כמה עולה לעשות שאיבה?

בבוצי

New member
כמה עולה לעשות שאיבה?

חזרתי עכשיו מרופא פרטי, שאמר לי שלעשות שאיבה והחזרה של עוברים בIVF פרטי דרכו, עולה 3000 ש"ח. והוא עוד יחסית זול. האם זה נכון? כמה עולה לעשות באופן פרטי ? האם זה נחשב זול או יקר לפרטי? אני פוחדת ליפול ביום השאיבה על מתמחה . מה דעתכן?
 

בבוצי

New member
מקפיצה לעצמי

אף אחת לא עושה שאיבה פרטי? רציתי לדעת מה תווך המחירים לשאיבה +החזרת עוברים באופן פרטי?
 
בבוצי - אני לא יודעת כמה עולה אבל

לדעתי זו הוצאה מיותרת - באמת. עברתי 10 שאיבות - אף פעם לא נפלתי על "מתמחה". קשה לי להאמין שיפקירו אותך. חשוב יותר שתבחרי מישהו שידע להחזיר כמו שצריך... חוצמיזה אם את מטופלת במקום שבו הוא עובד - אני מניחה שאם תבקשי שהוא יעשה את הפעולות - הוא יעשה אותן ממילא. אני טופלתי אצל פרופ' דור בתל השומר - כאשר ביקשתי שהוא יהיה מעורב - אם הוא היה הוא היה מטפל בי- משום שהייתי כביכול מטופלת שלו. - עד שהפסקתי לבקש - כי הבנתי שלאחרים יש ידיים טובות לא פחות, ואולי אף יותר.... חשוב שהוא "ישגיח עלי ההורמונים שלך ועל הבייציות-...ויתן לך הוראות טיפול כמו שצריך"
 

הרמוניה

New member
במידקל סנטר בהרצליה עולה מחזור

IVF מלא 8000 ש"ח הרמוניה (ובענין הרפואה הציבורית-מתמחים לא עושים שאיבות והחזרות- אז לדעתי אין טעם....אלא אם את מכבי והם מחזירים לך...)
 

debby12

New member
מנהל
הרמוניה - מה כולל המחיר ב IVF מלא?

כמו שתיארת במדיקל -- גם מתן הפרוטוקול (כלומר פגישה עם הרופא) וגם השאיבה-החזרה? האם כולל את המעקב דם-זקיקים? ומיקרו-מניפולציה אם צריך? יש לנו חברים שרוצים אבל הם אמרו לנו שהם חושבים שזה 20,000 ש"ח למחזור IVF מלא כך שהם לא מעזים לחשוב על זה ברצינות. זה נשמע לנו אומדן קצת גבוה.
 

orname

New member
אולי הם שאבו מידע מהתקשורת

לאחרונה עם כל נושא הקיצוץ המאיים בטיפולי ההפריה עלו מספרים כאלו לסבבי טיפול. אבל סביר להניח שמספרים כמו 20 - 30 אלף ש"ח כוללים בתוכם את עלויות התרופות שלא יסובסדו במידה והגזירות אכן יופעלו. למיטב ידעתי גם בטיפול פרטי מקבלים את התשופות דרך קופת חולים (אני מקווה שאני לא טועה מכיוון שתמיד טופלתי דרך קופ"ח - אבל חברה שטופלה פרטי הייתה ממירה מרשמים אצל הרופא בקופ"ח)
 

rozi3

New member
אני מטופלתת פרטי

אצל אחד הרופאים הטובים בארץ וזה עולה לי 2000 שח עבור השאיבה וההחזרה.
 

limordc

New member
בהדסה לוקחים

5000 ש"ח!!! כשבעצם הכל עושים דרך היחידה בבי"ח אבל הרופא מלווה אותך במהלך הטיפול+שאיבה +החזרה.
 
למעלה