כמה עולה עיקור?

fir3drag0n

New member
כמה עולה עיקור?

בקרוב ככל הנראה אני ארכוש גור תחש קטן, שאלתי האם כדאי לי לעקר אותה? אני לא בטוח שארצה להרביע אותה, זה כבר סיפור אחר. השאלה היא כמה עולה עיקור ומתי אפשר לבצע אותו? תודה רבה מראש

lilithmm

New member
ד.א.

אם אתה מוכן לאמץ את הגורת תחש שנמצאת אצלי, תקבל אותה ב-450 שח כולל עיקור וחיסונים. מדובר בגורה בעלת צורה תחשית נקניקית ולשון עגולה. הגורה שחורה עם כתם לבן בחזה.

ה דרומי

New member
אני מבין שמשהיא כאן נהיתה

סוחרת בכלבים? יש גם מחירון? כמה עולה כול גזע? שאלה למנהלות האם מותר פרסום בפורום.?. אשמח לדעת כי אם אכן הוא הדבר"פרסום" בפורום אזי אני יפנה לכאן עוד כמה סוחרים שינסו למכור את הסחורה שלהם. שלום שלום ויום טוב.

lilithmm

New member
אתה מעורר רחמים

הלואי שהייתי יכולה למסור כלב כל פעם שאתה מוכר כלב ומשלשל את הכסף לכיסך. תתבייש לך.

ה דרומי

New member
אני מעורר רחמים אני זה שכותב

כאן יש לי כלבים למכירה? אני זה שהכלבה של הדוד שלו קשורה בחבל אורך מטר. אני זה שאחותה כבר איבדה את הכלבה שלה שלוש פעמים. אז מי כאן בעצם המעוררת רחמים?. את ואת ורק את המסכנה. ד.א יש לי שתי כלבות גזעיות אחת בת שלוש שנים והשניה כמעט שנתיים ושתיהם לא מעוקרות ואף פעם גם לא היו בהריון. כי אני יודע לשמור עליהן בזמני הדרישה מה שאת לא מסוגלת אפילו לחשוב. שלום שלום לך מעוררת רחמים.

ה דרומי

New member
מי שצריך לדעת יודע ומי שלא צריך

לדעת לא ידע . את חושבת שאם את מפרסמת מכירת כלבים כאן זה אומר שאת עושה משהו בשביל רוחת בעלי החיים.

lilithmm

New member
אני בניגוד אליך לא מוכרת

אני מפרסמת כלבים שנמצאים בעמותות ושל מתנדבים בעמותות, ונמסרים כנגד הוצאות, כמו למשל בתנו לחיות 550 לכלבה, כולל עיקור וכל החיסונים. 0 תמורת הכלב. תזכיר לנו כמה כסף אתה מתכונן להרוויח מהכלבה שלך?

margalit3000

New member
אולי כבר מספיק עם זה, שניכם !!

אני קוראת כאן לא הרבה זמן ולא ממש מבינה את הבעיה שלכם אבל יותר עדיף שתפטרו אותה בינכם ולא בפורום, זה נורא לא נעים לקרוא את הריבים שלכם. אני מתארת לעצמי שאם שניכם כותבים כאן אז אתם אוהבים כלבים וחיות והריבים האלה של מי יותר אוהב מזכירם לי גן ילדים. תתבגרו !

lilithmm

New member
כפי שכבר אמרתי למנהלות

שלא יצפו ממני לשבת בשקט ולא לענות לקשקושים שלו. שימי לב מי התחיל שוב את הבלאגן. זה לא פעם ראשונה שהוא עושה את זה.

ה דרומי

New member
מה קרה את לא מסוגלת אפילו

לקבל ביקורת על דברים שאת כותבות . אז מה את חושבת\מצפה שתרדי על השואלים כאן וכאשר לך יש בעיה אפילו ביקורת את לא מוכנה לקבל. אז מה ההבדל בינך לבין טורל??????

lilithmm

New member
כי אתה לא לעניין

כתבתי בפירוש שלמרות שמדובר במשפחה שלי אני לא שוללת שום אמצעים כדי לפעול נגדם. אתה פשוט לא עונה לעניין, כנראה כשאתה רואה את השם שלי הדם זורם לך ברגלים במקום במוח.

ה דרומי

New member
ומי בכלל הסמיך אותך לפרסם

מכירת כלבים מהעמותות. האם את בכלל שיכת למחלקת הדוברות? ד.א מי אמר בכלל שהוא ימכור את הכלבים גורים שלו? מי אמר שהוא יעשה מסחרה מהמלטה? אם את חושבת שכול מי שרואה כלב ישר יתן כסף ויקח גור ? אז בשבילך שלילי חזק. וכן רק בשבילך מחיר גור\ה +תעודות יעוולה בסביבות ה5000שח. אבל היה ואני יעשה המלטה את יכולה להיות רגועה לך ושלכמוך אף לא אחד ימכור. אז תרגעי ונ.ב צאי לי כבר מהורידים.

ה דרומי

New member
ועוד דבר רק ככה להשכלה כללית

כלב\ מתחנת ההסגר בלוד עולה את מחיר החיסון ולפעמים גם זה לא אלא רק תרומה לקנית חיסונים או כול תרומה קטנה אחרת ולא במחירים שגובות העמותות שאת טוענת שאת הדוברת שלהם. האם יש לעמותות דוברת בשם לילית? אז לא איפה שברנו אין להם אחת כזו? אז על מי את באה ל"עבוד" את סוחרת בטח קונה כלבים מהעמותות ומוכרת אותם ברווח..

lilithmm

New member
לעולם לא טענתי שאני דוברת

הנה שוב שקר שלך. המחירים בהסגר בלוד לא כוללים עיקור. תוסיף על מחיר של כלב מהסגר לוד עיקור ותגיע למחיר הרבה יותר גבוהה ממחירים של עמותות. כנראה שאתה מזן אחר. תסביר לי בדיוק איך אני אמורה להרוויח על כלבים מעמותות. ותזכור שאני לא תומכת בניסויים, ואתה כן, והמבין יבין.

ה דרומי

New member
בלוד לא עושים עיקורים לפחות

ממה שאני יודע לא כול הכלבים עושים עיקורים שם את שוב ושוב ושוב מנסה בכוח להפוך את הדיון הזה לכיון שנוח לך להציג את מי שאת בכלל לא מכירה ולהיות הלילית הבסדר ואחרים הם ה..ות. מי בעד ניסוים מתי הית בכלל בהפגנה נגד ניסוים בבעלי חיים????????? האם את נפגעת בזמן הפגנה נגד נסוים בבעלי חיים האם לך פתחו תיק במשטרה? מה את בכלל יודעת על ניסוים.

lilithmm

New member
אם אתה מפגין נגד ניסויים

אז למה מצידך שילכו לניסויים?? ראה את הודעתך המצורפת.

lilithmm

New member
להשכלה כללית

תשאל בהסגר לוד מה עושים תנו לחיות לחיות, תגיד לוטרינרית האחרית מה אתה חושב על העמותות... כדאי לך

למעלה