כמה עולה עיקור?

lilithmm

New member
ד.א.

מתקשרים אלי לפחות פעם בשבוע מהעמותות ומבקשים לפרסם. אני תמיד נענית בחיוב, מפרסמת ומתקשרת למאמצים פוטנציאלים ללא כל תמורה. אוספת גורים ובוגרים מכל קצוות הארץ ללא כל החזר או תמורה. אבל עזוב אותי. מה אתה עושה למען בע"ח חוץ מלהתרברב בכלבה הגזעית שלך בכל הזדמנות אפשרית? שיבושם לך. אמרתי לך את דעתי עליך, אמרת לי את דעתך בכל הזדמנות אפשרית. אני חושבת שהגיע הזמן להפסיק את ההשמצות. אתה לא תשיג את המטרה שלך.

ה דרומי

New member
זה שכבר כתבתי מי שצריך לדעת יודע

מה אני עשיתי למען בעלי החיים. ולא רק בשביל כלבים ומה זה שייך האם יש לי כלבה גזעית או רב גזעית. מה שאני עשיתי ולא רק אני זה ממש לא נושא הויכוח. תראי איך את מנסה להסית את הדברים"הכתובים" כאן ולנסות להפוך שוב ושוב ה{"בסדר"} כאן. מה שממש אבל ממש לא נכון . הפעם.

ה דרומי

New member
אני מפסיק איתך את הויכוח הנ"ל

כי זה ממש לא לרמה שלי . תעשי טובה לעצמך לכי תלמדי קודם לפני שאת בכלל חושבת להגיב או לענות. את טרולית ולאחת שכמוך אין טעם לענות בכלל . בייייייייייייייי. שיו וחאד טרולית מהבולא זו.

ThE PuSsYcAt

New member
אוקיי לילית והדרומי כנסו לפה ומיד!

אני לא יודעת מה הקטע של שניכם באמת שלא ואני לא רוצה לחמם אף אחד מכם אבל השירשור הזה עובר "קצת" את גבולות הטעם הטוב.... לילית, כל הכבוד על זה שאת עוזרת לעמותות למצוא בעלים חדשים לכלבים מגיע לך צל"ש על העניין הזה כי אין הרבה אנשים שמוכנים לתרום... עכשיו כלבים בין אם נרצה ובין אם לא עולים כסף החיסונים, העיקורים\סירוסים, הביקורים אצל הוטרינר, הציוד הנלווה וכו' אלו דברים שברור מאליו שהם ידרשו תשלום... בגלל זה אני מבינה את העניין שאגודות דורשות כסף עבור כלבים הם הרי טיפלו בכלב נתנו לו את תנאי המחייה הבסיסיים וזה עולה כסף, כסף שלא תמיד יש להם ואז הם נאלצים לקחת מאותו אדם שבא לאמץ את הכלב... העניין הזה לא נקרא סחר , הם גובים תשלום על מה שהכלב קיבל לא על הכלב... אבל בכל מקרה לילית, ראית שהעניין חימם מישהו חמום מוח אז המלצה שלי בפעם הבאה תבקשי שיפנו אלייך במסרים כדי למנוע דברים כאלה בעתיד (הבהרה, אני לא מנסה לשפוט רק מנסה למנוע ריבים עתידיים בפורום) דרומי יקר.... אני לא מבינה מה עובר לך בראש כשאתה כותב את מה שאתה כותב אבל המלצה שלי, תשמור ת'דעות שלך לעצמך וכמה שפחות תפתח ת'פה... אני בעלת כלב ולפי מה שהבנתי גם לך יש כלבים וכמו ששנינו יודעים גם אנחנו מוציאים הרבה פעמים מהכיס האישי שלנו בשביל הכלב, מה לעשות זה חלק מהמשפחה וזה דבר חי, צריך לטפח גם אותו זה גם מה שהאגודות עושות, ואני חוזרת זה לא נקרא סחר הם גובים כסף על הציוד הנילווה לכלב ולא על הכלב עצמו ואם הסכומים נראים לך די גבוהים, אולי כדאי שתברר קודם את העבר של הכלב יכול להיות שהוא עבר טיפולים כל שהם, או שדורש תרופות\תכשירים מסויימים שעולים את הסכום הזה אתה לא חייב ישר להגיע לעניין של סחר בכלבים, זה לא נכון... וסכום בסביבות ה-500 שקל לכלב מאגודה זה לא הרבה! כל החיסונים והציוד לכלב מסתכמים בסביבות ה-500 שקל אז אולי תגיד לי, מה בדיוק הם יכולים להכניס מפה לכיס של עצמם?! לכן אני שוב אומרת לך, כדאי שתרגיע, לך תשתה כוס מים קרים אולי זה יעזור לך להתקרר ולחשוב בבהירות...

lilithmm

New member
פשוט

הוא חם עלי בגלל שאני מנסה לשכנע אנשים לעקר את הכלבים שלהם וזה לא לרוחו.

m u f y

New member
איזה ריב בחיי....

מה זה??????
זה ממש גן ילדים!!! אתם נראים כמו איזה שתי ילדים בני חמש שמנסים לשכנע אחד את השני מי יותר טוב ממי! תרגיעו את עצמך ומהר! ולהדרמי::: היא בסך הכל הציעה לך כלב עם סכום כסף! למה לך להתחיל לריב על כל שטות??? היא עושה עבודה נורא טובה שהיא מפרסמת את זה כאן בשביל העמותות אז תתחיל להרגע! ואני אומרת את זה בישבילך!

lilithmm

New member
זה באמת מחיר טוב

ואני חוזרת ומדגישה שאנחנו לא צריכים ללכת כנגד הוטרינרים. 350 זה מחיר סביר בהחלט. אני בטוחה שאפשר לקבל מחיר דומה בצבח השרון, ותנו לחיות לחיות. מה בקשר לחיסונים? גם העלות שלהם צריכה להילקח בחשבון. וטרינר פרטי עלול לדרוש 140שח לחיסון כזה.

ThE PuSsYcAt

New member
אממממ.... אז ככה

מחירים של דברים יכולים להשתנות ממקום למקום וזה גם תלוי בבן אדם... אז אני מקווה שהבנו שמחירים זו לא סיבה לריבים... ועיקורים סירוסים ומה שביניהם זה גם משהו שקשור בראית עולם ומה שכל אחד חושב יש כאלה שהם בעד ויש כאלה שנגד מה לעשות אנחנו אנשים יש לנו דעות אבל דבר אחד שאסור זה לקטול דעה של מישהו אחר אישית אני בעד עיקורים וסירוסים זה יכול לעזור בצורה מסויימת כי לא לכולם יש את הכוח לרדוף אחרי הכלבה כשהיא מיוחמת אני אישית עושה את זה וזה מייגע... זאת גם לא סיבה לריב שכל אחד ישמור ת'דעות שלו לעצמו, הפורום הזה נמצא פה בשביל אוהבי כלבים לחלופת חוויות, ניסיון למצוא להם בית חם וכו' אני לא חושבים שיוצרי הפורום התכוונו ליצור פה בסיס לריבים בלתי פוסקים על שטויות

kees

New member
אז למה את רבה ומחממת את האוירה

שוב עד ששני אלו החלו להרגע ולהגיע לעמק השווה??? הפורום נועד - בדיוק כדי שכל אחד יביע דעתו!! ולא כדי לשמור את דעתו לעצמו יחד עם זאת יש דרך ויש דרך להביע דעה. אם את בעד עיקורים זה מצויין כל זמן שתביני שיש כאלו שהם נגד.. ולא תנסי לכפות דעתך (ולהפך כמובן) לשלוח אדם "לשתות מים ולהרגע" זו התססה מכוונת חבל שזו האוירה שנוצרת כאן שאין סובלנות לדעות השונות משל האחר אני בטוחה שאין אוהב כלבים שהינו בעד ניסויים באופן גורף בדיוק כמו שלא כל בעל כלבה גזעית הינו סוחר כלבים קצת פתיחות לדעת האחר תוביל לאוירה נעימה הרבה יותר

lilithmm

New member
ד.א.

בצבח ירושליים יש קייסהאונד זקנה. אם במקרה את מכירה מישהו מבוגר שיסכים לאמץ אותה אנא פני אלי או אליהם ישירות.

ThE PuSsYcAt

New member
דומני שהבנת לא נכון

אין לי בעיה עם אף אחד מהם למען האמת אני בכלל לא מכירה אותם הם פשוט מתסיסים את הפורום והורסים בו את האווירה הטובה עם הריבים שלהם לטענתך הם נרגעו, צר לי לאכזב אותך אבל מאחורי הקלעים עדיין מתנהל מאבק בין השניים ואם תשימי לב, הם רבים על שטויות בגלל חוסר פתיחות והבנה אל תבואי ותאשימי אותו בהתססה חוזרת כשאני מנסה ששניהם יפסיקו עם הריבים שלהם...

lilithmm

New member
אם את כבר מתערבת

אז לפחות תדייקי, מי התחיל בפעם ה-x עם ההתססות והבלאגן??

למעלה