לא עולים כסף החיסונים, העיקורים\סירוסים, הביקורים אצל הוטרינר, הציוד הנלווה וכו' אלו דברים שברור מאליו שהם ידרשו תשלום... בגלל זה אני מבינה את העניין שאגודות דורשות כסף עבור כלבים הם הרי טיפלו בכלב נתנו לו את תנאי המחייה הבסיסיים וזה עולה כסף, כסף שלא תמיד יש להם ואז הם נאלצים לקחת מאותו אדם שבא לאמץ את הכלב... העניין הזה לא נקרא סחר , הם גובים תשלום על מה שהכלב קיבל לא על הכלב... אבל בכל מקרה לילית, ראית שהעניין חימם מישהו חמום מוח אז המלצה שלי בפעם הבאה תבקשי שיפנו אלייך במסרים כדי למנוע דברים כאלה בעתיד (הבהרה, אני לא מנסה לשפוט רק מנסה למנוע ריבים עתידיים בפורום) דרומי יקר.... אני לא מבינה מה עובר לך בראש כשאתה כותב את מה שאתה כותב אבל המלצה שלי, תשמור ת'דעות שלך לעצמך וכמה שפחות תפתח ת'פה... אני בעלת כלב ולפי מה שהבנתי גם לך יש כלבים וכמו ששנינו יודעים גם אנחנו מוציאים הרבה פעמים מהכיס האישי שלנו בשביל הכלב, מה לעשות זה חלק מהמשפחה וזה דבר חי, צריך לטפח גם אותו זה גם מה שהאגודות עושות, ואני חוזרת זה לא נקרא סחר הם גובים כסף על הציוד הנילווה לכלב ולא על הכלב עצמו ואם הסכומים נראים לך די גבוהים, אולי כדאי שתברר קודם את העבר של הכלב יכול להיות שהוא עבר טיפולים כל שהם, או שדורש תרופות\תכשירים מסויימים שעולים את הסכום הזה אתה לא חייב ישר להגיע לעניין של סחר בכלבים, זה לא נכון... וסכום בסביבות ה-500 שקל לכלב מאגודה זה לא הרבה! כל החיסונים והציוד לכלב מסתכמים בסביבות ה-500 שקל אז אולי תגיד לי, מה בדיוק הם יכולים להכניס מפה לכיס של עצמם?! לכן אני שוב אומרת לך, כדאי שתרגיע, לך תשתה כוס מים קרים אולי זה יעזור לך להתקרר ולחשוב בבהירות...