כמה עולה מנה

אא ניר

New member
כמה עולה מנה

של זרע ,מבנק הזרע, לאישה המעוניינת ? {עושים סבב טעימות קודם ?} כמה משלמים בעבור 'תרומה', לגבר המעוניין ? איך נראית הריבית ? והפקידות ? מה עומד מאחורי הזירעומט , ואיך מתבצעת משיכה ? {משיכה ?} {ההיא עשתה אותי סקרן, אחרי ככלת הכל, הגניבה משתלמת ?}

מחיר המנה

לפעמים עולה על כל דימיון. שמעתי סיפור (אמיתי) על אחד שהגיע לאיזשהו משרד וראה תמונות יפות של עצמו כשהיה קטן על השולחן. אינסטינקטיבית הוא שאל את הגברת איך היא השיגה את זה... מזתומרת? מבנק הזרע... * כשאני חושבת על הסיפור הזה נדמה לי שלא הייתי תורמת ביציות בשום אופן. (וטוב שאינני צריכה לחשוב על זה קונקרטית, רק תיאורטית) כי זה מרגיש לי כמו למכור ילד שלא אכיר. בסופו של דבר אני אהיה ההורה הביולוגי שלו.

pninit73

New member
תסלחי לי.....

תרומת ביציות היא לא כמו מכירת זרע.... יש הבדל בין תרומה למכירה...

סלחתי

בטח שזה לא אותו דבר. הוא מוכר והיא תורמת.. ממנו אפשר להוציא את זה בקלות.. אצלה זו פרוצדורה מורכבת ודורשת התערבות רפואית. מלבד עניין הכסף והמורכבות של אופן ההוצאה, אין הבדל. בשניהם מדובר על הילדים הביולוגיים של אדם.

ניתקלת יום יום

בנשים שמנסות שנים להיכנס להריון החלום שלהן זה ילד....ועם השנים ומיספר הטיפולים שעוברות החלום לעיתים הולך ומיתרחק... אם אהיה בסיטואציה .....אין לי בעייה לתרום , להפך-אפילו בשימחה.

גם אני נתקלתי,

אפילו בתוך המשפחה. ואפילו הצעתי את רחמי בתור אינקובטור לביצית המופרית שלה. אבל את הביציות שלי..? מצטערת, זה כבר משהו אחר. אלו הילדים שלי בפוטנציה. יש לציין שזה, כמובן, רק תיאור הרגשה סובייקטיבית ולכל אחת הזכות להרגיש מה שהיא רוצה לגבי זה.

1.90 בלי הגדלה...

טעימות זו סביו...{היא הבולעת הראשית:))} סבב...זו נודי... {היא החוגה המרכזית.} משיכות זו כמובן היא ולא אחרת......מצומצומצומצומצצצצצצצו....תמיד מושכת לי בשרשור לרדת למטה. איך מתבצעת? האא...קליי קלות. איזמל, קונגו, פטישון........ וכל הזרעונים בחוץ.

למעלה