כמה עולה טסט?

Miss Shiran

New member
כמה עולה טסט?

אני ניגשת לטסט שני ואני לא יודעת בדיוק כמה לשלם? הטסט שלי מחר,ולא נעים לי להתקשר אליו בשבת. טסט: אגרה: תודה :)

Mr Fender17

New member
:\

אני לא מבין למה אנשים לא שואלים את המורה שלהם פשוט. אגרה: 115 שקל.. 116 אולי.. לא בטוח ואת צריכה לשלם את זה לפני הטסט. טסט: בין 250-350 תשאלי את המורה שלך כמה להביא..

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

אגרה: 116 ש"ח וצריך לשלם את זה בדואר ולא דרך המורה (הוא אמור לתת לך טופס) טסט: לכל מורה יש מחיר אחר - לי הוא לקח 300 בהצלחה

ואי.. מתי תשלמי ת'אגרה?

אם הטסט שלך ב 8, אני מקווה שתספיקי לשלם את האגרה, אני מקוה שהדואר נפתח ב 7 ומשו..:|

NewUser4

New member
אם לא שילמת אגרה

ייתכן ולא יהיה לך היכן לשלם אגרה מחר בבוקר. לא כל סניפי הדואר נפתחים לפני שמונה, ולא תמיד יש סניף דואר בקרבת משרד הרישוי. והיה ולא שילמת אגרה, לא תוכלי להבחן. אם הכוונה לתשלום למורה, אז המורה ידע לענות על זה טוב יותר. הסכום נע בין 200-300 שקלים.

einat6

New member
../images/Emo27.gifעוד שאלה בנושא../images/Emo37.gif

אם המורה אמר לי כמה עולה טסט [להביא 350 ש"ח ליום הטסט] אבל לא אמר לי כלום על האגרה.. ולא הביא לי טופס לשלם עליו או משו לדואר.. אני צריכה לשלם
ואם כן, אז אני הולכת לדואר ואומר שאני צריכה לשלם אגרה לטסט או שהמורה צריך להביא לי טופס שיחתמו לי עליו [כמו בטופס הירוק לתאוריה]. תודה מראש =]

תשובה:)

אם זה הטסט הראשון שלך, את לא משלמת אגרה. מטסט שני ומעלה משלמים אגרה (בסך 115 או 116 שקלים, אני לא זוכרת), חוץ מהמחיר של הטסט עצמו. אם זה הטסט השני (או השלישי, הרביעי וכן הלאה..), את צריכה לשלם אגרה בדואר, תבקשי אותה מהמורה שלך כי לא בכל הסניפים של הדואר אפשר לקבל אחת.

Mooa-Numi

New member
רגע

הכסף על הטסט, לא האגרה, הולך למורה? וואו. לזה לא ציפיתי.

NewUser4

New member
לא.

מחיר האגרה הינו אחיד בכל הארץ. זהו התשלום למשרד הרישוי. התשלום למורה משתנה בין מורה למורה, ובין בתי הספר. התשלום הנ"ל הוא עבור "העמדת רכב למבחן" והתשלום הזה הולך למורה, ולכן הוא זה שקובע את גובה התשלום. כפי שהוא לא מחוייב למחיר מסויים עבור שיעור, הוא לא מחוייב למחיר מסויים עבור העמדת הרכב למבחן.

למעלה