כמה עולה חמוס?

ABSINT83

New member
כמה עולה חמוס?

והאם יש הבדל במחיר של חמוס לבן לחמוס רגיל? יש לי תוכי (קוקטיל ) שמסתובב בבית חופשי האם יש אפשרת לאלף את החמוס שלא יעשה משהו לתוכי ?

Sweet Fantasy

New member
תשובות

קודם כל לפני שחושבים כל רכישת חמוס בכלל צריכים לקרוא והרבה תוכל למצוא מאמרים בפורום, ולעיין גם בשאלות נפוצות. מחירים- אצל מגדל פרטי חמוס עולה בין 200-300 ₪ מחיר יקר יותר או זול יותר מצריך להפעיל שיקול דעת (למה זול יותר, האם יש בעיות לחמוס אם מנסים להפטר ממנו כו') בחנות החמוס עולה בין 400-700 ₪ אבל לא קונים מחנות בקשר לצבעים- קיימים בארץ שלושה צבעים :סייבל,קינמון ואלבינו אין לבן בארת (בעל עיניים שחורות) אני מניחה כשאמרת רגיל התכוונת לסייבל? בכל אופן בדר'כ לוקחים על הסייבל 250 ועל הקינמון והאלבינו 300 בקשר לקוקטיל, ממש לא בשניה שתהייה לחמוס הזדמנות הוא יאכל את התוכי בתאבון

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif מנסיון...

יש לי תוכי פיונוס מקסימיליאן כבר שנתיים
[כמובן שהיו לי המון קוקטיילים עד שהחלטתי לעבור למשו יותר רציני אחרי שהתקציב גדל ל-2500 למרות שהפיונוס שלי עלה 2100 אבל היו לי כוונות לסנגל בכלל.. אוף זה לא פורום תוכים
] בקיצור, בשום אופן לא לקרב את התוכי לחמוס! זה דבר ממש קטלני. את החמוס יש לי כבר כמעט שנה, מגיל מאוד מאוד צעיר, ניסיתי להרגיל אותו לתוכי, וזה היה בין הדברים היותר מסוכנים. התוכי שלי משוחרר 24 שעות 7 ימים בשבוע, אין לו כלוב בכלל. אבל עדיין, הוא לא מתקרב אף פעם לחמוס! פעם אחרונה שהיה ביניהם מפגש, החמוס החזיק את הכנף של התוכי שלי בפה וגרר אותו במהירות והתחיל לשחוט אותו. זה היה כמעט בלתי אפשרי להפריד ביניהם, ומאז אני שומרת עליהם טוב טוב. פשוט אף פעם אל תיתן לתוכי להיות על הרצפה כשהחמוס משוחרר, תמיד תשגיח. זה לא כל כך מסובך שמתרגלים... אבל עדיין זה ממש ממש מסוכן! [גם עם אחד הכלבים שלי החמוס לא ממש מסתדר כי הכלב די גדול ולא ממש נזהר על החמוס, אבל עם הכלבה השנייה הוא בסדר] סליחה על המגילה, זה פשוט נושא רגיש בשבילי
אל

ABSINT83

New member
תודה

אז אין סיכוי שיהיה אצלי בבית חמוס אצלנו התוכי כבר כמו בן משפחה

WTR

New member
אפשר פשוט לשמור שיהיה ביניהם מרחק

למיטב ידיעתי התוכי יידע לשמור מרחק ממנו אינסטיקטיבית זה לא אמור להיות יותר מדי בעיה מאחר ותוכי מגיע למקומות גבוהים וחמוס בד"כ נשאר בגובה הרצפה

Lovable Stray

New member
לא הייתי מסתכנת

תוכים מאוד סקרניים ויכול להיות מצב שמתישהו הוא לא ישים לב והתוכי יתקרב לחמוס ואז אין תוכי. כשמחזיקים בעלי חיים זה צריך להיות בטוח לשני הצדדים במיוחד כששני בעלי החיים משוחררים בבית.

N a d a v 1 6

New member
זה לא נכון!

תוכי האכלת יד יכול בקלות לרדת מהכלוב!! וחוצמזה חמוס אוהב לתפס ולרחרח..ויש לו חוש ריח מאוד מפותח לחמוס הוא ייגלה את התוכי בתור מאכל טעים! אפשר אבל להריח בנייהם ככל האפשר.

ABSINT83

New member
הכלוב של התוכי שלי נמצא ברצפה

התוכי שלי מסתובב על הרצפה וכמעט שלא עף רק שמשהו מפחיד אותו ואם יש סיכון הכי קטן שהחמוס יעשה לו משהו אז אין מצב שאני יביא חמוס ולשים חמוס בכלוב בגינה זה לא שווה כי ככה הוא לא יתרגל ליידים

N a d a v 1 6

New member
אל תקני חמוס

או שתשימי אותם בבית בחדר נפרד תוכים\ציפורים זה מעדן לחמוס והוא לא יסרב לטרוף אותו אפילו אם זה תוכי ג'אקו גדול לכן..אני מזהיר מראש לאחי יש ג'אקו..והחמוסה שלי רצתה לטעום ממנו..ולא היססה לתקוף..התוכי לא פרייאר אבל היא מנצחת=) אל תיקח סיכון.

למעלה